sug min

Har redigerat bilderna nu som jag tog igår. Alltså jag skäms för dom! Vitbalansen är typ helt olika på alla bilder och jag vet inte hur jag ska rätta till det (jag suger på att fixa sånt i ps). Aldrig mer jobba bakis!!!!!!!
Har gått och blivit sjuk förresten, det är så jävla drygt. Halsen gör sjukt ont så fort jag ska svälja. Hoppas jag kan gå till skolan imorrn i alla fall. Sen har jag ont i magen med :(

Ursäkta detta negativa inlägg, men fan så less jag är nu!

spontan ferre

Det går bra med vårat företag nu alltså. Fan va najs :)
Och igår så var jag och emelie på skolan och chillade, så kom elias och gav oss fribiljetter till plattan. Why not tänkte vi. Så det blev en liten impulskväll med henne och jennie som började hemma hos mig. Sen drog  vi in på plattan där jag hittade en massa trevligt folk och goda drinkar!
Och natalie hade rätt, dooleys med mjölk - fan va gott! :P även fast jag tyckte den var konstig först^^

Dock så vaknade jag idag och var så jävla bakis. Aldrig varit så bakis alltså. Var full till typ tre idag. Lame! Plus att jag jobbade vid ett också!  haha hade glömt att jag skulle göra det. Men det gick nog bra ändå :) även fast jag ville spy hela tiden typ hahhaha! fail :D

Nu är jag hos jonte och myser och vi ska snart käka!
Och ikväll ska vi bara käka godis och chilla med nån film. Känns skönt!

skola

Sitter i skolan nu. Tror att bestämt att vi klurat ut en idé till eget företag. Vi får se hur det går :) Nu ska jag nog vänta på att jonte kommer till f-huset så jag kan prata lite med han, och sen ringa pappa och be han hämta mig :D

new exclusive lol design

haha gjorde om bloggen nu på fem min X)
jag vet att det är rätt fail men jag ska fixa den ordentligt när jag orkar :D

Jag köpte ett par svarta chinos igår, bytte dom idag mot ett par som var längre :) och så fick jag tröjan ja köpt från stina idag med. Den var najs! :)
Sen så körde jag lite med pappa, har aldrig gjort det förut. Men han tyckte att jag var duktig, det var kul! Förutom att jag sitter och spänner mig hela tiden, haha. Det säger mamma med. Får väl lära mig slappna av :D

Ska sova snart tror jag. bara för att jag somnar  ca 12-01 typ jämt :)

första dagen

Första skoldagen idag. Det var väl rätt okej, utom att vi inte gjorde nåt typ :P bara pratade om scheman och sånt. Just nu känns det lite jobbigt med skolan, men när jag fått ordning på APU och projektarbete kommer det nog att gå mycket lättare.

och blä för en annan sak med. det är säkert töntigt, men jag tycker det känns skitjobbigt. usch.
men det kanske ordnar sig under läsåret, vem vet :)


jaja, jonte är här idag i alla fall, det är mysigt! :)
ska gå och pussa på han nu!


skola imorgon

Okej, imorgon så börjar skolan. Jag tycker faktiskt att det känns riktigt kul. Men jag får sån jäkla panik då jag tänker på praktik och projektarbete. VILL INTE! :(
Men hur som, så ska det bli roligt att träffa alla och få lite struktur på vardagen. Jag har ju inte jobbat i sommar eller nåt, så det känns som att jag är nöjd på sommarlov nu. Första gången jag känner så. I vanliga fall, innan fösta skoldagen, har jag värsta panikångesten och typ grinar när jag ska gå och lägga mig :P hehe men nu känns det bara skönt. 



Och mina naglar är paj!
Dom är så himla fula, bara skivar sig och håller på. Så nu sen nån/några(?) veckor tillbaka så käkar jag Silica och dricker litervis med mjölk. Hoppas dom repar sig snart :)  




OCH IKVÄLL ÄR DET DEXTER!!!!!!!!!!!!!!!!!   TJOHO :D


lördag

Var på Ecce Homo- och In hate we trust-utställningarna idag. Jag tyckte mycket bättre om In hate we trust faktiskt. Men båda var väldigt välgjorda och genomtänkta, det var intressant att se. Hemska värld!

Sen så gick jag på stan med Jonte, och han köpte mig ett jättesött hårband. Puss på dig! Och sen for vi och handlade lite grann med mamma. Och så fick jag köra hem, det gick jättebra! tyckte jag och mamma i alla fall. Inte jonte, men jag tror inte han fattar hur lite jag kört heller :P jaja.

