helgen

Lördagens arbetspass blev det bästa för hela vintern. Jag, Sara och Maria satt på Bygget och drog en trippel(!!!!)skumpa. Så himla roligt att avsluta säsongen på topp. Samma kväll slog Bygget försäljningsrekord för säsongen och kom över miljonen. På en kväll alltså. Helt stört vad mycket pengar de drar in. Det firades efter jobbet med skumpa och pizza. Och resterna av Loreens ostbricka, haha :)

Igår blev det pizza och öl hos Micke med tjejerna. Och lite tärningsspel. Idag har vi varit och spaat på copperhill och bara njutit av livet. Ikväll kommer chefen frön ö-sund, så då ska vi gå ut och käka. Sen blir det utgång på Tott!

lördag

Idag var jag ledig från mitt städjobb, så klev upp tidigt och gjorde riktig helgfrukost. Kanelstekta äpplen! Och finn crips med ägg och kalkon. Sjukt gott! Sedan tog jag och Sara en tripp in till Holiday club där vi spelade minigolf och airhockey. Båda är sånna tävlingsmänniskor. Jävlar vilka intensiva matcher vi hade i airhockeyn. Vi var alldeles svettiga när vi var klara. 

Nu har jag nyss ätit middag och är trött som ett as. Skypade halva natten och morgonen med Martin, så det har inte blivit så mycket sömn. Kanske en powernap skulle sitta fint nu?



mysdag

Hade en mysig dag igår! Fikade på Grädda med Micke, Sara och Maria. Och spelade tärning, såklart. Sedan for vi tjejer tillbaka hit och spelade biljard. Jag vann! :D Tycker verkligen det är jätteroligt. Sedan gick vi och tränade & badade. Tyvärr drog jag på mig en ordentlig sträckning på insidan av låret. Känns riktigt jobbigt! Men får hoppas den läker snabbt! 



onsdag

Idag har jag varit och fikat med Maria, sedan kom Micke och spelade spel med oss. Haft en riktigt trevlig dag! Träningsvärk som fan dock, körde verkligen stenhårt igår. 


tisdag

Jag är så himla taggad på att fara hem. Börja på nya jobbet, hitta en lägenhet och flytta ihop med min fina.
Vill hem nuuu!

Ska dock försöka ta vara på tiden som är kvar i Åre så mycket som möjligt. Det jag kommer sakna mest tror jag, förutom mina vänner, är att ha 50 meter till gymmet. Har nog aldrig tränat så mycket i mitt liv som jag gör nu. Känns verkligen toppen. Hoppas jag lyckas fortsätta men den här livsstilen när jag kommer hem. 



Har precis ätit denna superfrulle och ska nu ner till gymmet för att köra hård bålträning!
Sen tänker jag välförtjänt ta ett dopp i bubbelpoolen. Puss!

jobb

Igår och i måndags jobbade jag på Trillevallens högfjällshotell med att städa och bädda sängar. Simpelt arbete men jobbigt i längden. Stället ligger i alla fall mitt ute i ingenstans och känns som en exakt kopia av hotellet i the shining. I måndags när jag var där var det storm. Var helt säker på att ett träd skulle välta över vägen så vi inte kunde ta oss därifrån, sen skulle allt bli som en skräckfilm. Haha, skitläskigt ställe. Skulle aldrig övernatta där frivilligt.

Den här helgen består mest bara av jobb. 6 pass på 4 dagar. Men hinner med lite träning däremellan också. Har ju så förbenat ont i ryggen, så då är det väl bra man rör på sig har jag hört :)



Rummen är inte så läskiga dock. Rätt mysiga!

mys på åre bageri

Hade en riktigt trevlig eftermiddag på Åre bageri. Åt god en jättegod foccacia och tyckte för första gången i mitt liv att sweet chilisås var riktigt gott. Hurra! Spelade spel och pratade bort några timmar. Tycker tiden bara flyger förbi då vi ses. Riktigt fina vänner!

Spelet vi alltid spelar heter 36 och är ett tärningsspel. Ska lära alla jag känner det när jag kommer hem, haha. Det är verkligen beroendeframkallande.



kanonkväll!

Så jävla rolig kväll igår! Ska iväg och fika och spela spel med Sara och Micke nu. 
Uppdaterar när jag kommer hem igen :)


tisdagsbygget ikväll

Har haft en riktigt bra dag hittills, och jag tror den bara kommer bli bättre! Har kört ett riktigt superpass på gymmet, sen har jag och Sara varit och badat lite bubbelpool. Ikväll blir det utgång. Enda dagen både jag och Sara är lediga så att vi kan gå ut på bygget tillsammans, så vi har planerat detta i flera veckor. Extra bra blir det ju nu då vi faktiskt har något att fira! :) Så snart ska jag kila ut till köket, öppna vinaren och äta lite ost och kex med tjejerna innan det spårar.




