I wear a halo when you look at me

Är för lat för att skriva här tror jag, haha.

Helgen har varit toppen! I fredags bjöd Berra och Martin på kräftor till middag, grymt gott! Efter maten bar det av till födelsedagsbarnet Jennifer. Tårta och vin i massor! Sen harrys, som var riktigt kul. Till slut hamnade vi hos Jennifer igen och åt den godaste smörgåstårtan ever made :D

Lördag var jag med Martin, sedan jobb på kvällen. Efter jobbet följde jag med på efterfest hos Berra och kom inte i säng förrän halv 8. Söndag spenderades med Martin och supernatural!
Sjukt värd helg :D

Ikväll blir det tvspels-kväll med Monica och Maria!

I'd stand and fight

Igår började dagen med att sola tillsammans med Jonna och Rosanna i strandparken. Därefter lite vuxenfilmstittande hos Rosanna, hahaha. Sen for vi och käkade på thai palace, och fy fan vad gott det var!! Mycket godare än boxarna :) Därefter begav vi oss hem till mig och tittade på Mulan och Daybreakers. Bjuppade på BJ gjorde jag också, omnomnom!

Idag for jag, Jossan och Rosanna ut till Monica för att sola och bada. Sjukt härligt var det, men till slut vi blev anfallna av en svärm flygmyror. Euw!


Saknar min kamera så grymt mycket. Less på att använda mobilkameran.

Igår

Idag

we like dancing and we look divine

Länge sedan nu! Har inte haft tid för datorn.


Födelsedagen kunde inte ha varit bättre! Hela tjocka släkten kom och firade på dagen + Jonna, Maria, Berra och Martin. Martin hade varit och jobbat i Gällivare i fyra veckor och kom hem kvällen innan min födelsedag, så jag var riktigt happy! På kvällen kom brudarna på middag och fest, sedan kom även lite grabbar. Hade så sjukt roligt! Som sagt - kunde inte varit bättre! :D


I veckan har jag jobbat, hälsat på i Jennifers lägga, varit på fest hos Berra, umgåtts med Rosanna, varit på fest hos Jennifer, råkat slå upp stortånageln på dansgolvet, myst med Martin, jobbat ännu mer och blivit förkyld. Igen.


Har fortfarande ingen kamera, så de här bilderna har jag snott av Jenna.


Min födelsedag


Hos Jennifer i fredags