I'm coming home

Har städat lägenheten och packat nu. Imorgon bär det av hem. Verkar bli fest också :) woho!

Dagen gick rätt bra. Hinkade vatten och sprejade på mig massa lukta gott-grejer :P Känns grymt tråkigt att fara hem faktiskt. Roligt också såklart, men jag trivs väldigt bra här. Dock verkar det som att jag kommer tillbaka nästa säsong. Om jag vill så får jag jobba på copperhill :D



Såhär ser ett behandlingrum ut på copperhill. Grymt skön miljö att jobba i.

never again......

Har för andra gången i hela mitt liv spytt på grund av alkohol. Ingen trevlig upplevelse. Sista dagen på copperhill idag. Ska ha behandlingar. Bakis. Stinker sprit. Wish me luck :D


myssöndag!

Har haft en riktigt mysig dag! For och spa:ade lite på nya avdelningen. Riktigt härligt. Särskilt den varma utepoolen :) Efter det åt vi brunch-buffé i baren på copperhill. Åt upp alla hotwings som fanns ungefär. Yummyy! Efter det lastade vi upp godis på ett fat från efterrättsbuffén och satte oss i dom gosiga sofforna i lobbyn och spelade kort ett par timmar. Mys! När vi kom hem igen blev det gomiddag med pestopasta och film.


boom boom boom

Igår var askuuul! Lite väl mycket att dricka kanske.. Hade lite svårt att hålla oss på fötterna. Jag smällde in med huvet i en stenvägg bland annat. Sen har jag drattat på arslet också verkar det som. Ont gör det i alla fall! Maria har dragit på sig en lårkaka och blåmärken & rivmärken på armen sedan hon ramlade i linne utomhus. Skillade brudar!!!!

Idag mår vi exakt så som vi förtjänar. Skönt att vi inte börjar förns 4. Ikväll blir det nog utgång igen. Kanske ska dra ner på shottarna den här gången.. ;)

öööös

Massor av vin som sagt. Och shots. MUMS!!
Vi är redo för utgång! Några glas till bara.. :D



reach my heaven alive

Nu drar jag på praktiken. 3 behandlingar står på schemat. Awesome!
Slutar kl 7, och efter det blir det vin. Massor av vin :)



faaaaaaaaail

Såhär duktig är Maria på att köra bil, haha. Körde in i väggen i garaget på
copperhill och lyckades förstöra dörren till ett förråd.. Hahaha, sämst ♥


now I wanna dance the night away

Känns bättre med praktiken nu. Pratade med handledaren och vi löste det på ett bra sätt. Slutar tidigt imorgon och ledig på söndag. Fest i helgen med andra ord ;)

Igår började vi med behandlingar på personalen. Vi satte upp listor i personalmatsalen att fylla i. Dom blev fullbokade på en enda dag. Så vi kommer ha behandlingar varje dag nu. Sweeeet :) Fick göra en massage på en riktig kund igår också. Det körde ihop sig för den vanliga personalen så då fick jag rycka in. Gick superbra och kändes riktigt roligt.
En massage på copperhill kostar 995:- haha. Så jag har gjort en dyröres massage ;)


Lite bilder från i förrgår då jag och Maria övade behandlingar. På den första får jag massage och på den
andra ligger jag i en aromainpackning med en ansiktsmask. Inte så illa ;)



everybody's got a hungry heart

Gör inte så mycket här uppe förutom att jobba, jobba, jobba. Känns lite drygt faktiskt. Handledaren verkar inte riktigt fatta vad praktik innebär.. Vi får mest städa och stå i baren hela tiden. Den här veckan jobbar vi 7 dagar. 50 timmar. Den ordinarie personalen jobbar 75%... Vi jobbar 120%. Känns lite som slavdriveri. Så vi är inte så himla nöjda just nu.. ska ta ett snack med handledaren imorgon och hoppas att det blir bättre. 