Sen ikväll så ska vi till rosanna :) blir nog mys.

shoppa är livet

Har shoppat idag! :D yey!
En jättemysig tröja, ett linne och tre par örhängen! Jo och så fick jag kläderna från HM. Chinosen var dyngfula, nu fattar jag varför alla säljer dem på tradera :P Och kjolen gled upp hela tiden. Så dom skickade jag tillbaka, men behöll blusen. Och så beställde jag en ny kjol, i annat material istället. Tror att den blir bättre :)

Sen så bjuppade mamma oss på Marco Polo! Dom har så sjukt god mat där alltså :)

Och jag är grymt sugen på att festa just nu! Ih.
Måste bli utgång snart känner jag :)

Onsdag

Den här kvällen har jag ägnat helt åt projekt runway och sex and the city. Okej, kul tjej :P
Har bestämt mig för att imorrn så ska jag banne mig plocka dom där blåbären, och så ska jag redigera bilderna från idag. Och lämmna tillbaka illusionisten (japp, en vecka sen), den var så grymt bra. ALLA MÅSTE SE DEN :D


 

Avslutar med en liten suddig bild på jonte. För att han är en sötis!


glöjd!

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=70422133
mahah jag är nöjd, har fått 15 bud.

Jobbade idag med Sofia, det var kul.
Intervjuade nån tjej om BJD-dockor (typ vuxendockor).

Och jag borde egentligen gå ut och plocka blåbär, men det känns lite jobbigt :/
hoppas att mamma har tid att övningsköra med mig idag i alla fall. Vore kul :)

brumbrum

Jag övningskörde idag, det gick bra tycker jag. Förutom att mamma har så mycket panik hela tiden, hon tror typ att jag inte har nån koll alls -__- 
Men det var roligt att köra i alla fall :D första gången jag körde liksom, "på vägen". Körde från idbyn hem. Och sen körde jag hem från stan med. wei.
Plockade hallon i bonäset gjorde vi också :)

tuesday

Just nu, i denna sekund så tycker jag faktiskt att det ska bli kul att börja skolan igen.
Det går nog över snart, men JUST NU känns det roligt. Att få träffa alla och allting :)

Fast förstås lite panik samtidigt. Projektarbete? Praktik? hjälp.

Jag har förresten beställt kläder från H&M som kommer i slutet av den här veckan. Ett par chinos, en pennkjol och en blus. Får en bh och en t-shirt senare, eftersom dom inte fanns på lager nu :)
shopping ftw :D

ös

Åh, igårkväll var roligt! Mys hemma hos jennifer med massa härliga tjejer och jättegod bål :)
Sen drog vi in till stan, och max, of course. 
Efter det så blev det en härlig prommis till jonte (westin alltså).
Där var det roligt och vi var där tills, typ morgonen :D

Grymt kul kväll, tiden gick så himla fort :P Tack alla för igår :)

Lördag!

Häromdan så bakade jag chocolate chip cookies och white chocolate chip ginger cookies. Det blev grymt gott :D hehe, fick ju Leila Lindholms bakbok när jag fyllde år. Alltså shit vilka recept det finns i den <3 haha.
Och så skulle jag klippa pappa idag. Det gick väl bra, skulle bara snagga han. Och sen är han så himla dum att han tyckte sig se ett hårstrå framme på huvet, så han ställer sig vid spegeln och ska själv rätta till det, även fast det är bra som det är. Eh ja, jag kan ju säga att det ser ut som han har en landningsbana på huvvet. Han visste tydligen inte åt vilket håll man skulle använda den. Haha XD
Jo och förresten, förutom dum så är min pappa häftig också. Han fångade två tjuvar som höll på att bryta sig in i hans lastbil i stockholm (H)

Jag köpte ett par nya converse igår också, eftersom det var halva priset på dem på crispin. Men sen när jag kom hem så var en typ missfärgad, nästan gul :S Men som tur var så gav dom bara mig ett par nya, ännu finare :)

Sen vann jag min första auktion igår på tradera, en t-shirt. Haha och sen så inser jag att det var Stina som sålde den. haha, hur stor är chansen liksom? XD
Och så la jag ut min första auktion igår med, en cover all mix från make up store. Redan två bud! ;)

Och så ikväll så är det partaj hos jennifer som fyllt arton! :D Det blir nog kul :)


Nu är det mat! Hejs!


jag berättar vad som helst

Idag så har jag varit på stan och gjort lite ärenden, färgat mina ögonbryn och gjort en ansiktsmask :) och så har jag köpt ett nytt serum till håret som jag gillar grymt mycket!

Och jag tror bestämt att jag tänker kolla på illusionisten ikväll, eftersom jag måste lämna
tillbaka den till videoteket imorgon. Hoppas den är bra, Edward Norton är ju med så :D
och i morrn ska jag söka jobb! tjenisssss 


Mu!


asdjhd

fan vad less jag är en viss person!!!!! 
fattar du inte att du förstört allt ?!?


yran!

Jag längtar redan tills nästa år! Fy fan vad kul det var :D