hehehe....


you put me back on solid ground


Jaa, såhär ser jag ut idag. Insåg nu att jag köpte den där tröjan för mer är sju år sedan. Är jag så jävla gammal? Ångest! Men ändå, Led Zeppelin ♥ Ikväll har jag kollat på Batman och ätit glass med Martin och Berra. Good times. Dags att sova nu inför stora dagen imorgon.

school's out forever


Hade min sista skoldag idag. Redovisade examensarbetet och det gick jättebra. Imorgon är det avslutning. Känns bra, men ändå jobbigt. Det är så läskigt att inse att nästa höst kommer jag inte att komma tillbaka till skolan. Har ju pluggat konstant sen studenten. Men det ska bli roligt också. Att få göra något nytt :)


Morgondagen börjar med champangefrukost kl 8, sedan avslutning kl 10. På kvällen ska vi ut och käka på Harrys. Men tyvärr jobbar jag såklart så jag kan inte vara med och festa. Men jag ska banne mig dricka på morgonen i alla fall. Börjar ju inte förns 22, så jag borde ju hinna nyktra till?

hatar när det händer


rekord


Slog personligt rekord på jobbet ikväll! FAN VAD BRA JAG ÄR!
Fick så pass mycket i vinst att företaget bjuder på skumpa. KING!

zefron

Har nyss klämt en pizza på il romanos. Gott vare! Nu ska jag göra iordning mig för jobbet.
Hörs hej!

Ellen Page
Min favoritskådespelerska, alla kategorier. Hon är så jävla awesome!!! 
Älskar henne i filmen Super (och alla andra filmer hon varit med i..), hon är så sjukt jävla rolig.
Antagligen världens skönaste människa.

äntligen äntligen äntligen ÄNTLIGEN!

ÄR KLAR MED EXAMENSARBETET!!!!!!!!!! WOOHOOOOO!! :D *happyfaaace*

fett nöjd tjej

Förra månaden på jobbet hade jag en omsättning på 82 000 kr, varav jag hade över 50 000 kr i netto (vinst). Näst bäst i norrland (den som var bäst hade bättre vinstprocent än mig, 8 decimaler för att vara exakt.. SURT!). Men seriöst, how awesome am I? Jag är i alla fall sinnessjukt nöjd.


Man får faktiskt skryta ibland har jag hört ;)En sak till: Zac Efron 4 life ya'll!

ge mig min examen!!

Kom hem från skolan för 20 minuter sedan, varit där hela dagen. Kan det inte bara vara över snart!?!?!?Sååå less..

just a chance that maybe we'll find better days

Har haft årets sämsta vecka. Lingonvecka och hormoner överallt. Examensarbete hela dagarna, känns som man inte kommer någon vart. Spa-dagen i torsdags vilket var superdrygt. 30 stressade brudar funkar inte så bra tillsammans + att vi även hade en blottare (for real). Blev riktigt jobbigt för tjejerna som fick vara med om det, såklart, men vissa tjejer är inte särskilt empatiska och tyckte att man "absolut inte har något att göra med det här jobbet om man inte kan hantera en blottare". Det är väl inte så konstigt att man blir skärrad om det är första gången man är med om det!? Åh. Finns så mycket idioter.


Jag har mest bara varit bitter och less hela veckan. Höjdpunkterna för veckan var smörgåstårtan på Lundbergs med Rosanna och Maria, och dagens svampbob-maraton på nickelodeon.Jaja. Hoppas att veckan som kommer blir något bättre.

finally I can see you crystal clear

Blev en riktigt bra helg! I fredags jobbade jag och i lördags blev det till att göra stan med familjen och Martin. Jag gick loss totalt och köpte tre linnen, två par shorts och en klänning :) På kvällen blev det till att inviga för grillen för säsongen tillsammans med Rosanna, Patrik, Maria, Berra och Martin. Asgott och riktigt jävla kul :D Var tänkt att vi skulle stanna hemma hela kvällen men som vanligt blev det krogen, haha. I söndags låg jag däckad i sängen exakt hela dagen, haha.


Hela den här veckan ägnar jag åt examensarbetet. Snaaaart är det över...onsdag

Helt slut efter ett hårt pass på gymmet. Känns skönt! Nu längtar jag till helgen, för då har jag min enda lediga helgdag den här månaden (lördag) och så kommer världens bästa Rosanna hem från sollefteå! Har inte träffat henne på en hel månad. Sjukt! Men snart så :D

we used to be the luminary ones

Igårkväll drog Martin med mig till skyttis för att åka inlines. Var riktigt kul och gick förvånansvärt bra. Men jag lyckades ramla en gång, på svanskotan såklart. Jag dööör. Det gör fortfarande så jävla ont, kan knappt röra mig. Haha, fy fan! Men kul var det ju i alla fall :)


Idag har jag en grymt spännande dag framför mig, ska nämligen sitta och läsa vetenskapliga artiklar hela dagen lång -_-' Men men, det är ändå sista kursen innan jag tar examen (!!!), bara bita ihop!

martin ♥

Det är helt sanslöst hur kär man kan vara.
Sådär att det inte ens går att sätta ord på.