trötter

Idag är jag supertrött, men tror att jag ska ta och gå ut en sväng, efter ugly betty. Om jag orkar se det. Jag har för mig att det går ikväll i alla fall. Imorgon så ska jag börja min vektorisering till GKO'n. Skulle göra ett självporträtt, men det var för svårt för mig, haha. Så det får bli något annat, har inte bestämt än :) Sedan efter skolan ska jag och anton ner på make up store och göra ett repotage. Blir nog roligt!

Bjuder på en gammal men ack så snygg bild. Haha!


tisdag

Det är på tok för mycket i skolan nu. Jag hinner knappt med!!

Var med min kusin Maria igår, var så grymt länge sen vi sågs! Hon bjöd in mig till något oriflame-grejs. Var ganska kul, man fick ju fika(!!). Hehe, blev sugen på att köpa ett set med dushgel, body lotion och deo som luktade lime och ingerfära. Mums! ;)


Nu så ser jag fram emot sista april, jag tror att det kommer bli tokroligt.
Grill och alkohol, och härliga brudar :D

söndagkväll

Ikväll så har jag faktiskt varit ute och gått i över en timme. Det var grymt skönt och jag kände mig jävligt hurtig ;D haha. Träffade även lite järvedsfolk på vägen, och det var jätteroligt att se dem. Så länge sen nu :P Vad har hänt mer? Jo, jag har skaffat en såndär facebook. Vet inte riktigt vad man gör där men, haha, lär väl visa sig :P

long time ago



Haha, bild på mig och jonte som togs för snart 3 år sedan.
Jag älskar dig gubben :D

helgen

Helgen har varit rätt lugn sen i fredags, var på stan typ hela dagen igår med mamma. Bytte mina balskor till en storlek större. Köpte även ett hårband och lite berlocker mm på pagoni.

 
Mina balskor. Inte för höga, inte för låga!


Mamma och jag har varit ensamma hemma hela helgen, johan och pappa har varit i umeå på fotboll, och jonathan har varit i luleå :) För att avsluta våran tjejhelg så drog vi på resturang Oasen, utan några som helst förväntningar. Har aldrig varit där. Men det var verkligen supergott, och jättehärlig uteservering. Det rekomenderas!! :)



Nu så borde jag egentigen göra läxa. Men smart som jag är så har jag glömt mitt block (där jag har verkligen ALLT) i skolan. Så vi får se hur det går med det.


för vi ska ta studeeeenten!!

Jag hade faktiskt inte förväntat mig att det skulle bli så himla roligt igårkväll. MP3 är så jävla ös alltså :D Grymt kul var det, måste verkligen göras om snart. Sen var jag och jonna ute på äventyr,  liftade och bjöd in oss själva till MP2s ferre (tacktacktackTACK för att vi fick komma).
En sanslöst rolig kväll helt enkelt, bästa på riktigt länge!

klassferre

Nu har jag precis gjort mig redo. På två minuter, som vanligt ;) Ska alldeles strax dra till jennie på en liten förferre. Jag behöver inte köra ikväll, så jag har varit och köpt ett sexpack folköl. Folköl är det bästa!! :D


fredag

Idag så beställde jag en ny mobil från tradera. Har redan betalat den, så jag hoppas verkligen att jag får den i början på nästa vecka. Den heter s500i och är från Sony Ericsson. Skulle aldrig vilja ha nåt annat än det märket :P



Och ikväll är det klassfest för MP3. Det känns som att det kan bli riktigt roligt. Vet inte än om jag ska dricka dock, mamma vill nämligen att jag ska köra henne ikväll. Men vi får väl se vad som händer. Hade varit kul att supa lite, haha :D


duktigt!

JÄVLA SKIT! Jag lyckades tappa ner min mobil från översta våningen i f-huset idag. Fattar inte hur jag lyckades!! Men mobiljäveln fungerar, fast inte skärmen! Eller, den gjorde det från början, men sen skulle jag sätta luckan på plats, och då slutade den fungera. Så alla mina nummer är nu borta, hade visst inte sparat över dem till sim-kortet. Men om jag bara visste hur jag skulle trycka skulle jag ju kunna spara över dem på sim. Åh helvete! Skulle kosta 1400 att laga displayen. Köpte moblien för 999 :P Så det blir väl till att köpa en ny. Fan, det hade jag ju inte alls tänkt, jag håller ju på att spara pengar!