Vi har i alla fall hunnit vara ut en gång. I torsdags på bygget. Riktigt jävla roligt hade vi :D Andreas Johnsson och Ola spelade. Andreas Johnsson var awesome och körde hungy heart. Askul kväll iaf!



I väntan på taxin till krogen

I like to maybe come and go when I choose

Idag har vi varit lediga så självklart spenderades dagen i backen. Vädret kunde inte varit bättre. Igår var det snöstorm så snön idag var alldeles underbar att åka på. Är relativt värdelös på slalom men det gick ganska bra ändå :)

Nu sitter vi och funderar på ifall vi ska gå ut eller inte då vi är lediga imorgon också. Men vi är helt slut efter allt åkande, så vi får se hur vi gör.



Skaffat nytt underställ så jag slipper frysa :D

happyhappyhappy

Igår blev det en heldag på Copperhill. Fixade och donade på spaet och fyllde 3000 necessärer med produkter bland annat. Alla är jättesnälla och hjälpsamma och det känns verkligen som att jag valt den rätta praktikplatsen! 

I.d. bare minerals säljs på spaet. Vi får köpa det till inköpspris, så om nån är i behov av
nåt från det märket kan ni ju höra av er så fixar jag ;) Det är ca 45% billigare än vanligt.


day one

Första dagen har gått jättebra! Copperhill är amazing. Åre också för den delen. Jag trivs redan jättebra, och känner på mig att det här kommer bli 3 riktigt roliga och lärorika veckor. Copperhill håller på att utveckla sin spa-avdelning nu, och den kommer att öppna på fredag. Hur kuuul!? 

Här är två bilder på vårt nya hem, haha. Min säng till vänster. Hello kitty är med, såklart :) 



En bild jag tog från bilen på väg hem från Copperhill. Det är så himla fint här!

frammeeeeeee

Jobbet i fredags gick bra, trots att jag var lite hängig pga lunginflammationen. Efter jobbet for jag hem och myste med Martin. Igår blev det till att gära några ärenden och packa klart. Martin bjöd på avskedsmiddag på china tower också. Asgott! Sen for vi och hyrde film, I rymden finns inga känslor blev det. Var faktiskt riktigt bra :) 

Nu sitter jag i lägenheten i Åre. Resan hit gick jättebra. Strålande sol och perfekt vägunderlag hela vägen. Dock gillar jag inte att köra automat, då jag inte är van :P Imorgon börjar praktiken :D

hard workin' gal

Har varit en bra dag. Hunnit träffa jossan för en lunch, en lång sådan, på port 9. Var riktigt trevligt! Känns bara tråkigt att jag inte kommer träffa jäntan igen förns om TRE månader. Först åker jag till åre, sen hon till sthlm :/

Ikväll hade jag helst av allt velat gå ut och festa med mina kompisar, men arbetsmyra som man är så ska man såklart jobba.. Börjar om 20 min så måste dra nu! PUSS!

i'm a rocket man

Nu börjar det närma sig. På söndag åker jag och min klasskompis & kollega Maria till Åre för att ha praktik på Copperhill Mountain Lodge. Känns askul! Det är ett 5-stjärnigt hotell som förra året vann pris för bästa europeiska spa. Men så lyxigt kommer inte vi att ha det, haha. Vi ska klämma in oss i en liten etta med kokvrå på 17 kvm, haha. Fy fan vad less vi kommer vara på varann efter 3 veckor ;)

Är mitt uppe i packningen nu men det är så svårt att veta vad man ska ha med och inte :P Hur som helst så kommer vi nog ha jättekul. Datorn åker med så ska väl försöka lägga upp lite bilder och så :)


Åre, here we come!


done looking for the critics cause they're everywhere

Blev en fika på UH ikväll med Maria och Rosanna! Var riktigt kul att träffa dem (såklart!). Känns skönt att jag börjar bli friskare nu så jag orkar vara igång lite grand. Gick till och med i skolan idag :) Världens chillaste lektion, fick gå hem efter en timme. Awesomeee. 


don't worry 'bout tomorrow

Så jävla skön låt!!