can i haz cheezburgrs?

Tänkte slänga upp lite bilder på massa sötiskissar. Kitty, Ullis och så lilla Moddy som flyttat till Marre. Marre och Moddy, vilket radarpar det låter som. Anyways, här har ni dom :)

 

 


Brüno

Jag tittade på Brüno igår, som jag även sett på bio i somras. Jag verkligen älskar den filmen. Den är sjukt rolig men också väldigt skrämmande. Att folk reagerar som de gör, bara för att han blir kär i killar istället för tjejer. Jag är nog den enda som håller på att börja gråta under cagefight-scenen där de börjar kyssa varandra, och alla blir helt galna av ilska och kastar öl, och till och med stolar på dem. Bara för att de älskar varandra. Två män som älskar varandra alltså. Det får en att inse hur svårt det måste vara att vara homosexuell i denna värld, där man i många fall blir hatad för att älska. Jag själv förstår inte hur något sådant kan göra en person det minsta upprörd. Wake love not war för fan. Man ska få vara vem man vill, och älska vem man vill ♥


Filmen lyfter även fram många andra intressanta ämnen, som hur långt föräldrar är villiga att gå för att deras barn ska bli kända, religon, milgrams lydnadsexpriment med mera. Många tror ju även att gaysex är nastyasskinky ungefär, men filmen visar att hetrosex kan vara MINST lika sjukt.



Jag rekommendrar stark den här filmen, och att ni även tänker på budskapen när ni ser den :)

I love Brüno!


helg

I helgen har jag bara tagit det lugnt :) Fredag kom jonte hit och vi hyrde film, köpte gotta och myste ner oss i soffan! Harry Potter och halvblodsprinsen såg vi. Jag tyckte den var riktigt bra faktiskt, hade hört att den inte skulle vara det. Kanske för att den inte stämmer ihop med boken så bra!? Tur då att jag har en princip att alltid se filmen innan man läser boken :) Böcker är oftast bättre, då de är mer beskrivande och detaljerade.
På lördag drog vi en runda på stan och köpte julklappar. Tycker det är skönt att göra bort dem tidigt, så man har gott om tid att välja bra presenter som passar personen i fråga, istället för att bara köpa något rat i all hast :P Så brukar det oftast bli för mig i alla fall, då jag är ute i sista minuten, hehe.




Idag har jag jobbat med Isabella. Vi gjorde lite julmysigt och tände lite ljus :) Var himla mycket folk idag, stressigt värre. Oftast tar det kanske en halvtimme att stänga ner cafét, efter gallerian stängt. Nu tog det en och en halv timme, haha! Imorgon är jag ledig, så jag ska in till paradisbadet och träna lite massage.

ont i röven

Kom hem från skolan för ca en halvtimme sedan. Har haft massage idag, och fy faaaan vad rumpmassage gör ont. Det gör fortfarande ont när jag sitter, haha. Men då vet man väl att det har gett någonting!? Vi hade även fot - och benmassage. Så nu är man mör och härlig i kroppen.


Middagen hos Monica i tisdags var förövrigt väldigt trevlig. Megagod kycklinggryta! Sedan myste vi framför tv:n och spelade buzz. Första gången jag spelade det, fan va roligt! Haha jag vill ha ett sånt nu.





Nu ska jag och johan fara och köpa nudlar och kolla på senaste avsnittet av glee.
(musiken är inte SÅ dålig längre;)


paket till mig

Idag när jag kom hem från skolan så hade jag fått ett paket :D
Från hong kong! EN HELLO KITTY-MP3 :)))))))))) sötast ever.
Det är typ som en ipod-shuffle, utan display alltså. 2GB.
21 :- gick den på. I love tradera!


(jag har inte sådär vidriga naglar egentligen, hade just gjort en pajdeg!! :D)


tisdag

Idag var det egentligen tänkt att jag skulle upp och hälsa på Emma i Umeå, men ingen kunde ta mitt jobbpass så det gick inte. Kanske bäst så ändå eftersom jag mår långt ifrån hundra. Dock fick veta sent igårkväll att någon kunde ta mitt pass ändå! Lite väl sent påtänkt kanske, men THANK GOD i alla fall. Har legat däckat i sängen och vilat hela dagen. Men sry Emma, vi får ta det en annan gång, snart! :)

Ikväll vankas det middag hos Monica. Vet inte om jag kan stanna så länge, för just nu mår jag crap. Men vi får väl se. Jag hoppas att det blir trevligt i alla fall!


årets lussekatt



HAHAHA! CUTE :D


♥♥♥

På fredag släpps biljetterna.
KISS 12/6 2010, Stockholm Stadion.


