happy day!

Den här dagen började jävligt kackigt faktiskt. Vaknade kl 12 (väldigt sent för att vara mig) och fick ångest över att jag vaknade så sent, sen fick jag ångest över andra saker MEN som löste sig till slut. Sen gick jag öch ställde mig på vågen och insåg att jag är ett enda kilo ifrån min målvikt (!). Känns riktigt bra, sunt leverne lönar sig tydligen. Och efter det blev det faktiskt ännu bättre då mamma bad mig följa till stan och prova ut ett par jeans, eftersom alla jag har typ är sönder eller för stora. Och då jag skulle prova så fick jag lov att ta TVÅ storlekar under min "vanliga" för att dom skulle passa. Jag är väldigt nöjd!!
Det blev i alla fall ett par mörkblå jeans med hög midja.
Sen så fick jag handkräm av mamma (TAAACK!) som var väldigt efterlängtat. Har fått typ gräva ur min gamla flaska för att få ut nåt. Plus att jag har en relativt bra hår-dag, utan att jag ens behövt kamma det. Så ja, jag är glad glad glad :)image7

I don't know

Såg "Cloverfield" på bio med indie-pojken igår, den var väl rätt okej. Inget att hurra för direkt, lite väl jobbigt filmat enligt mig. Sen satt vi och chillade på uh tills dom stängde.
Bra kväll :)

Hot hot heat

Måste bara rekommendera det här bandet!
Har lyssnat på dem för typ, jättelänge sen, men så återupptäckte jag dem nu idag. Dom är riktigt bra. "Bandages" och "Goodnight goodnight" är väl värda att lyssna på.

image6

the heart beats in it's cage

Ja fest igår som sagt. Förfest hos anton var jävligt kul faktiskt, mycket folk kom det. Och alla som var där fick självlysande armband av Erik (det tackar vi för), dom var sjukt snygga/roliga. Efter mycket ölspel och bråk om green day så drog vi vidare till plattan där jag för en gångs skull gick in. Failat beslut av mig dock. Hehe, nej men det var väl relativt roligt (ett tag), kareoke med brudarna och allt var riktigt kul.
Men seriöst, vad fan spelar dom för skitmusik? Dunk dunk. Dunk. Dunk dunk dunk. Så låter det hela tiden. Man hör ju inte ens vad det är för låt. Nej, nu har jag konstaterat att plattans musik suger bäver och jag kommer inte gå dit mer (tills jag fyllt 18 i alla fall), hehe.
Men en rätt så lyckad kväll tycker jag att det blev i alla fall!

Idag så blev jag väckt kl 7 och kunde inte somna om, så jag kollade på almost famous. Länge sen jag såg den nu - lika bra varje gång. Jag insåg att "Alvin and the chipmunks" är med i början, som ett ljudspår där dom sjunger nån slags låt, haha.
Sen gick jag ut och promenerade en sväng, riktigt skönt väder idag :D

image4 
Bandet Stillwater i Almost Famous.


Ferre på g!

Slog mitt fika-rekord idag (tidsmässigt alltså). Stark jobbat av mig tycker jag. Men när man har så bra sällskap som jag hade var det inte så svårt. Trevligt var det i alla fall :)

Och nu, har jag gjort i ordning mig på typ fem minuter (också rekord?) och ska alldeles snart till anton och senare vidare kanske till plattan, eller kanske nån annan stans. Kul blir det i alla fall, hoppas jag.

hardcore superstar

I got style, I got my pride
Misery's surfing on my side
Still I'm glad, I'm glad,
for the youth that I had
Way more sensible,
say no more.


image3
 
ok, lite väl stor bild men      o_O

Schmuffins

For in till stan och träffade Jonathan som vart och skejtat i sundsvall hela dagen. Gick och köpte sch-muffins (de hette så :S) på hemköp och gick hem till honom där jag lyckades koka det perfekta kaffet. Seriöst, fy fan va gott det var! Och så kollade vi såklart på "next". Lätt ett av mina favorit-program, det är så underhållande att se alla blåsta tjejer och killar. Ikväll var det en kille som gav tjejen ett kort på honom där han var naken. Helt naken. Med hans telefon-nummer på baksidan. Liksom, hur rubbade är människorna? haha. Jag älskar det.


Grindhouse in my heart

image1

De här filmerna kan jag starkt rekomendera till den som gillar lite råare filmer, eller bara filmer med lite 70-tals-stuk. "Death Proof" är kanske inte en av Tarantinos allra bästa filmer, men jag gillar den starkt ändå. Tycker dock bättre om Rodriguez "Planet Terror". Man blir aldrig uttråkad, händer nånting hela tiden, och det gillar jag.
Se dem vettja!

jag? blogg?

Ja, det är sant, jag har skaffat mig en blogg. Efter att bildagboken gått och blivit så lam måste man ju ha nåt annat att roa sig med, right? Vet inte hur ofta bloggen kommer att uppdateras, men det ser vi väl.