crashed ice

Usch vad min hals inte mår bra! Ska jobba dubbla pass imorgon + gå på finalen av Red Bull crashed ice. Hur ska detta gå? Ska försöka kurera mig allt jag kan, för på måndag kommer ju världens bästa Rosanna och hälsar på! Ska bli så roligt att få rå om henne några dagar.

Ikväll ska vi också fara och kika på crashed ice, sen kanske käka middag någonstans innan jobbet.

igår

Tror jag håller på att bli sjuk. Gör så sjukt ont i halsen och bröstkorgen när jag andas. Fy :( Åt riktigt jäkla god mat igår på Supper. Älskar Supper!! Företaget betalade, så det var synd att jag skulle jobba, annars hade nog alkoholen flödat ganska rejält. Istället fick jag en jättegod alkoholfri mojito. Mums! Sen en rätt lugn jobbkväll på Country Club. Governor Andy spelade, och var hög som ett jävla hus... Hahaha! En låt mumlade han sig igenom totalt. Sen spelade han samma låt 5 gånger. LOOOL!best of åre

Åh, helt underbart väder idag! Jag vaknade halv 8 dessutom. Awesome. Åt en dunderfrukost och knallade ner till gymmet. Efter träningen så satte jag mig i bubbelpoolen och bara njöt av utsikten över skutan. Så fint!

Nu väntar jag på att Micke ska hämta upp mig, så ska vi in till byn och ta en promenad i solen. Ikväll kommer storchefen hit från Umeå, så blir man bjuden på middag innan jobbet. Sweeeet!

alla hjärtans dag

Blev på liiiite bättre humör igår då jag fått sova lite. Hade i alla fall en bra kväll på jobbet. Idag har jag kört ett hårt pass på gymmet och ska snart titta på how i met your mother. Ikväll är jag ledig, så blir nog till att slöa i soffan och titta på sagan om konungens återkomst. Önskar bara att min älskling var här :(

Tycker lite synd om mig själv som inte får pussas på alla hjärtans-dag. Vad passar då bättre än att tröstshoppa? Har kikat länge på den här jackan, och idag slog jag till. Så blåååå! :D


skitdag

Ibland har man dagar som man bara vill sjunka genom jorden. Idag är en sån dag. Att vissa människor kan suga så mycket energi ur en. Usch! Tar och sover en stund innan jobbet och hoppas jag vaknar med ett bättre humör.

hem, ljuva hem

Har nyss kommit hem efter en mysig middag med mina favorit åre-bor, Sara och Micke. Åt jättegod pasta och spelade tärning. Så himla kul!

Det är så sjuuukt mycket drama här just nu. Less! MEN.. som tur är så ska jag hem snart. Skulle egentligen hem på måndag eftersom jag skulle jobba på söndag. Men se där, Bygget har stängt på söndag så jag kan fara hem en dag tidigare. Hurra! :D Ska bli så skönt att komma hem några dagar. Saknar Rosanna och Maria så stört mycket! Fy vad vi ska kramas :)