bra helg!

Den här helgen har faktiskt varit grymt bra :)
For ju inte på 200-dagars, eftersom jag inte köpt någon biljett, och så gillade jag inte temat så värst heller.
Nä, istället så följde jag med Sofia till en tjej, Viktoria på förferre. En tjej som hette Malin var också där. Väldigt trevligt var det, och så lärde jag mig TVÅ nya ölspel! ;D
Senare drog vi vidare till en fest där det var några kanadensare, sjukt kul faktiskt.
Och väldigt roligt att prata lite engelska.

Igår så hyrde jag, jonte och rosanna film och köpte massa chips och grejjer :) Sjukt mysigt! Vi såg alvin och gänget (jag älskar ju som sagt barnfilmer). DEN VAR GRYM!!! Alltså helt seriöst, den var jättebra, så jag rekomenderar den, även till dom som inte är lika förtjust i barnfilmer som jag ;)

Här är Theodore från filmen. Så himla söt! :)




Sen idag så har jag och jonte varit till stan och köpte lite fler julklappar.
Jag har bara två kvar nu! Det känns bra ;)

grattis mamma

Idag fyller min mamma år! Grattis till henne :)
Hon och pappa kom hem från tyskland igårnatt.
De hade köpt två flak öl, tre lådor vin, och en kartong med nån slags sprit.
De dricker ett glas vin/öl HÖGST två gånger i månaden, knappt det.
Så jag fattar inte riktigt varför dom köpt så mycket? haha.


Var på stan  med Sofia igår också, vi var och shoppade julklappar, och chai latte förstås ;) 
Köpte mammas födelsedagspresent också, det blev några små kaffekoppar som hon pratat om jättelänge. Väldigt  söta faktiskt! Får hoppas att hon blir glad.

insider

Jag tycker att insider är typ det mest intressanta som går på tv just nu.
Onsdagkvällar 22.00

Dom tar alltid upp ämnen man reagerar och berörs av och alltid när programmet är slut har man lust att strypa nån (de idioter som varit med på programmet alltså). Visst det är väl ingen bra sak, men jag tycker det känns intressant och viktigt att lära oss om det samhälle vi lever i idag, att allting inte är så himla bra som i tror att det är. Och alltid är det superbra research inför varje program. Igår handlade det till största del om zigenar-familjen Grönfors i Haparanda som i 20 jäkla år har terroriserat sina grannar. Kasta sten på dem och skrika saker åt dem hör till vardagen. De har misshandlat en präst de bodde granne med. Huggit en annan i ryggen två gånger så att han nästan dog. Och en tredje slog dom i huvet med en yxa så att han fick allvarliga skallskador, tappade ett öga och hörseln på ena sidan. HELT SJUKT!
De har nu varit i domstolen och domen kommer den 12 dec. Med tanke på vårat förskräckligt dåliga rättsystem så lär de absolut inte få vad de förtjänar. Några år och lite böter kanske? Livstid om jag fick bestämma.

Det är sånna som dem som besannar mina fördomar mot zigenare. (JA JAG HAR FÖRDOMAR DOM ÄR ELAKA OCH HAR STORA KJOLAR FÖR ATT KUNNA SNO SAKER I!)
Förlåt, men jag tycker inte om det folkslaget.
Zigenare är faktiskt det enda folket jag har någonting emot. Drar säkert alla över en kam nu, men det är den bild jag fått av dem.


Klicka på länken nedan för att läsa mer om den förskräckliga familjen.
http://www.tv3.se/content/blogcategory/1604/1676/






Jag rekommenderar verkligen detta program! Jätteintressant.
Nu tog jag ju bara ett exempel med zigenarna, men pedofili och bedrägerier och annat hemskt är också saker som tas upp i programmet.


ingen ork

Just nu känns allt så hopplöst. Jag orkar inte med skolan, och jag orkar verkligen inte kämpa för betygen jag stävar efter. Åh, GE MIG LITE ENERGI NÅN!
Nä, men det är väl bara att härda.. längtar som tusan till jullovet i alla fall.

