blommor

Var på någon slags blomster-kväll igår på blommor & ting där man fick lära sig göra lite olika arrangemang. Jättekul! Sen fick man göra egna saker om man ville. Jag gjorde ett lite höstigt ljus-arrangemang med orange blommor. Blev riktigt bra för att vara första gången! Till advent är det bara att byta ut till röda blommor så blir det lite juligt.



Inte världens bästa bild. Mycket finare i verkligheten :)

där satt den!


Åååååh! Fy fan vad skönt. Mådde piss innan jobbet pga av mensvärk och att jag knappt ätit på hela dagen, så var inte alls taggad. Men satan vad bra det gick. Personligt rekord, 12500 pix i vinst. Provisionen på det kommer sitta så jäkla fint i plånkan. FAN VAD HÄRLIGT!!!!!! 



mat och hockey

Nyss varit och käkat på O'learys med mamma och pappa, samt kollat på hockeyn. Tråkigt nog förlorade dom. Men maten var awesome, som vanligt! Blev till och med ett glas vitt till maten. Yum! 


Jag idag. Älskar min nya skjorta jag köpte i Umeå i måndags. Den är så mysigt höstig!

halloween

Halloween var riktigt kul. Middag och förfest hos Jennifer och Daniel, sedan Merry can. Så typiskt bara att man alltid glömmer att ta kort när man väl tar med sig kameran. Tog 2 st. Snyggt! :P