pojkvänshelg!

I helgen har jag haft riktigt mysigt med min boyfriend! Han bjöd mig på bio lite spontant i fredagskväll, det blev "Sommaren med Göran". Tyckte att den var riktigt söt och rolig. På lördag jobbade jag, och sedan for jag ut till Jonte och sov där :) Första gången på ca två månader... hehe. Nej, vi ses inte alls så ofta haha. Men det blir nog som vanligt nu igen när skolorna börjar :)

Idag var jag på kalas för min lilla kusin som fyllde ett år :) Så söt! Och gott fika var det :D Har nyss käkat en subway-macka. Chicken tikka med vitlöksdressing! SÅ GOTT :D och bara tio minuter kvar på nedladdningen av tredje the office-sesongen. Tjiho!


Och imorgon börjar skolan. Och jag börjar bli nervös. Tänkt om jag blir mobbad och alla hatar mig? :(((( ok, troligen inte, men ändå! Läskigt värre. Skönt att man inte börjar förrän halv tolv i alla fall :) ha det bra!


I ♥ webcam

Eller inte. Men jag tänkte i alla fall lägga upp en bild på min nya hårfärg. Lite brun med kopparslingor i (de syns inte så väl på bilden). Blev nöjd! Klippte även lite kortare lugg.

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Är lite ledsen då jag inte har tredje sesongen av the office. Såg klart andra igår, och kan typ inte ladda hem. Vet inte varför, det är bara cp. Känns tråkigt i alla fall. ÄLSKAR THE OFFICE! Har bara sett amerikanska versionen och den är awesome. Har ni inte sett den så rekomenderar jag. Går även på comedy central. Tror det är tisdagar 22.35 eller onsdagar 22.10. Det är i alla fall en grymt rolig serie!






Nu är det käk! Bejkon.


banan

Har gjort några ärenden på stan idag, med älskling.
Sedan tog vi oss en kanelbulle och varm choklad på UH. MYSIGT!

Har även diskuterat min fobi för fiskar idag. Det värsta jag gjort tror jag. Till slut mådde jag asilla och hade världens spänningshuvudvärk. Det var svinläskigt. Men jag ska fan bli av med den. Jag vill! Lyckades gå förbi fiskdisken på kvantum idag :) awesome.



Imorgon ska jag klippa mig och färga håret. Är sugen på att göra något drastiskt. Vi får se vad som händer, för jag har ingen aning just nu faktiskt, hihi.

love it

Man kan ju inte annat än älska Gina Tricots leveranstid. Beställde liksom söndagkväll.



blåbär ♥

Har nyss bakat en supergod blåbärspaj! Jag älskar blåbär :D Mamma har plockat jättemycket, så det är bara att frossa, haha. Den här pajen är verkligen grym, en havrebotten fylld med blåbär+blåbärssylt toppat med ett slags havrefras. MUMS!

OBS! Måste ätas med vaniljsås. Mycket vaniljsås.


väska

Köpte denna väska på ginas hemsida igår. I like it! Kul med en liten partyväska, har inte riktigt någon så.. Har dock shoppat på tok för mycket på senaste tiden. Visst har jag gott om cash.. men spara kanske vore en bra idé också? :D hehe


dude

Har nyss sett senaste avsnittet av true blood.
AAAH VAD SPÄNNANDE.
Bästa serien som någonsin gjorts.
NÅGONSIN <3

Nu på onsdag börjar första sesongen på svt. Tycker ni borde kolla! its awesome


Igår så drog jag ut till Hornön för att träffa Rosie som jag inte sett på väldigt länge. Snackade strunt och kollade på Kenny Starfighter-filmen. Tyckte att den var ganska bra, då jag inte hade så höga förväntningar på den. Vad kan toppa serien liksom? Men helt ok var den ändå :) Sen när jag skulle hem (mellan ett och två någon gång) så var det jättemörkt och inga gatlysen. Jag hatar att jag är så himla mörkrädd. Körde hem typ det fortaste jag kunde, och sen blev jag rädd när jag insåg hur jävla fort jag körde FAIL :D hahah


failure

Blev inte så ledig som jag tänkt.
Jobb imorgon och på söndag.
Jag vill inte.
Jag vill vara med mina vänner.
BLÄ




Nu ska jag och min älskling gå och sova.
Godnatt från mig och Ullis!


