äntligeeen!

OOOOOOMMMMMMMMMMMGGGGGGG!!!!! Har äntligen skickat in hemtentan och haft redovisning! Har inte haft en lugn stund sedan i onsdags: grupparbete, hemtenta, jobb, läsa på inför valet heeela långa dagarna. MEN NU ÄNTLIGEN! Satt till och med på skolan hela dagen i lördags för att plugga. Insane! Men nu ska jag koppla av genom att se senaste avsnittet av how i met your mother.
PUSS!

dance so good

Tycker att alla borde lyssna på mysiga Wakey!Wakey!
You'll like it :)


valet

Ja, vad ska man säga om valet då? Jag är väldigt besviken. Jag röstade på miljöpartiet, och ville inget hellre än att få en rödgrön regering. Mina personliga hjärtefrågor är miljön och djurrätt. Om de rödgröna hade vunnit hade pälsfarmarna antagligen lagts ner och vi hade fått en djuretisk ombudsman. Under denna mandatperiod kommer 4-5 miljoner minkar att födas upp under helt gräsliga förhållanden för att sedan dödas och bli pälsar. Får ont i hjärtat bara jag tänker på det. Jag vet att inte många bryr sig så mycket om djuren, men för mig har de lika mycket värde som vi och det är självklart att de kan känna lika mycket smärta. Sedan finns det såklart mycket annat som avgör att min röst ligger på de rödgröna.


Jag tror inte att alliansen bara har dåliga åsikter och kommer att göra dåliga förändringar i samhället, de har säkert mycket bra att komma med de också. Men på det stora hela hade jag hellre sett en rödgrön vinst.


Och SD? Ja sverige, detta är en demokrati där alla röster ska få komma till tals. Även sverigedemokraterna och deras väljare. Bara gilla läget.

legend of the guardians

Åååh, jag är så sjukt taggad på den här filmen.
Vet inte hur många gånger jag sett trailern. Längtar!
six-string queen

Verkar som jag inte behöver jobba ikväll, så snart bär det av till Rosanna för att fira hennes födelsedag i efterskott. Mat och vildmarksbad står på schemat. Kommer bli jättekul :) Förkylningen glömmer jag bort för ikväll.Rosanna&Anna -05
Snodde bilden av Rosanna :D

I and love and you

Klev upp klockan fem imorse för att fara till Umeå för möte med programkommittén, sedan stressa tillbaka till ö-vik igen för att göra grupparbete, sova två timmar, duscha, käka och slutligen jobba. Slutade för en halvtimma sedan ungefär. Jo, och så är jag förkyld och har feber. Yay. Ska dra en törnrosa nu och sova hundra år. Minst.

good morning

Ska snart iväg. Bussen till Umeå går 06.23. Yay!
hp

r

foureyes

Idag efter skolan gick jag på synsam och gjorde en synundersökning då jag har haft svårt att se vad som står på tavlan i klassrummet och så. Synen var då inte den bästa, så jag kommer få glasögon, hehehe. Jag ser ut som en supernörd i glasögon :D Fast som tur är måste jag bara ha dom när jag kör bil/är i skolan/ser på tv. Blev ett par cheap mondays. woop woop

to walk within the lines

Jag är awesome på att uppdatera, jag vet!

Skolan började förra veckan. Kul att få träffa alla klasskompisar igen, men föreläsningarna är väl inget att hurra för. Dock hade vi ganska intressanta förläsningar då vi var i umeå i torsdags. Gick konstvandring och fick kika på IKSU spa m.m. I fredags korkade vi upp och körde en liten klassfest hos Nathalie med halva klassen ungefär, var riktigt roligt! Sen gick vi på olles, där jag fick träffa Rosanna som jag inte sett på några veckor :)


I lördags for jag och Lena och bowlade med två av hennes kompisar som var här över helgen. Roligt, men jag var verkligen urusel, haha. Sen gick vi hem till Lena och käkade ost & kex. Igår fyllde hjärtat Rosanna hela tjugo år, så jag och Maria for till henne och blev bjudna på födelsedagsfika samt kollade på ice age 3 :D


Några som lyckades fastna på bild i fredags hos Nathalie.