cherry

Hade en liten personalmiddag igår på Harrys. Väldigt trevligt, och väldigt gott :) Sedan drog vi vidare till Jonas för förfest. Jag var nykter och pallade inte följa med på krogen, men väldigt kul kväll ändå!


Imorgon blir det till att baka och laga mat inför min födelsedag på lördag. Gonna be awesome!
Nu drar jag på jobbet!

hp7

Jag längtar så jävla mycket!!!!!!!! 120 dagar kvar till premiären av del 1.
OMFG :DDDDD Hoppas man lyckas få tag på biljetter!




you want more and you want it fast

Kom nyss hem från O'learys. Tog ett glas vin med Jonna för att avsluta en skön helg. Igår for jag, jonna och rosanna till strandparken och la oss och solade några timmar. Superhärligt! På kvällen blev det jobb på O'leayrs. Varmare kväll har jag då aldrig varit med om. Det rann svett om mig. Fresh! 

Imorgon drar jag ut till stugan igen. Men nu ska jag läsa ut halvblodsprinsen! :D


Igår




Ikväll

we're undeniable

Har varit en väldigt bra vecka än så länge. Nyänget i måndags och på tisdag hade jag en heldag med min vän Fanny från stockholm. Vi shoppade, tog en mysig fika, shoppade lite mer och for sedan hem till hennes stuga för asgod middag. Hade grymt roligt, saknat henne som tusan då det var ca ett år sedan vi sågs sist! 

I onsdags blev det heldag med bästa brudarna. Sol och bad ute på nötbo, sedan god thaimiddag i en park i stan, fest hos Gary och till sist o'learys! Hade grymt rolig kväll och dag :D Igår hade jag bakisdag och låg i sängen och kollade på hela 4:e säsongen av Dexter ♥

Min kamera är i någon slags koma, men på lagning, så har inte kunnat ta några bilder.
De här bilderna från i onsdags har jag snott från jonna :DD



I la-la-like it

Gårdagen började med att vara barnvakt åt min lillkusin, väldigt lätta att underhålla dom där små ;) På eftermiddagen for jag och spelade minigolf med Jonna och Jossan. Jag förlorade, men det var rätt kul ändå! Sedan köpte vi thaimat och begav oss ut till Jossan på nötis. Sjukt härligt väder hade vi hela kvällen! Maria och Monica kom senare också, men de hann inte bli med på bild innan min kamera dog :P

Idag har jag varit på IKEA och Birsta med mamma och pappa hela dagen, shoppade massa fint. Två kepsar, ett linne, en baseballjacka och lite smycken och grejer :)
Ikväll blir det jobb på harrys!



your eyes can be your enemies

Klösan igår var ashärligt! Låg och stekte hela dagen, drog några öl, grillade och mådde bra.
Helt underbart. Dagen avslutades hos Marre med lite gofika och kattmys.


Brände mig dock lite väl mycket, trots solskydd. Som vanligt då. Likheten mellan mitt ansikte och en rädisa är slående. Hade till och med feber igår när jag skulle sova. Då jävlar har man bränt sig vill jag lova, haha.



throwing stones at a glass moon

Hade först personalmöte idag, sedan mötte jag upp Monica och köpte asiatisk mat, omnomnom! Nya stället är grymt bra. Sedan gick vi ner till strandparken där även Jossan joynade. Salem al fakir spelade, och typ halva ö-vik var där, haha. Såg knappt en skymt av scenen, men det gjorde inget. Kul att bara ha lite picknick i det fina vädret!


Imorgon åker jag, Rosanna och Carro båt ut till Klösan för att sola, bada och bara må.
Det blir nog härligt om vädret blir fint!


kristen stewart

Har insett att jag älskar Kristen Stewart! Och nej, detta baseras inte på Twilight-filmerna, haha. 
Hon är sjukt awesome i The Runaways och Adventureland. Snygg är hon också! 
Är sjukt taggad på att se hennes kommande filmer!



we're free to be number one

Idag tog jag och Rosanna oss en liten tripp till Backsjöänget för att hälsa på Monica. Fikade, spelade krocket och badade. Känner mig sjukt nöjd som lyckades bada trots min fiskfobi :D Riktigt trevligt hade vi!


Nu bär det av på kalas!

starry, starry night

For in på hamnfesten igår med Rosanna. Var sjukt mycket folk! Kön till öltältet var insane lång. Så vi drog på lex istället, där det för en gångs skull var folk, haha. Hade en asrolig kväll! I slutet av kvällen köpte jag och Patrik alla kvarvarande munkar i munk-kiosken. Ca 120 st, hahaha! Men vi fick ett bra pris så ;) Gick runt och bjöd alla vi träffade. Värt :D 





glycerine queen fightin' hard to win

Har flyttat hem från stugan idag. Men ska dit om två veckor igen :) Sjukt skönt att vara där ute. Lugnt och härligt. Dock har jag varit förkyld i flera veckor nu. Och nu i veckan fick jag lunginflammation. Så jävla dryyygt! Och medicinen jag äter gör att man inte får vara ute i solen. Kul va? Måste isf ha typ 50 spf och massa kläder. FAIL! 

Men förutom att vara sjuk så har jag jobbat, varit med rosanna och carro, like old times. Sen tjejkväll hos mig i onsdags, trevligt värre. Hade en sjukt bra midsommar också! Bilder dyker upp senare :)


Just nu saknar jag min boyfriend som är långt uppe i norrland och jobbar ♥