00

Har inte skrivit på ett tag inser jag. Har mest bara jobbat! Har hunnit vara med Jonathan en HEL DAG också, haha. Vilket var förra onsdagen då vi for ut till skeppsmalen och hade med oss fika och bara myste. På kvällen lyxade vi och åt på vårat favorit-place; Olles! Mysigt värre. Vi firade att vi varit tillsammans i tre år :) (Okej det var en månad sen..., men vi har inte haft tid med varandra förns nu, haha :P).

I lördags så var det utflyttningsfest hos bröderna Ek, och det var hur roligt som helst. Helskön kväll! Sedan har jag bara jobbat och jobbat. Idag har jag varit ledig :D Då blev det att göra stan och gå och fika med Sofia. Trevligt :) Köpte skinnvästen på HM som jag suktat efter så länge :)

 Imorgon är det åter jobb, men sedan är jag ledig i en vecka! AWESOME

cute

Förresten. Idag på jobbet kom det in en gubbe (60-70+) och fikade. Jag hade inte särksilt mycket kunder då. Sen börjar han prata med mig om typ hur lite folk det är och vad fina hyllorna va. Hehe, sen säger han att han gillar spela chicago, och frågar om jag vill ta ett parti. Och så drar han upp en oöppnad kortlek samt papper och penna. Värsta sötisen! Var ju bara tvungen att spela :D

ajajaj

Wii Active var roligt. MEN... se upp! Man kan tro att det bara är kul, men egentligen är det ett spel från helvetet!!!!!!!!!!! :O aaaaah. Körde det både igår och idag då man har ett schema man går efter. JAG HAR SÅN TRÄNINGSVÄRK ATT JAG KAN DÖÖÖÖÖÖÖÖ :(:(:( nej inte riktigt. Men det är nog lätt min värsta träningsverk ever. Kanske för att jag inte ens minns när jag tränade sist? Tror att det är så. Hehe, men jag har vilodag imorgon och det behövs :D


Har förresten börjat med Low Carb High Fat igår. Vill bli lite mer hälsosam + piggare med mer ork :) Funkar bra hittills, men jäklar vilket sockersug jag har. Blir inte bättre av att man jobbar på cafe heller. Men jag tror att det går över snart :P Bakade ett jättegott frö-bröd idag. Är typ som knäckebröd. Mums!


Nu längtar jag efter Jonathan. Var ju så länge sen vi sågs eller hördes. Men jag tror att han kommer hem inatt i alla fall. Hoppas det :)


Har nyss haft bowlingturnering med familjen (på wii), jag var awesome :) Är väldigt nöjd med mitt köp av konsol faktiskt.

KRAM!

nintendo wii

Är nu ägare av en sånhära mojäng. Roligt värre :D Jag och brorsan köpte den tillsammans.
Fick med tre spel också; Sports (ofc), Mysims Kingdom och Active.
Det sistnämnda känns som en ganska rolig träningsform :)




måndag

Otroligt fin morgon har det varit idag :) Man blir så glad när det är fint väder.

I lördags hade jag och fanny grymt roligt! Träffade roligt folk och bara hade det bra och helt plötsligt var klockan 4. Vet inte riktigt hur det gick till, men roligt var det :) hoppas att jag kan åka ner till henne snart någon gång. Helst innan snön kommer :P Igår tog jag det bara lugnt då jag var en smula bakis. Fick nattligt besök av rosanna. Råkade kolla på tv med johan till klockan 3, då jag skulle upp halv 9 idag. Höhö.


Sen blire stan. Funderar på att köpa ett nintendo wii :)


what a beautiful day

Nu har jag varit så grymt duktig. Eller ja.. jag tycker i alla fall det. Har städat rummet OCH garderoben. Sist jag städade var innan studenten tror jag... hehe. Men eftersom Fanny ska sova här vill jag inte skrämma slag på henne, så nu är allt rent och fint. Typ.

