hate

Folket som bor här är verkligen idioter, hela högen. De allra flesta i stort sett hatar mig, bara för att jag vågar stå upp för mig själv och vad jag tycker. Jag tolererar inte att de bjuder in sig själva till fest hos oss (bara för att vi har bästa soffan) och sedan aldrig städar upp efter sig själva. I förrgår när vi kom hem från jobbet låg det glassplitter och öl/vin över hela golvet. Vem städar inte upp sånt!?!?! De är så omogna att det finns inte. De har till och med tagit ur mig ur facebookgruppen vi har. Man kan inte göra annat än att rycka på axlarna och skratta. 

Jag är så glad att jag har mina vänner hemma. Det finns inga bättre än er. Puss! 





Vem vill inte sätta sig och äta frukost i det här köket?




tännforsen

I tisdags var det helt underbart vackert väder ute, dock snorkallt. Jag, Milena och Sara bestämde oss för att ta en tur till Tännforsen som vi hört skulle vara fint. Helt galet coolt var det. Ett av sveriges största vattenfall med en fallhöjd på 38 m. Riktigt mäktigt!




hemlängtan deluxe

Både mina armar, händer och fingrar gör så ont att jag vet inte var jag ska he mig. Och bilen krånglar igen. Jag orkar inte med sånt här nu. Just nu vill jag verkligen bara hem.

musik

De här tre låtarna spelas på repeat hos mig (och allt annat med Florence + the machine).
Den första är en av mina favoritlåtar, all time!










årslistan



Elitserien och Superelitserien är samma tävling, bara det att i den sistnämnda är omsättnigen högre. Jag tog alltså en plats på alla listor möjliga. Lilla jag, av ett hundratal croupierer. Verkligen den ultimata bekräftenlsen på att man kan det man gör. Jag är så otroligt glad och stolt! :)

Cherryfesten


Cherryfesten var väl sådär. Hade inte lyckats sova nåt på natten, så var sjukt trött. Tog en powernap på en halvtimma innan maten, så jag orkade vara lite trevlig i alla fall. Vi höll till på invito, helt okej käk men inget att hurra för. Övik tog hem segern som stad med bäst resultat under året. Sen var vi flera stycken som tagit skumpa (fått vinst på över 10000 på en kväll) som utdelades under kvällen. Slutade med att vi fick 6 flaskor skumpa till vårt bord, haha. Valde en dålig kväll att vara nykter på ;)

kräftskiva

Förra fredagen tog vi en roadtrip till Östersund. De har ett grymt bra dollarstore! Köpte en ny isskrapa, nya fina vantar, lite diverse smågrejs och två myströjor. På kvällen var det kräftskiva som gällde! Jag åt som vanligt mest. Förstår inte hur man kan äta 4 kräftor och sedan vara nöjd!?!?! Så jävla gott. 


måndag

Nu var det länge sedan sist! Jag har varit i Umeå på cherryfest, Martin följde med mig tillbaka till Åre och for hem i lördags. Jag har varit sjukskriven tisdag-fredag pga "Inflammatorisk tendovaginit". Med andra ord har jag fått en inflammation i handen. Långfingret var så svullet att det knappt gick att röra. Men fick en kortisonspruta i senskidan och sen en massa vila på det. Nu känns handen jättebra, får bara hoppas att det inte kommer tillbaka igen :)

Sjukskrivningen kunde dock inte kommit lägligare. Fick ju en massa tid att spendera med Martin!!
Jag saknar honom redan som en galning.

love

Dåligt med uppdatering! Jag har världens bästa Martin på besök och njuter av varenda sekund ♥ 
Hörs när han åker hem till helgen.

ost-tjyvar

Unnade mig att köpa en ost igår. Fett taggad på en ostmacka till frukost idag, Vad händer? Någon har ätit av min jävla ost och hyvlat på FEL SIDA. Misstänker de två konstiga afrikanerna som bor här, de verkar ta sig rätt mycket friheter. Fy vad less jag blev. Min oooost <3 

Skrev en lapp som dom inte kan missa:
"This is Annas cheese!!! DO NOT F*CKING TOUCH!!!" och en liten döskalle på det.
Ingen kommer våga sno min ost nå mer. MUAHAHAHAHHA.


martin ♥


På söndag är det Cherrys stora personalfest i Umeå. Det betyder att jag hinner hem till Övik en sväng. Skippar att sova i Umeå som alla andra, och far hem och gosar med min fina istället. På måndag bär det av till Åre igen. Blir en blixtvisit alltså. Jag saknar Martin så mycket att det är galet. Skypade hela natten inatt så att sömnen nästan uteblev helt. Lätt värt det.

