we just do as we please

Kom precis hem från gymmet. Är helt slut! Känns jävligt skönt :)

Imorgon börjar en ny kurs, Friskvårdsmetodik II. Fett taggad! Imorgon blir det stavgång och på torsdag vattengympa. Sen blir det spinning, afropowerdance, yoga, gym m.m. inom de kommande veckorna. Kommer bli så jävla kul :D

Nu; kika film sen nanna kudde!

can you hear the horses, cuz here they come

Haft en jättebra helg i Östersund. Jobbade på Plaza, vilket var skitkul. Mitt spelbord stod precis vid dansgolvet där det spelades grym musik, känns alltid roligare att jobba då. Sedan var vakterna där guld värda. Hade inte alls många bråk, men så fort någon började skrika på mig var en vakt på plats och kollade så att allt var okej. Känns jävligt skönt med sån säkerhet :)

Kommer med största sannolikhet att fara upp till Åre över påsk och jobba. Blir då där hela påskveckan och även veckan efter det. Lite tråkigt att behöva jobba både påsk och sista april. Men men, cash is king! 



it's what we do that got us here

Blev lite spontan utgång igår. Linus fyllde år och det firades med skumpa hos Berra och på olles. Skön kväll! Och idag så fyller fina Lena år, så det blir tårta hos henne ikväll.

Och som vanligt går det snabbt i svängarna.. ;) Imorgon så far jag till Östersund och jobbar. Skulle egentligen jobba i Åre, men har skola på dagen så hinner inte dit. Så det blir ö-sund med chefen istället. Blir där hela helgen. Tror det kommer bli asnice. Bettan (chefen) är världens härligaste så det blir nog skoj! :)



Min nya guns n' roses-tee som jag älskar!

Lit

You make me come.
You make me complete.
You make me completly miserable.


everything was figured out and now it doesn't make much sense

Igår hade jag min första skoldag på 6 veckor. Kändes sjukt kul att träffa alla igen! Slutade skolan kl 4 och kl 5 var det middag på O'learys med bästaste kollegorna. Efter maten så gjorde vi lite olika övningar (dela och räkna kort & markerhantering) för att se så att alla håller måttet. Kom hem kl 10, så det blev en riktigt lång, men rolig, dag.

Hade en riktigt bra helg också förresten. I fredags satt jag hemma och kollade film och hade allmänt tråkigt. Sen spelade jag LoL med rosanna, patrik + några andra och så bestämde vi oss för att vi alla skulle fara till rosanna och patrik för att bli lite fulla, haha. Klockan var då halv 1 på kvällen. Blev en sjuuukt rolig och spontan kväll. Eller snarare natt/morgon. Resten av helgen spenderades med älskling och sons of anarchy :)

should I stay or should I go?

Jobbet här i Åre är sjukt nice. Roligt att jobba med flera andra på samma ställe. Här är det tre bord på samma ställe, hemma har vi bara ett. Och så får man nygräddade mackor och oboy när man slutat. Värt!! Plus att kollegorna är riktigt roliga att jobba med.

Trivs dock inte så jättebra här. Då menar jag inte Åre, utan Duved där jag bor. Det ligger en bit utanför. Bor på ett vandrarhem. Känns som ett kollektiv ungefär. Vaknade imorse av att dom som bor ovanför spelade musik på högsta volym, och nu när jag försökt titta på harry potter har han som bor bredvid dunkat hiphop så högt att jag inte kunnat höra mina egna tankar :P Finns inget att göra här heller. Skitby! Haha.

Har dock haft en grymt schysst roomie, men han for hem för någon timme sen. Själv har jag lite beslutsångest. Fara hem imorgon eller på måndag? Hmm... Skulle egentligen också få jobba på tisdag också om jag ville, men har ju som inget att göra på dagarna, så jag åker hellre hem. Skulle lätt stannat om jag kunnat ta mig till copperhill och vara där på spaet på dagarna, men det går inga bussar :( 


Aja, ska gå och laga nån middag nu sen blir det jobb. Taggaa:D





Åre!

Här går det snabbt i svängarna vill jag lova. Imorgonbitti drar jag till Åre igen. Ska jobba för cherry på Bygget. Vet inte riktigt när jag kommer hem, men det lär väl visa sig, haha. Känns dock lite tråkigt att fara själv men. Jaja :)

snusfri

Har förresten varit utan snus i en vecka och två dagar nu. Jag är bäst.

detoxxx

Har tränat både måndag och tisdag den här veckan :) Idag tror jag dock inte att jag hinner. Får ta igen det imorgon istället. Idag har jag haft massage, sen mötte jag upp ogge för lunch på mumbai town. Asgott! Kul att träffa ogge med, var sjukt länge sen. Nu har jag nyss varit och gjort fotdetox och fotat det till projektarbetet. Och alldeles snart ska jag iväg igen för att massera. 


Fotdetox är en metod som drar ut slaggprodukter genom fötterna med hjälp av ström. Man får ett litet band på armen och en dosa i vattnet som båda ska leda ström genom kroppen för att få ut slaggprodukterna. Sedan ändrar vattnet färg beroende på varifrån i kroppen som slaggprodukterna kommer. Mitt vatten blev jättemörkbrunt, vilket betyder att slaggprodukterna kommer från huden. Har nyss fått ett fett utslag på kinden (ser ut som att jag ska bli en zombie snart ungefär). Så kanske att det faktiskt funkar? Har lite svårt för att tro på sånt här egentligen :P





Såhär såg vattnet ut när jag var klar efter 30 min. Så jävla äckligt.

I feel good

Vilken sjukt bra helg jag haft! Behandlingar och jobb i fredags. På lördag tränade jag och efter det tog jag med mig min fina fröken Nyberg på fest hos Berra. Sen blev det harrys och sen tillbaks till Berra. Sjukt kul hade vi :D Igår for vi (jag, martin, ramona, jimmy, emma) och köpte pizza och drog hem till Berra som var bakis och nog egentligen bara ville döda oss, haha. Kollade på en fyratimmars skräckis, Rose red, som var riktigt bra.

Nu har jag nyss kommit hem från Skule. Har varit och åkt slalom med Martin, Berra och Jimmy. Var riktigt roligt, och grymt skönt väder. Ikväll blir det gratisbio på folkan. The Cove är det som visas, har sett fram emot den så jag hoppas den är bra :)

en helt ny Anna!?

Har tränat varje dag den här veckan.
Äter 3 mål mat om dagen OCH mellanmål. 
Har inte snusat på 56 timmar. (Det låter lite men fyfaaaan vad jobbigt det är)
Går och lägger mig innan elva och vaknar vid 8.

Tror att Åre gjorde mig gott :)