Kärleken

Igår kom Martin hem och det firade vi med att gå ut och äta lyxmiddag på Public. Och ta en öl eller två. Hade en supermysig kväll med världens bästa pojkvän.


Helgen

Igår var jag på stan och fick med mig ett par byxor hem + ett armband. Sedan blev det lite träning efter att mamma och pappa bjudit på middag. På kvällen jobbade jag på olles. Skulle egentligen börja kl 21 men eftersom det var fotbollsmatch där det blev både förlängning och straffar kunde vi inte öppna spelborden förrän strax efter tolv. Riktigt chill jobbkväll!

Idag har jag varit på kalas och därefter på örnexpo. Min favorit-kostexpert Fredrik Paulún var där. Köpte tre juicer, två paket flingor samt 4 smoothies & drycker för endast en hunka. Så sjukt nöjd! Fick även en signerad bok om fetter :D starstruck!

Nu är jag ute i stugan och väntar på att min kusin Maria och hennes kille Kevin ska komma hit och käka. Sedan ska de hjälpa till med att tapetsera lite och spela Bingolotto ;)


sjuttonde maj

Ledig idag! Hade varit skönt om det inte vore för att jag har så grymt ont i käken(?) vilket leder till migrän. Hua! Hoppas på att få en tid hos tandläkaren så snart som möjligt så jag kan få hjälp. Tror att jag biter ihop tänderna på natten eller nåt.

Hur som helst, är ute i stugan och myser på. Saknar Martin som är i Gällivare och jobbar på obestämd tid. Helgen blir inte så speciell, kommer mest bara bestå av jobb på Cherry.

Sjukt nöjd över min nya tröja jag hittade på rea. Blev kallad Captain America på jobbet. Komplimang or what? :)


Typiskt..

Hade en inte så trevlig upplevelse igårkväll. For direkt till Ica efter jobbet för att handla, något jag taggat för i 2 dagar då jag inte haft tid innan. Ställde mig i kön och sätter ner handen i fickan för att ta upp kortet. Som inte fanns där. FFUUUU!! Så himla typiskt. Hade jättebråttom till jobbet efter lunchen och måste ha glömt kortet i parkeringsautomaten... Haha, fan!


På jobbet

Idag har jag ett splittpass på jobbet vilket innebär att man jobbar morgonen, sen är man ledig några timmar och kommer tillbaka till kvällen. Har haft en bra dag med ett hårt roddpass på gymmet, sedan soffletande med Martin och till slut indisk middag. Hittade en jättefin soffa, svårt att bestämma färg bara!

Nu är jag less på jobbiga kunder och väntar bara på att få sluta :P En timme kvar nu!

 


Lycka

Är såhääääääär glad just nu! Fick precis veta att jag och Martin flyttar in i världens finaste trea i sommar!!!!!!!