Har varit sjuk igår och idag förresten, eller sjuk vet jag väl inte om man kan kalla det, men jäkligt hängig har jag varit i alla fall + en elak huvudvärk.
Men imorrn då jäklar ska jag till skolan. 






Gjorde förresten världens godaste chai idag. Åh, jättekryddig var den :)
Chai-te går att köpa på lösvikt på kvantum, stora hemköpt och coop, tror jag. 
Om man gillar chai så borde man prova det.
Men det tar några försök innan man lyckas göra den riktigt god.



Chai-te + socker + skummad mjölk + kanel och kardemumma på toppen = Chai latte! ASGOTT :D


dödens död!

Vafan, ybuss är dum i huvet och jag ska spöa allihop!!!!!!!!
MISSADE BUSSEN :|
Först var bussen från tullinge 10 min sen och sen när vi väl kom på pendeltåget så blev det nåt fel på dörrarna och vi stod stilla jättelänge, till slut fick vi byta pendel. Och när vi äntligen kom fram till gaten så var klockan 08.31. Bussen gick 08.30.......
Vi var tvunga att betala nya biljetter, även fast det inte var vårt fel att vi blev sena. BAJSBAJSBAJS



Jaja, nu sitter vi här på centralen och väntar på nästa buss som går 13.20.
-______________-
LAME!

sthlm

Sitter i lägenheten i sthlm nu, och idag så har vi varit till stan och träffat fanny, har saknat henne lite så det var kul att ses :) Har köpt en kiss t-shirt och en rutig klänning. Har spelat wii och druckitt vin hos amanda nu och nu så ska vi kolla på familyguy eller nåt sånt ;:):)

Imorrn ska vi in till stan en sväng också och sen så är ju konserten på kvällen. Har superkul här nere i allla fall :D

jag gillar svettiga män



På söndag ska jag se honom!!
Har typ avgudat han sen jag var 14, och nu ska jag få se honom spela.
 Ok, älskar hela bandet med förstås. Men Matt är special.
Trivium är bandet alltså, för er som inte vet.





(mitten)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

mat mat mat

Någonting som jag verkligen hatar är när mamma och pappa klagar på hur lite jag äter. Dom blir typ jättearga och frågar om jag är anorektisk. Först och främst, om jag nu vore anorektisk, varför bli arg på mig? Det är ju en jävla sjukdom!! Men nu är jag ju inte det, och det syns ju ganska väl :P Dom blir alltid arga på mig när jag mår dåligt, "jaa, där ser du hur det går när man inte har mössa, grr". Inte, "nejmen stackars gumman, vill du ha en kopp te?". Missuppfatta inte mig nu, mina föräldrar är helt underbara, men dom blir alltid sura när jag mår dåligt. Är det för att dom är orolig för mig eller vadå? Isf är det ett konstigt sätt att visa det på!

Men tillbaka till maten;
Dom är liksom mina föräldrar. Borde inte dom veta att jag varit liten i maten hela livet? Och alltid varit kräsen. Jag älskar ju mat, men jag äter bara inte så mycket av den.
Om jag nu aldrig varit särskilt stor i maten, varför är det då så jävla konstigt just nu att jag inte äter mycket? Jag blir asirriterad, det är ju den jag är, jag kan inte ändra på mig och trycka i mig två stora portioner helt plötsligt. Det går ju liksom inte.
Satt alltid i matsalen hela matrasten i lågstadiet för jag inte ville/orkade äte upp maten. Varför är det så konstigt nu?

Visst jag blir mätt snabbt, MEN JAG ÄLSKAR JU MAT! Snälla mamma och pappa, efter 18 år kan ni väl ändå förstå det!?

sthlm

Det blir till att fara till sthlm i helgen! Känns riktigt roligt! Jonathans syster Amanda som jobbar på globen fixade gratisbiljetter till oss till "the unholy allience", på söndag. Så jag och jonte ska bo i hennes killes lägenhet, då han bor hos Amanda :P
Vi far i alla fall imorgon kl 2! Så hinner vi shoppa lite på lördag :)

Om nån kanske undrar vilka band som är på unholy allience så är det Slayer, trivium <333, mastodon och amon amarth. Har redan sett dom sistnämnda, och dom var väl ingen höjdare... men de andra ser jag fram emot! :D