Standardfrukost och uppladdning inför gymmet! Yogurt med müsli & päron och macka med kalkon.

the dog days are over

Håll i hatten hörrni: Den 2a april börjar jag på com hem. Så taggad!! 
Mest troligt kommer jag hem sista lördagen den här månaden :D

lördag

Hade en sån knasig dag igår. Började med att jag försov mig och vaknade en kvart innan jag skulle vara på jobbet. Hann som tur var i tid ändå. På lunchen skulle jag gå till Ica och handla nåt att äta. En promenad på ca 200 m. Det var då full snöstorm ute och snöflingorna var stora som cornflakes. Och det allra bästa är ju att det var blötsnö. När jag kom tillbaka till jobbet fick jag lov att VRIDA UR mina leggings. Så blöt var jag. Helt sjukt!

Lite senare på dagen skulle jag gå ut och städa undan lite skräp på en balkong. Stängde balkongdörren eftersom det blåste så mycket. Tror ni den gick i baklås eller? Såklart. Fick lov att klättra ner och plumsa mig genom snön, runt huset för att komma in igen. Undra vad dom som såg mig tänkte!?! Haha.

På kvällen jobbade jag på Tott, där det var sjukt mycket folk. MEN TYP INGEN SOM SPELADE!?!? Helt stört. Har aldrig varit med om nåt liknande. Måste ha luktat sjukt äckligt eller sett riktigt ful ut! Eller så var folk alldeles för nyktra för att spela.

tillbaka i åre

Sitter hemma i Åre just nu, trött och och med sjukt ont i ryggen. Jobbigt att köra så långt och sitta still. Tyvärr fick jag inte stanna kvar i Övik, då jag inte kunde få bort mitt arbetspass imorgon. Annars hade jag stannat kvar i övik och jobbat cherry på helgen och sen mån, tis och ons på förskolan. Så typiskt! 

Nu ska jag snart iväg på jobbet, sen hem och sooova. Börjar mitt städjobb en timma tidigare imorgon, så det blir inte så mycket sömn inatt. Hua. Jag som är så trött! Men på söndag. Då jäklar ska jag sova.

hunger games

Intervjun kändes skitbra, så nu är det bara att vänta och se! Igårkväll blev det en kaffe och lite surr med Rosanna, riktigt trevligt. Nyss blev det fika igen, fast med chefen Mattias. Sjukt länge sen vi sågs, så hade mycket att prata om. Kul! Ikväll kommer Martin hem så då blir det pusskalas. Sedan vet jag inte om jag åker till Åre imorgon eller nästa vecka, sitter och väntar på besked. 

I övrigt så är jag bara så jävla taggad på the hunger games. Har sett alla trailers och klipp fler gånger än jag kan räkna. Nu är det inte länge kvar! Har inte läst sista boken än, men vet att den ligger i brevlådan hemma i Åre och väntar på mig just nu. Vill läsa den nuuuu! En av de bästa bokserierna ever.



the good life

Trivs verkligen jättebra med dom jag bor med just nu. Särskilt Milena, Sara och den senast inflyttade Gilli från Island. Vi har så himla trevligt jämt! Igår satt jag och Gilli och drack öl och lyssnade på musik. Han visade mig den här underbara låten, bland annat.

Nä, jämfört med hur allt var när jag flyttade hit i början så är allting toppen nu! Känns verkligen skönt.



sen uppdatering

Har ju så mycket att berätta egentligen, men orkar inte. Haha. Kan dra en liten sammanfattning i alla fall. Rosanna var och hälsade på vilket var jättemysigt och roligt. Sedan har det blivit vin- och spelkväll hos Micke med honom och Sara. Också har jag såklart jobbat en massa. Sen har jag varit i Östersund och träffat mamma & pappa, faster och kusin. Och så har jag och mamma & pappa äntligen bytt bil. Så nu har dom deras tillbaka som jag lånat och jag har fått min och Martins röda pärla. 

Förra söndagen fick jag abstinens efter min kärlek och tog en sväng hem till övik några dagar. Dom dagarna spenderades i stort sett sjuk i sängen. Kul.. I alla fall skönt att få vara hemma och bli omhändertagen när man inte mår bra. Är fortfarande riktigt förkyld men det börjar sakta men säkert gå över. Igår kom Martin och hans kompisar hit för några dagar i backarna och barerna, så igår blev det lite kortspel hos dom. Roligt!

På onsdag åker jag hem till övik igen. Ska nämligen på arbetsintervju, håll tummarna för mig! :) Så är det någon som inte har något bättre för sig på onsdagkväll får man gärna kramas med mig.