nöjd tjej

Har nyss varit i stan en liten sväng, och lyckades shoppa ordentligt. Ett par skor, chinos, två tunikor och en blus! För mig är det ganska mycket :P hehe. Väldigt nöjd! Har alldeles nyss packat klart inför yran och ska snart ut till stugan igen - det är ju så himla fint väder idag! :D Ska förresten åka bil till östersund istället för buss. Känns grymt skönt :)

Nu ska jag ut i det fina vädret. Ha det så bra :) kram!


allt och inget

Har inte skrivit på länge. Dels för att jag varit ute i stugan och dels för att jag inte orkat.

Kom nyss hem från jobbet. Har varit en grymt stressig och jävlig dag. Är hemma en liten sväng nu, och ska fara ut till stugan igen om ett tag och träffa Rosie.

Vad har hänt på senaste tiden då?
Jag har ju som sagt varit i Stockholm och hälsat på Fanny. Det var grymt kul :) Kom dit på torsdagen, gick ut och tog en öl som blev till tre. Vi blev småfulla och gick hem och åt fil :D Grymt billig öl där nere på vissa ställen. 30 :- där vi var. NICE! På fredagen gick vi på stan, köpte en väst och ett par örhängen :) På kvällen kom Moa över och vi drack vin och snackade skit. Sedan drog vi på Harry B James, en rockbar. Det var bra musik där och vi hade kul. Sen random bar och sedan stureplan. Kom in på sturecompaniet, vilket jag tycker är ganska coolt då man borde vara typ känd eller rik för att komma in där :P Men det var nog för att alla brats var på stockholmveckan på gotland.
Lördag blev båda två sjuka. Vi satt hemma och käkade chips och kollade på batman :D haha. En sjukt bra helg, som skulle varit ännu bättre om vi varit friska :)


Sedan har jag jobbat, varit i stugan och fyllt år. Fick massa bra presenter. Nya kuddar, resväska, gordon ramsay's kokbok <3, dooleys, berlocker till mitt armband, kosta boda skål och massa annat bra :)

Nu väntar yran. Känner mig inte så pepp då allt har skitit sig i princip.
Tror dock att det kommer bli roligt, även om det inte känns så nu. Är ju med Rosanna så :D Då har man ju aldrig tråkigt. Får se hur helgen blir. Förhoppningsvis AWESOME


glad

Livet är väldigt härligt just nu! Har jobbat mycket på senaste tiden och dragit in en hel del pengar. I Lördags blev det en spontan utgång med min fina tös Rosanna. Började hemma hos mig med massa vin och prat, och sedan in till framnäs där vi hade hur kul som helst. Träffade härliga människor och fick oss en stripstallrik :) Så himla roligt. Mitt mål var att komma hem senast 01.00 då jag började 10 dagen efter. Kom i säng vid 03.30... Haha! Trots detta så var jag inte bakis eller trött över huvudtaget då jag skulle jobba. Så borde det alltid vara :D

Ikväll så har jag fått träffa både Jonna och Emma, som det var ett tag sedan man såg sist. Vi gick på bio, Brüno, och sedan UH. Såklart var Rosanna med också. Filmen var verkligen i min smak. Exakt min humor! Och så gillar jag att han har undermeningar i filmerna också, Sacha Baron Cohen. Kommer köpa filmen och låta den sova i min säng varje natt.
Så mycket tyckte jag om den :D
Det var verkligen roligt att få träffa brudarna och snacka lite :) Supermysigt!
Hoppas att det blir fler gånger. Tack för kvällen!! :D


Och på torsdag bär det av ner till storstaden. Helgen efter det fyller jag år. 19 år gammal. Helgen efter det blir det yran. Love life :)

good vs. bad

Både bra och dålig dag.

Det dåliga är att jag inte kan byta mitt jobbpass med någon och jag kan inte gå tidigare så att jag kan fara till Kilafors och rockweekend och se Hot Leg. Är lite ledsen för det faktiskt. Men det kommer kanske fler chanser. Något annat dåligt är att jag är tredje reserv på utbildningen jag vill komma in på. Det kan ju också vara bra... men då är det bara hoppas att någon hoppar av.

Bra är att jag jobbade och tjänade pengar. Efter det mötte jag upp Rosie, Sofia och Vickan på UH för en mysig fika sådär på kvällskvisten. Vi planerade lite inför yran, och jag är grymt pepp. Tror att vi kommer ha hur kul som helst! Och så är det inte många dagar kvar tills jag åker ner till min brud, Fanny i Stockholm. Även det kommer att bli kanon, kan bara inte gå fel ;) Och imorgon så blir det marknad med flickorna mina, och möjligtvis fest. Livet är bra härligt ändå. Trots kilaforstragedin ;)


balen


Slänger upp lite bilder som Izabelle Nordfjell tagit på mig i naturreservatet innan balen. Lägger bara upp svartvita just nu. Färg får bli en annan dag ;) Är i alla fall väldigt nöjd med bilderna, Izabelle är så himla duktig!




vad sa du?

Varför är så många norskar på semester i övik? Fattar ju inte vad de säger när de ska handla av mig. "Schyllingsalat". Det heter KYCKLINGSALLAD.  

lovely

Har nyss varit och käkat på o'learys med baby. Kycklingbröst med hot bearnaise, garlic butter och pommes frites. Bästa jag ätit på år och dar!! Har nyss varit och köpt en tattoo-tidning. Börjar bli väldigt sugen på att skaffa en nu :) Ska kolla på Smala Sussie, och läsa den nu. Jonte ska läsa "Fighter". Kampsportsnörden min. Helt underbar myskväll med andra ord.

tjing

<3


jobb

Var rätt dött i gallerian idag, så jag hade inte så mycket att göra. Tråkigt värre! Efter jobbet for jag och tankade och köpte varsin BJ 'wich till mig och johan. Det var mums!! :)) Nu så har jag käkat upp den och väntar på att pappa ska ringa så jag kan hämta honom och sedan fara ut till stugan.


KRAM!

jaae

Kom nyss hem från stugan, ska göra mig iordning nu och sedan fara in och jobba.
Igår var jag på nyänget med Sofia. Trevligt, men kunde ha varit mindre moln ;)
Har inte så mycket att skriva... Jo. Har sett twilight (jag vet, väldigt efter) och den var bra!


Nä. Nu är det brådis. TJING