Men nu måste jag jobba med UF! Vi har fått riktigt mycket gjort idag. Ser lite fram emot mässan på arken den 6 december. Kom dit och kolla vet jag :) Typ alla UF-företag i övik ställer ut där. Tror att det blir kul :)


kitty

Har haft min söta katt, Kitty, i ett år nu!
Ser lite sått elak ut här men :P




kitty för ett år sedan! SÅ SÖT


elisabeth

Har namnsdag idag! Fick ett usb-minne av mamma, det var snällt!
Jag behöver verkligen ett sånt så det var toppen!
Tack tack :)

Kaaaanske att jag och jonte far till sthlm i helgen, men jag är inte säker än :)
Hoppas i alla fall, för det vore jätteroligt!

onsdag

Okej, gjorde ju om bloggen igår, men det syns inte på den här datorn jag sitter på nu. Så det kanske inte syns på andras heller, vet ej :P haha, men det kommer väl efter ett tag!? kanske
:)

Idag mår jag jätteilla, jag tror att jag har sovit konstigt, för jag hade svinont i nacken då jag vaknade. Nackejävel. Jaja, har kickoff med UF senare idag. Uhhh.


Förresten, igår var det en zigenar-tjej som frågade mig om jag kunde köpa ut cigg till henne eftersom hon glömt sitt leg. Haha, inte så trovärdig :b
Köpte ju såklart inte, och då frågade hon varför inte? Då sa jag att jag ju inte kände henne. Hon ba: Men vi kan lära känna varandra!!

Haha :D

tisdag

Gjorde om bloggen lite tillfälligt sådär. Bättrar på den då jag har tid.
Kommer antagligen en roligare header snart :D

tisdag

Idag är jag gladgladglad för jag fick alla rätt på psykologiprovet!! :D Haha,känner mig svinduktig. Hoppas det går lika bra på nästa, isf känns ett MVG väldigt nära :)

Och jag är så himla lättad. Var jättestressad för att vi skulle ha fotoredovisning imorgon, som jag helt glömt bort och inte hade några bilder till. Men så fick jag veta att då vi har foto imorrn så ska vi ha kickoff med ung företagsamhet! SÅ SKÖNT! Nu har jag en hel vecka på mig att knäppa bilderna!



Jag har kommit fram till att jag ska försöka att inte få så förutfattade meningar om folk, för det får jag verkligen. Alla får ju ett visst intryck av en person, men jag kan verkligen få FÖRDOMAR ibland. Det är ganska hemskt :S
Jag kan se en snygg tjej, som råkar se lite snobbig ut och tänka: Hon tror säkert att hon är snyggast i världen, och så är hon antagligen världens bitch med. Jätteotrevlig. (ett exempel av sånt jag kan tänka om folk alltså).
Det är ju så JÄVLA PUCKAT. Fan jag skäms ju, men ibland så tänker jag verkligen så. Sen när man lär känna personen så är dom ju hur trevlig och jordnära som helst. Har märkt det nu, att det är så ovärt och så töntigt att tänka på det viset. För dom flesta är ju egentligen helt underbara människor allihopa!
Så nä, nu är det slut med det. För nästan alla jag tänkt så om är hur snälla som helst :b

lördag

Köpte förresten chai-thé idag! Så nu kan jag göra chai-latte hemma :D
Vardagslyx!!

lördag

Blev inte så lugn kväll som jag trodde. Gick ut på framnäs med rosanna. Var ganska mycket folk, men inte så många som man kände. Fick en gratisbiljett till plattan också, så vi drog dit sen. Inte så jättehändelserik kväll, men den var helt okej.