Jag har egentligen inte råd. Men det är ju KISS! ♥


palla vara sjuk

Jag mår skit! Jävla huvve, jävla lungor. DAMN YOU!
Som tur är finns ju glass och Creedence Clearwater Revival.


Har idag kollat på den här nya serien som ska vara så himla bra: Glee.
Men jag vettefan.. Visst, den är bra. Men musiken? Hello "high school musical" liksom.
Så jävla inspelat att man nästan kräks. VARFÖR!?!?!?
Kan man inte göra ordentliga musikal-filmer/serier ordentligt nuförtiden eller?


söndag

Igår skulle jag ju egentligen jobbat, men jag mådde piss så det blev inte av. Jag bara låg hemma i sängen och kollade på serier. Mot kvällen blev jag lite piggare. Jag och Jonte for till nygatan för en förfest, och sedan vidare till kanotcentralen där Sanna och Anna hade sin födelsedagsfest :) Eftersom jag inte var så pigg stannade vi inte så länge, men det var trevligt :)

Nu ska jag käka frulle!!

whaat!?

Hehe jonathan har ju 200-dagars ikväll. Sex, drugs and rock n' roll är temat.
Här ser vi Euroboy från Turbonegro och en random glamrockare.
De ville ha hjälp med sin make-up. Haha tur att jag är så himla bra på sånt då.
Hahaha



förkyld

Har varit sjuk sen onsdag kväll. Men gick på en lektion idag ändå. Gav inget för jag fattade NOLL. Fysiologi är helt seriöst det svåraste ämnet NÅGONSIN. Har bara varit hemma utöver det och kollat på how I met your mother. 30 avsnitt för att vara exakt. Pretty awesome...

 

Men jag hoppas verkligen jag mår bättre tills imorgon. Ska jobba på dagen, och på kvällen är det födelsedagsfest med 80-talstema som gäller. Snälla Anna bli frisk.


rädda liv

Vill du förbjuda pälsfarming i Sverige?
Skriv på djurens rätts namninsamling. Det tar max EN MINUT.
De vill göra pälsfarmningen till en valfråga 2010. Hjälp till du med!!!!

Nyligen har två minkfarmer i Skåne fått stängas ned för att de inte uppfyller djurskyddslagen. Ett steg i rätt riktning :D

onsdag

Hejhej :)

Jag har slutat skolan för dagen, och är otroligt trött på latin just nu, haha. Bara hållit på med muskler hela dagen :P Igår på massagen lärde vi oss nack och ansiktsmassage. De ni! :D Otroligt skönt var det. Har kollat runt lite på massagebänkar på tradera, och det lär nog bli ett köp snart. Då får alla komma hem till mig så jag kan knåååda på er! Hihi. Spaprogrammet känns så himla rätt, och jätteroligt. Dock är jag lite för otränad just nu.. ;D


Har nyss kommit hem från skolan och stan. Tog en fika efter skolan med Anna, Linda och Maria. Himla trevligt. Ska nu sätta mig och kolla på senaste one tree hill-avsnittet och bara chilla. Och kanske träna ikväll om jag hinner :)


trött

Nu har jag kommit hem från jobbet och nyss käkat lite rester. Dödligt trött är jag också. Längtar efter sängen just nu, men först måste jag plugga. På tal om det beställde jag studielitteratur idag. 1600 :- WHAAAT!? :'''( mina pengar <3


Lägger upp lite bilder från fredagen.
Inte mina bilder dock :D snott från jossan och jonna! hihi thx babes


slö kväll

Idag har jag varit så jäkla slö!! Skulle egentligen träffa söta Isabella ikväll, men jag orkar tammetusan inte. Bakis + för lite sömn. Sitter nu och kollar på day after tomorrow. Älskar såna filmer :) T ex perfect storm, cloverfield mm. Ska bli spännande att se 2012!!

Sitter och dricker bästa julmusten - Zeunerts.
Har man inte smakat den har man inte smakat riktig julmust. True story.


Fick nyss prata med min sötis! yeey


Hittade lite gamla bilder på webcamen, hihi.


gaga oh lala

Kvällen igår var väldigt kul. Började hemma hos Peter med massor av folk, vi spelade med andra ord (BÄST!!), dansade och hade jättekul! Sedan gick vi ner till harrys, där det var smockat med folk. Men vi gled bara förbi den långa kön, haha :D Jonna och Rosanna jobbar ju för harrys så, hihi! Där inne dansade vi och sjöng med till trubaduren. Skitkul! Sedan lyckades jag och rossi på något vis hamna i grottan, haha. Där fortsatte dansandet och mina fötter vad DÖDA när vi kom hem, haha :D Mycket trevligt folk, och en helskön kväll, trots några få tokigheter.