EN SATANS SKITDAG ÄR DET IDAG!

stress

Idag så har jag jobbat. Har jobbat hela helgen. Fredag, lördag, söndag. Blir även måndag också. Har väl egentligen inte tid, har asmycket läxa!! Blir alldeles matt bara jag tänker på det. Mediekommunikation, som jag inte fattar ett skit av, helt seriöst. Och uppgiften ska vara klart senast imorgon. JAG FATTAR INGENTING! Svåraste ämnet någonsin, eller sämsta läraren?
Vet inte vilket av dom.
Sedan psykoligiredovisning/analys, religonprov, vektorisera ett hus, vektorisera ett självporträtt, göra TRE fotouppgifter. Två av dem ska vara klart tisdag/onsdag, och den tredje skulle varit klar innan jul. Och sedan har vi ju den älskade projektrapporten. Fy fan. Och jag som tyckte att vårterminen i tvåan var hemsk, haha.


Nej.
Nu längtar jag tills jag gjort klart allt det där, och det är sommar, varmt och en massa roligheter!


Jag ska nog ta mig i kragen och göra klart den där satansuppgitften.
Public relations. Vad är det, egentligen?




Slänger upp en gammal bild som jag tycker är lite kul. Lite väl mörk kanske :)

justin hawkins






"When I was about five I wanted to be a girl.
I used to try and call myself Rose at school, but it didn't take off. "
                                                             - Justin hawkins

fredag

Nu känner jag mig trött och sliten! Har jobbat sen kl 12 idag, och kom hem för ca en kvart sen. Har väldigt ont i fötterna av att ha stått så länge i asdåliga skor :P

Häromdagen så var jag på stan med Sofia. Blev en liten lunch på lundbergs också, väldigt mysigt! Köpte den här jackan då, är väldigt nöjd, men känner mig lite shopaholic då jag bara har ca 300 kvar av studiebidraget för den här månaden :P fattar inte hur jag lyckats göra av med allt.



äntligen!!

Nu så har jag kirrat det där jäkla körkortet!
SÅ GRYMT SKÖNT! :)

death proof

Jag har sagt det förr, men nu säger jag det igen; Jag älskar grindhouse serien.
Såg death proof i helgen. Funderar på att se planet terror snart också :)



Bilder från filmen "Death proof".


Såg förresten motorsågsmassakern häromdagen också, den äldsta versionen. Haha!
Den var så jävla skum alltså. Inte läskig, bara riktigt, riktigt konstig! :P

LOVE IT

En sån härlig daaaaaaaaaag!
Inte många timmar har spenderats inomhus kan jag lova. Jag vill att det alltid ska vara såhär varmt och skönt (fast liite varmare går ju förstås bra). Kollade på vädret nyss, och det ska typ bli askallt!!!! INTE KUL ALLS. Jag kunde börja vänja mig vid detta väder ju.
Drog på stan en sväng med jonathan och köpte lite billiga hårband :) Sedan for vi hem och kokade lite kaffe och satte oss i solen på våra hippie-pride-stolar sen åsele -07 och käkade chokladrutor. Hehe, typ det enda vi gjort idag tror jag.

Eller nej, vi for på sibylla också! Jag köpte en funbox med plusmeny, och mådde illa för jag blev så mätt. Haha, lame :D

Nu väntar jag på att rossypussy ska ringa, så att vi ska hitta på nåt :)

yes!


Vann den här underbara klänningen på tradera alldeles nyss! Tjoho!
Hoppas att den sitter bra, man vet ju aldrig när man beställer över internet liksom :P




påsk

Igårkväll när jag kommit hem från jobbet, och efter att ha ätit pizza på il padrino med mamma och johan så kom jonathan på besök. Och jag fick ett supersött påskägg, med bara mitt favvogodis, och i botten låg en snusdosa. Haha, med gigantiska snusar dock. Men jag hade inget till honom, haha. Lite pinsamt. Men jag har kirrat ett nu och det blev grymt ;)


Om ca en timme börjar jag jobba, så kom och köp en supersöt kycklingbakelse av mig! :D



Hararna skulle tydligen symbolisera Jonathan och mig :D haha. 
Så jäkla söt kille jag har!

skärtorsdag

Försovde mig ganska rejält imorse. Både mamma och johan var hemma men ingen hade vett att väcka mig! Så då fick jag promenera i regnet till nio-bussen. Ganska mysigt tycker jag. Jag verkligen älskar regn :)) men mest om man är inomhus eller har ett paraply :P Men nu har det slutat regna ser jag. Istället snöar det. Ser ut som feta dammråttor som flyger förbi fönstret.


sweden rock?