surpuppa

Tjoho. Har varit rätt så jävla less de senaste dagarna då allt bara gått åt pipsvängen. Mobilen är trasig, bilen pajjade och jag har mått skit pga huvudet. Jag har som tur är fått låna en mobil, en htc wildfire. Hej wordfeud. Haha. Så de senaste dagarna har jag mest bara sovit och tyckt synd om mig själv. Igår jobbade jag första passet sen hjärnskakningen, var lite jobbigt men det gick bra. Hade sjukt bra resultat i alla fall. Bilen har lagats också i alla fall. Några tusen fattigare :( Så jävla ovääääärt!



norrmän


I helgen var det norrmän som hyrt Bygget, det var deras studentvecka eller nåt. Faaan vilka crazy kids alltså. Det var exakt -20°C ute, och jättemånga av tjejerna var barbenta och hade ballerinaskor. Helt jävla sinnes!! Och en kille tog upp sitt lössnus och började knåda vid spelbordet, så jag fick snus över hela bordet. Så jävla äckligt! Sen var dom bara allmänt dryga, elaka och jävliga. Och fulla som fan. Förrförra året blev alla norska studenter utkörda ur Åre med poliseskort. Det är alltså på den nivån dom festar.
Håller med Rosanna.. Jävla norrmän!

aaaaaaaaaaaajjjj


Hade fest här hemma igår. Kom en jäävla massa folk. Aldrig sett så mycket skor i hallen förut, och ändå har vi fest ganska ofta. Haha! Var rätt så kul i alla fall. Drog på Dippan och dansade. Det var roligt ända tills jag fick en fet jäkla glidtackling bakifrån, så jag föll och slog bakhuvet. Tack för den hjärnskakningen! Fy fan :( Har inte gjort annat än att vila på hela dagen. Har sjukt ont och mår illa så in i helvete. Att man alltid ska lyckas... 

Skulle egentligen jobba ikväll. Men att sitta med hjärnskakning på en nattklubb full med människor och hög musik känns inte alls lockande. Tur Josefin var snäll och kunde byta pass! Blir bara till att vila, så att det kan gå över nån jävla gång.

Sist jag var på Dippan råkade jag slå ut en tandflisa också. Vad vill det stället mig? :(

bra kväll på jobbet


Fullt ös idag på jobbet!! Eller vänta nu... På hela kvällen var det 3 pers där, och dom stannade ca en halvtimme. Haha! Men tiden gick sjukt fort ändå, och det var länge sedan jag hade så roligt på jobbet. Spelade stress med personalen och hittade på egna kortspel. Sen var det ett liveband (stackarna.. haha) som var grymt bra och riktigt trevliga. Trots spel för 0:- hade jag ändå en kanonkväll!

onsdag


Hade en rätt chill dag igår. Gick och fikade med Maria på mysiga Bahnhof Café och surrade bort några timmar. Sen jobbade jag på Bygget på kvällen, vilket gick väldigt bra. Var inte så jättemycket folk, det var rätt skönt då jag inte mått helt hundra. 

Idag är jag ledig, och gjorde bort lite ärenden imorse. Tänkte gå ut ikväll, men det känns skönare att bara ta det lugnt en kväll. Så jag har precis hällt upp ett glas vin och ska titta på senaste how i met your mother. Det går så jäääävla snabbt att ladda ner här. I'm in heaven!

Sen får det gärna sluta snöa. Det här är bara FÖR mycket.

personalfest


Hade en sjukt trevlig och rolig kväll igår! Åt absolut godaste maten på länge. Sydamerikansk mat med tre rätter - två förrätter och en varmrätt. Det var helt gudomligt gott! Det långkokta högrevet i choklad och chili var min absoluta favorit. Efter vi ätit och festat på Supper drog vi vidare till Dippan där det var stört mycket folk. Hade grymt roligt på dansgolvet, och så var det jättekul att få träffa min klasskompis och kollega Maria.

nyår


Jobbade på nyår för andra året i rad. Kändes surt nå jävulskt. Men hade en trevlig middag hemma innan jobbet i alla fall. Baconlindad kycklingfilé fylld med fetaost, nomnomnom. Själva tolvslaget kände jag mig ensammare än ensammast, samma sak förra året. Så jobbigt att inte ha någon att fira med, usch. Sen efter jobbet bjöd Bygget på pizza och öl istället för det vanliga, mackor och oboy. Surt att det var jag som körde bara! :P

Ikväll så blir det personalfest med Bygget. Vet inte alls vad vi ska göra, förutom att äta middag på Supper. Sen får vi se hur kvällen slutar :)