Ska gå och laga mat nu och sedan kommer bruden. Då ska vi sitta ute och dricka vin och dooleys, röka och snacka massa strunt :) MYS


true blood





Rekommenderar verkligen den här serien. Är man inte sugen på att ladda hem så kan jag berätta att den kommer att börja gå på svt i höst. Se den :)

ledig

Blev ingen utgång igår, kändes rätt tråkigt men. Jag och Johan fläskade i oss chilinötter och fanta i massor och kollade på True Blood ;D hehe. Gick bra det med. Fick även agera chaufför, så det var väl bra att jag höll mig nykter. Däremot så blir det utgång ikväll, med lovely Fanny! :)

Skulle egentligen börja jobba 11 idag, men vaknade av ett sms av min chef där det stod att jag kunde vara ledig istället, eftersom det var så bra väder. Bra väder = lite kunder. ÅÅH vad skönt. Det är så himla sällan jag är ledig på en lördag. Undrar vad jag ska hitta på! Tror att jag ska in till stan och göra lite ärenden först, och sedan se vad som händer. AH. Ledig.

umeå

Kom ganska nyss hem från Umeå, och har precis skjutsat mamma och hennes kompis på nåt party. Själv så var det tänkt att det skulle bli utgång för mig ikväll. Men verkar som att de jag skulle ut med bangar. Tråååkigt!

Var i Umeå med familjen idag i alla fall, köpte utöver det ni ser på bilden nedan ett vitt linne och en grå myskofta :) Blev så jävla less då vi insåg att de tagit bort O'learys i Ume, och ersatt med Allstar. Inte alls lika bra. Vi blev så  himla besvikna, då det är lite tradition att vi äter där. Men men :( Vi har ju i alla fall kvar vårat i Ö-vik :D


torsdag

Idag har jag jobbat i värmen. Har varit ganska drygt, men härligt att tjäna lite pengar. Broder har även fyllt år idag, fick ett presentkort på östmans av mig så han kan köpa lite gitarrgrejer. Och så har vi haft supermumsig tårta - Holländsk chokladtårta med hallon och grädde! MUMS :)


Fick veta igår att jag kom in på Spa-programmet som jag sökt till. Känns jättebra att ha någonting att göra i höst. Känner mig väldigt taggad och tycker att det ska bli jätteroligt. Hade knappt några kunder idag, så jag sprang över till grannen Akademibokhandeln och köpte dessa supersnygga block! :D



Nu ska jag och Johan kolla på världens bästa serie - True blood!!

hejdåååå

Var nyss hos marre. Gick förvånansvärt bra att lämna bort Saga, som nu kommer hete Modesty Blaise (Moddy). Fast lite jobbigt var det förstås. Men hon började leka på en gång med en liten leksaksmus som hon älskade. Det enda som är jobbigt är att Ullis sitter och gnäller nu hela tiden och undrar vars syrran är :( Men sånt är livet.


Pluttisarna låg och sov i bubbelplasten till vårt nya grill-lock :) hihi.


missemjau

AAAAAHH. My heart is breaking. Ska lämna bort en av mina två söta kissebäbisar idag. Kommer sakna henne som en tok. Hon flyttar dock in till min vän Marre, så hon kommer ju inte vara så långt bort, och jag vet att hon kommer ha det bra :) Har ju lilla Ullebulle kvar i alla fall! hihi


Nu får dessa små sötisar skiljas. Det är den till höger som försvinner <3



HEJDÅ SÖTIS!




Ullis får stanna hon :)

meeeeeen

Och nu fick jag veta att jonte drar till Finland på fredag. Pallaaaa att vi knappt hinner träffas. Är med honom nu och vet inte om jag kan vara med honom igen innan fredag :(


trasiga gameboys

Hemma nu. Känns bra.

Helgen har varit en av de värsta på länge. Den förstördes som fan och jag är så sjukt besviken. Fattar inte hur man tänker. Orkar inte bry mig längre. Fy fan är det enda jag har att säga.

Dock hade jag grymt roligt med poppe på fredagen, dansade till single ladies och var allmänt glada och busiga. Thåström var grym. Lady gaga var bäst. Kunde lätt ha farit bara för att se henne, fy fan vilken show. Kommer absolut se henne om hon kommer tillbaka till sverige. HON VAR SÅ SJUKT GRYYYYM!!



Nu ska jag snart få träffa min helt underbara, vackra pojkvän. Har kanske setts två gånger nu på två veckor. Saknar!