she spoke words that would melt in your hand

Har haft en riktigt bra vecka! I skolan har vi lärt oss om idrottsskador, hjärt- och lungräddning och ansiktsmassage. Har varit grymt kul. I tisdags blev det en myskväll hos Lena med henne, Josse och Natalie. På onsdagkväll gick jag, Lena, Annie och Jocke på public för att träffa en av Lenas kompisar som var här från skåne och tog oss några glas och hade det bra. Jobb torsdag, fredag och lördag. Och mys med Martin såklart:)


En grym vecka har jag haft om jag får säga det själv. Den kommande lär inte bli fullt lika bra eftersom jag har tenta på fredag. Plugg, plugg, plugg :P


Nu ska jag kolla film och ladda inför en heldag med spa-massage imorgon!
Puss&kram!




cast of the big bang theory


AMAAAAAZING!



could we fix you if you broke?

Har haft en riktigt bra helg! Jobbade ju på o'learys i fredags, var ganska lite folk faktiskt. Men pengarna rullade in ändå :) Var en riktigt rolig kväll med trevliga spelare, utom en jävel som blev sur när han förlorade och spottade på mig. BLÄÄÄÄÄ! Helvete vad jag skrek på honom, haha. Men det förtjänade han!

I lördags blev det tjejkväll hos Rosanna med henne och Monica. Massor med alkohol, tv-spelande, 90-talsmusik, strips och bus! Tack för en grymt rolig kväll tjejer :D Igår var vi jävligt sega och låg bara och kollade på how to train your dragon. Älskar den filmen! Sen kollade vi även på charlie the unicorn. Sjukt bra, haha ♥


Idag på skolan lärde vi oss att ta hand om akuta idrottsskador och öva på att linda in skadade fötter och ben. Väldigt intressant! Nu har jag nyss ätit och sitter och väntar på att Martin ska komma hem. Han har varit borta i Kiruna och jobbat ca 2 veckor. Men snaaart är han hemma så jag får pussa på honom :D

lost in an image, in a dream

Kom nyss hem från personalmöte på UH. Fick en biobiljett då jag hade näst bäst vinstprocent i hela norrland förra månaden :D yay! Är sugen på att se scott pilgrim vs. the world, verkar rätt awesome.

Igår hade jag skola. Föreläsning på förmiddagen och massage i hela 5 timmar på eftermiddagen. Efter skolan var det bara hem för att äta, duscha och sedan göra sig iordning för att fara iväg på Stinas birthday/going away-party. Var riktigt kul, fast det kanske blev nåt glas vin för mycket ;)

Imorgon blir det jobb på olles och mys med tjejerna på lördag! 




everything has it's time and I will sure have mine

I lördags for jag och hälsade på Rosanna innan jobbet. Vi kollade på Titanic, Rosannas absoluta favoritfilm, som hon dessutom kan allting om. Seriöst. Det Rosanna inte vet om Titanic är nog inte värt att veta :) Väldigt mysigt hade vi i alla fall. Sen for jag och jobbade på o'learys, och jisses vilket folk. Var helt packat! Bästa på kvällen var precis då dom skulle stänga och nån dum jävel drog fram kuken och kissade på dansgolvet. Haha! 

Idag har jag slagit ett personligt rekord. Jag vaknade kl 17.00. Hur lyckas man? :P


Här är en trailer som Rosanna visade mig för ett tag sen. Hahaha!


livet är fult, du är fager

Kom nyss hem från jobbet, var en riktigt rolig kväll som gick superfort. Men nu när jag kommit hem inser jag att jag är jättetrött. Men känner ändå ett begär av att kolla på the big bang theory tills jag inte kan hålla ögonen öppna. Och äta chips. Så får det bli! Godnatt :)



Legen... wait for it... DARY!!

Seriöst - I love my brain! Klarade den där tentan som jag inte pluggat till, med god marginal dessutom.
How awsome is that? YAY! Nu ska jag slänga mig i duschen innan jobbet. HEJ!







true blood


supernatural


glee


i'm not your toy

Lördagen var riktigt rolig! God mat, gott vin och kul sällskap. Bowlingen sög vi på. Speciellt jag, haha! Men det var grymt roligt ändå. Gömde vin i skötbordet på toaletten och gick och smygsöp hela tiden, haha. Sedan promenerade vi ner till harrys, men tydligen var jag och Rosanna för små för att komma in, så vi drog på public en sväng istället. Avrundade kvällen rätt tidigt och for hem till älskling och pussades.


Igår hade jag tenta, som jag inte pluggat ett piss till. Seriöst! (Första gången det händer i hela min livshistoria). Dock gick det svinbra ändå, hade genomgång av den direkt efter och jag tror banne mig jag klarade den. I love my brain!


Idag hade jag lektion i 45 min (värt?), och efter det traskade jag och några klasskamrater ner på second hand och kikade runt. Sedan gick vi och satte oss på reuterdals och tog en kopp te. Efter det kilade jag upp till zid's där Martin tatuerade sig. Fin blev han! Därefter gick vi och tog en fika och for sen och kollade film hos Berra. Get him to the greek såg vi. Lätt en av de roligaste filmerna jag nånsin sett!!!



love me like a sting ray

Satt hemma hos Sofia igår och myste med idol och chips. Sen började vi lyssna på lite partymusik och kände "fan va kul att dansa, vi drar på krogen!". Så vi gjorde iordning oss på några få minuter, for och skjutsade in min extremt fulla bror och hans kompisar till statt, och hamnade till slut på harrys. Nykter men väldigt rolig kväll! Tack för det Sofia ♥


Nu ska jag slänga mig i duschen, sen åka och hämta upp Jossan så ska vi fara och handla lite käk. Efter det ska vi laga sagda käk och äta tillsammans med Rosanna. Efter det så blir det bowling och utgång :)



forever young

Johan ska ha fest här ikväll, första studentfesten (När blev han så gammal!?!??). Bara grabbar här än så länge. På tok för mycket testosteron!! Men snart flyr vi andra fältet för att gå på middag hos några släktingar. Efter det väntas myskväll med Sofia :) 


Bild från 2008. Tror vi skulle iväg på festligheter :)

hp


glee - kurt


best. movie. ever.


so save your breath, I will not care

Orkar inte riktigt skriva här. I'm in a dark place right now. Men det kommer säkert bli bra snart. Just nu ser jag bara fram emot helgen som kommer spenderas med fina människor och det kommer troligen det bli jättekul. Puss och kram!


Brittany & Santana. Love 'em!



supernatural


tvd

Sju anledningar till att titta på the vampire diaries ;)



hp


oth


you got no fear of the underdog