Mysigt med snö idag förresten! Såna stora mjuka flingor är mysigt :) Får lite julkänsla, hihi.

fredag

Massagen idag var helt underbar, och det känns verkligen mycket bättre i nacken nu :)
Det var toppen!
Annars idag så har jag varit trött och less, och inte alls jobbat så bra som jag egentligen kan. Dumt, men så blir det ibland :b


Ska nog inte göra nåt alls ikväll.
Kanske att jag kan övningsköra sen och vi kan  fara in och hyra film :) Vore mysigt!
Sen ska jag nog också äta pepparkakor med ädelost.
Asgott! Alla borde prova det :D

torsdag

Föreläsning av Elisabeth Ohlson Wallin idag på nolaskolan. Det var grymt! En väldigt intelligent och talangfull kvinna som inspirerar :)
Gick på skolan och jobbade med uf och sen så gjorde jag och Sofia äntligen den där skolgrejen :P + följde mamma på kappahl där det var klubbkväll. Köpte två par tjocka strumbyxor! Härligt :)


Kom på tal om taskiga vänner idag. Och kom på hur dum jag egentligen är. Hur kan jag förlåta någon som inte bett om förlåtelse? Det personen jag pratar om gjorde mig, var rent ut sagt förjävligt. Men ändå förlåter jag. Varför? Det är så himla skumt. När jag tänker på det personen gjort så hatar jag den, om man nu får säga så. Men ändå så kopplar jag bort det när vi träffas. Det är skumt. För personen är ju en skitkompis. På riktigt. Hur kan man göra något så hemskt och inte ens be om förlåtelse? Och hur kan jag förlåta?

Nä. Jag blir förvirrad av mig själv och mina handlingar/tankar ibland måste jag säga.


onsdag

Två alvedon och en postafen fick mig att klara dagen :) 
Jag orkar dock inte gå på öa:s fotografering senare idag.
För jag börjar känna nu hur jag börjar bli yr.
Men jag får väl fotas nån annan dag istället antar jag.




Förresten, är det bara jag som irriterar mig lite smått på nya fjortishänget? När man slutar skolan och går ner på stan står ju verkligen FULLT med fjortisar utanför gallerian "magasinet" och röker och är allmänt jättecoola i sina mysbyxor. Hur kul kan det vara att stå där utanför med alkisarna och frysa? Don't get it. Varför inte bara gå hem till nån och snacka, istället för att stå där, ser ju så himla töntigt ut. Visst får man väl vara vars man vill... men ändå. Jag skulle skämmas ihjäl om jag var 15 och stod utanför åhlens och rökte med mina jättecoola kompisar :P

tisdag

For till skolan ändå, men det gick inte så bra. Hann bara komma till skolan innan jag började må asdåligt. Nu är jag så jävla less på det här!!! Varför kan det inte bara bli bra nån gång!?! :(((

Jaja... ska ut och gå nu tror jag (det ska visst hjälpa mot nacken).
Sen redigera några bilder på min bäbis-kusin :)


tack mamma!

Åh, ska få en rygg/nack-massage på fredag på aromatique!
Äntligen kanske jag kan få bukt med min dumma nacke,
det är den som gör mig sjuk ju. Kan låta konstigt, men så äre :/
Jag får särskilt mycket besvär när jag sitter vid datorn eller sitter
still under en längre tid. Men jag jobbar på att bli av med det nu,
gör nackmuskel-övningar etc.
Hoppas det går över för det suuuuuuuuger :P


Kanske går till skolan imorgon,
om jag inte är yr/illa-mående då jag vaknar :))))
Det är ju så sanslöst tråkigt att bara sitta hemma!

söndag

Åh, tror inte att det blir någon skola för mig imorrn.
Mår alldeles för dåligt för det :| tyvärr.
Känns dock så jävla tråkigt att bara sitta hemma hela dagen, men det behövs väl.

Grattis till Helena som fyller år idag förresten!
Kul att alla brudarna i klassen kan dra ut tillsammans nu ;D

söndag

For till jonathan igår, även fast jag inte mådde helt hundra. Vi hyrde pingvinfilmer :D
Surfs up och happy feet. Surfs up är så jävla rolig :)
Jag vet, jag är superbarnslig, men jag bara älskar barnfilmer, haha.
Happy feet hann vi dock inte se men jag ska kolla på den senare idag tror jag.


Sen har jag brummat en massa bil på sistonde, och det går bättre än bra ;)

lördag

Måste bara rekommendera detta!!!