Idag mår man som man förtjänar. Saknar min man lite grann faktiskt, vill krama på han! Han är i stockholm eller nyköping eller nåt och spelar hela helgen.



Nä, lite kaffe på det här så.


ös

Nu far jag på fest med finfina människor och har svinkul :D

seeeee ya





I ♥ music

Bästa vs. sämsta banden jag sett live




Lady Gaga - Exakt vad man förväntar sig, fast mycket bättre. Man insåg då vilken jävla röst hon har. Väldigt bra show, visade filmer mellan hennes coola klädbyten, och så var det sexiga metalkillar med bar överkropp som spelade gitarrsolon, haha. Allting var asbra helt enkelt! SKA se henne igen, och jag längtar!

The Hellacopters - Hatar att de lagt ner nu. Såg dem två gånger under deras sista turné och jag kan inte bestämma vilken gång som var bäst, haha. Gillar man gitarrsolon x 100 är de det ultimata bandet ;) De har även hur många bra låtar som helst!

Håkan Hellström - En klassiker på sommaren! Har sett honom 3 ggr tror jag. Man blir alltid lika glad och får en sådan sommarkänsla! Så kul att stå och sjunga med i publiken och bara må :D





Dimmu borgir - Hade jättehöga förväntningar på dem, men fy fan. Deras basist, vortex, som även sjunger så otroligt grym skönsång var inte där, utan de körde playback på honom! WTF!? Trummisen var inte heller där, utan någon annan jävel som spänt trummorna så hårt att det inte lät som trummor längre. BESVIKELSE!

Amon Amarth - Har sett dem flera gånger när de varit förband till andra band, och fy fan säger jag bara. Hur lyckas de ens boka spelningar? Stå där med sitt jävla ölhorn och låtsas spela metal. Ren spya.

Trivium - I love trivium. Men när jag såg dem på unholy allience så spelade de typ INGA av de låtar jag ville höra. De var ju inte dåliga, men spelade inte de bästa låtarna. En besvikelse bara.

tonight's gonna be a good night

Åh! Jag tog fel på tiden idag.. trodde att jag skulle börja kl 13. När jag skulle gå till bussen kollade jag lite snabbt på schemat och insåg att jag redan börjat, för en halvtimme sen! aah skit. Skulle haft kroppsmedvetandeträning egentligen. Den lektionen vill man inte direkt komma instormande till en timme försent. Det är typ meditation så.. :P haha fail på mig. Så nu sitter jag och lyssnar på skön musik och taggar för ikväll istället. Feeeest ;)

Var roligt igår på harrys i alla fall :) Trubadur och stand-up hela kvällen. Nästan hela klassen drog dit, och vi hade väldigt trevligt!




Bild från igår.

masse

Har ganska nyss kommit hem från skolan. Första massagelektionen idag!! Det var hur kul som helst, och nu är ryggen relativt mör efter ca 1,5 timmes massage :P 

Igår jobbade jag direkt efter skolan. Efter jobbet så blev det att skynda till Jonna där hon lagat supergod middag! Hon, jag, rosanna, jossan, jonas och monica var det. Vi spelade massa roliga spel, drack lite vin och käkade götta. Många skratt blev det, och helt enkelt en supertrevlig kväll! :D


Nu ska jag gå och duscha bort all rapsolja från kroppen, haha (från massagen) och göra mig iordning för att fara på harrys. Stand up-kväll var det visst! :) see ya!


skola

Har ikväll lämnat in min andra tenta. Grundläggande statistisk undersökningsmetodik, med inriktning mot friskvård och hälsa. Aldrig mer statistik.

Nu har jag börjat med Anatomi och fysiologi. Visst låter jag smart? :D Värsta läkaren. Hehehehe nä. Vi ska i alla fall börja med massage nu :) spännande! Jag hoppas bara att jag kan massera (mina leder är ju kaputt just nu). Men dubbla smärtstillande på det så kanske det ska gå! Ska få röntga mig på fredag i alla fall. Woho! Var ju bara en månad sen jag var hos läkaren sist... :P

Ikväll har jag haft möte med jobbet för att göra schema, sett på ullared och käkat kladdkaka med världens godaste fruktsallad. Fick vissa fruktansvärda tider på jobbet men.. Annandag jul känns ju inte så great men, hehe. Vad gör man inte för pengar? ;D