Hot leg kommer till sverige. Men de ska på sweden rock!! Jag hade ju inga planer på att fara dit heller -__- ska jag behöva göra det nu ändå?

Snart släpps deras platta Red Light Fever förresten!! LÄNGTAR :D


fail

Hej, jag har tagit mig vatten över huvet.
Tufft läge.

lady gaga

Nu vill jag ha sommar! Längtar till yran, och Lady Gaga!
Det kommer att bli så grymt kul, det är jag säker på :)))



helt galet

Så fruktansvärt kul man kan ha. Igår var verkligen roligt, men spårade ut lite. haha!!
Idag är huvudet tungt och religonsboken väntar. Är inte särskilt pepp!

B&J

Mahaha, en sån här fick jag nyss av mamma.  Awsome!
Vilken är eran favorit ben&jerrys? Min är cookie dough! :)


Kunsten at græde i kor

Tänke passa på att tipsa om en dansk film; konsten att gråta i kör. Såg den på folkan härom veckan.

"Konsten att gråta i kör. På nätterna när pappan ligger och bölar högljutt i soffan tar mamma en sömntablett, medan Allan än en gång måste bevittna hur hans storasyster tvingas "trösta" pappa. Men när storasyster en dag vägrar så skickas hon på anstalt.

Då blir det Allans uppgift att ta hand om pappa. Det finns en sak som pappan är bra på och det är att hålla tårgripande minnestal på byns alla begravningar. För att hålla sin pappa vid gott mod gör Allan vad han kan för att se till att det blir många tillfällen för pappan att hålla tal."

- Film.nu



lördag

Igår var jag på make-up kurs på Make Up Store, det är alltid kul :)
Gjorde bara en dag-sminkning med lite neutrala skuggor och röda läppar.
Köpte de här skuggorna, plus en vit och ett puder :)




Ikväll så ska jag och sofia till rosanna och ha lite tjejkväll med vin, chips och tjejsnack! Tror att det kommer bli himla kul. Men just nu så har jag så jäkla ont i ögat. Från ögonvrån och mot tinningen, och så gör det superont när jag tittar uppåt och åt sidan. Någon som vet vad det kan vara? :/ Funderar på om jonte råkat armbåga mig i sömnen, men jag har inget minne av det :P

long time, no see

År och dar sen jag skrev? Yes.

Vet inte riktigt varför jag inte skrivit, men jag har inte haft någon större motivation till att skriva något eller så. Men det kanske blir ändring på det nu? :)

Vad har hänt sen sist då? Inte särskilt mycket faktiskt. Har jobbat ganska mycket på café blåbär, och det är jätteroligt, och väldigt trevliga medarbetare. Jag jobbar idag faktiskt, så då tycker jag att ni kan komma och köpa en bulle!! Efter det är det möte - vi ska göra nya scheman. Och om jag hinner så ska jag ner på "VIP-kväll" hos rut och karl. Vet inte riktigt vad det är, något slags event, som jag och mamma blev bjudna på. Hoppas att jag hinner dit i alla fall, skulle nog vara roligt.

Egentligen så skulle vi ut idag, några tjejer från klassen, men så skulle ju jag jobba och allt. Känns lite tråkigt för jag tror vi skulle haft grymt roligt. Men det tar vi kanske till helgen, eller nästa onsdag :) Var så himla länge sen jag var ute. Det var när viktoria fyllde år tror jag, haha. Dra med mig ut nån :D

Idag så hade vi nationella i svenska, skriftligt. Tror att det gick åt fanders, för jag är inte mycket till skribent kan jag lova, haha. Och så råkade jag hitta på lite fakta också tror jag.. hoppas Susanne inte har nån aning om det jag skrev om isf :))


Och förresten, stort grattis till Lovisa som tog körkortet igår! :)
Förhoppningsvis så har jag det också snart. Jag kuggade på min uppkörning, genom att glömma bort högerregeln vid en korsning. Så förbannad på mig själv kan jag ärligt säga att jag aldrig varit, haha. Men det är bara att ta nya tag! Synd bara att man måste vänta så fruktansvärt länge på att få en ny tid. Grr!