Sofia introducerade mig för Chai Latte i onsdags, och det är så otroligt underbart. (Har druckit tre stycken sen dess...). Verkligen nånting för dom som inte gillar kaffe men ändå vill verka vuxna. Typ jag. Eller jag ogillar inte kaffe, men det är bara inte jättegott. Har nog sagt det till dom flesta att dom borde prova't, men om jag inte sagt det till just dig: PROVA'T! ;D haha.
Har hört att man kan göra chai latte-cupcakes också... Och tro mig, jag kommer att baka dom inom en snar framtid :D

fredag

Åh, vilken jävla dag!!
Innan lunch i datasalen kännde jag helt plötsligt att jag blev jättevarm i kroppen alldeles hängig. Sen då jag ställde mig upp så mådde jag verkligen superilla. Funderade ett tag och bestämmde mig för att fara hem och fick skjuts av Jonte.
Väl hemma la jag mig och sov i soffan för att vila upp mig inför kvällen då jag skulle hjälpa sofia med nåt skolarbete. Sen ringer hon och säger att våran boss bokat ett möte med nån kommuntant, så att jag och sofia skulle dit och intervjua henne. Efter det skulle vi fota i studion också. Kände mig piggare så jag hängde på. Men nja, så mycket piggare var jag inte. Spydde på kommunhuset och kunde inte fara och fota i studion. Jippie!

Och så kunde jag inte göra det där andra med Sofia ikväll heller, eftersom jag visst har feber.
Jäkla skit dag!

Såg i alla fall boog och elliot då jag kom hem. Den är sjukt roligt, och ni som inte sett den borde verkligen göra det. Nu ska jag lägga mig i soffan med min filt och vänta på scrubs.

hejs!

torsdag

Läste idag på mjölkpaketet att många tjejer tror att man blir tjock av att dricka mjölk. Och att det inte alls var så utan att det hjälpte fettförbränningen och kunde bidra till viktminskningen. Och det var enbart riktat till tjejer.

Jag blir less då det till och med står på mjölkpaketen att vi ska vara smala som pinnar. Inte nog med att vi matas av de sjuka idealen från tv och tidningar. Nu ska vi tänka på det när vi käkar frukostflingorna också.

torsdag

Måste bara rekommendera detta spel. Det är skitkul och beroendeframkallande ;)

http://www.internetlankar.se/spel/fler/bloons.htm


tisdag

Förresten, jag gjorde sånna här cupcakes igår!
Citron och vallmofrö :D Syrliga och goda!

 <- klicka

tisdag

Hade egentligen inga lektioner idag, men jag kom dit ändå, eftersom ingen berättat för mig att vi var lediga, då jag inte var på sista lektionen igår. Men, vad gör man :P Satt på skolan till lunch och gjorde lite skolarbete, och det var ju bra i alla fall :) Sen skjutsade jonte hem mig, tack älskling ;)

Sen idag har jag inte gjort speciellt mycket, lagat mat och kollat på top model ^^

Har bara en lektion imorgon också, eftersom att foto utgår den här veckan. Vad jag hörde så hade lärarna glömt bort att planera v 45. Media ftw -__-
Men jag har saker att göra ändå. Ska jobba kl 12 och 15.30. Men jag är lite nervös för jag har svårt att komma på en bra bildidé till det ena repotaget :/

Jaja, ska gå och plugga lite nu :) hej!!

lördag

Jag tror jag nästan har koll på alla julklappar jag ska köpa nu. Ska nog göra bort att köpa alla inom dom närmaste veckorna, så slipper man stressa :)
Var på rockforum igår, det var väl helt okej. Inte superkul kanske. Det blev framnäs sen, och fy fan vad mycket folk det var :D haha. Gick knappt att röra sig där inne. Men ja, det var roligt i alla fall :)

Idag så har jag och jonte varit en sväng på stan och sen på rusta, där dom hade jättemycket julsaker. Fick värsta julfeelings. Jag längtar jättemycket till jul faktiskt. Brukar inte göra det, men nu känns det så mysigt :) Glögg, julbak, tända ljus, snö och allt sånt :D MYS!