dina kyssar smakar smultron och mjölk

Nu dör jag. Fy fan. Aldrig någonsin har baksmällan varit så jävlig. Kom nyss hem. Satt i bilen och mådde så jääääääääävla illa. Över en timme i bil och äckligt solsken är fan inget att hurra för när man mår såhär. Euuuwh. Men vid husum började jag må bättre. Så nu ska jag försöka få i mig lite mat då jag inte käkat nåt idag förutom chirre.


Men hur som helst var gårdagen grymt roligt. Drog på hemmafest och hade jävligt kul. Har bott hos Ramona och Jimmy med Martin, Rosanna, Berra och Patrik. Skönt gäng :) Idag har vi bara myst med godsaker framför massa filmer; the hangover (passande nog), kick-ass och emil i lönneberga. Haha.



Här är helgens soundtrack. Denna har spelats varm hela dagen idag, hahaha. 



i wanna do bad things with you

Sådärja! Har hunnit med en föreläsning på morgonkvisten. 8 närvarande av 34, haha. Nu har jag packat klart och sitter och väntar på att Jocke och Annie ska komma och hämta upp mig så vi kan dra vidare till umeeeeeåå! Sedan lite partyparty med dem tills rosanna och patrik kommer och hämtar mig så drar vi och festar vidare. Har ingen aning om vad dagen och kvällen kommer att bjuda på, men jag tror att det kommer bli awesome i vilket fall :D hihi!
HEJDAAAAA!

promise I'll be kind

Kom nyss hem, och det fanns snygga dudes, indeed. Trevlig och spontan kväll. Lyssnade riktigt bra musik på slipan och gick sedan hem till Lena för mys med te och tända ljus, hihi. 

Imorgon bär det av till Umeå och jag är sjukt peppad :D Ska bli grymt roligt!!!!

music

Drar på sliperiet nu med Lena, Annie och Ellinor.
Lena har utlovat snygga dudes, så why not? ;)


Två bilder från förra onsdagen. Jag och Linda dansar på bild nummer 1.
Vad som händer på bild nummer 2 kan jag inte svara på, haha :D

waiting for an alibi

Hektiskt dag. Vaknade en halvtimma innan jag skulle befinna mig på skolan, så det blev jävligt bråttom. Väl där var det redovisning hela dagen. Sedan vidare till public där jag hade mitt slutprov för croupierutbildningen. Det gick bra och nu ska jag bara jobba två provpass och sedan är jag good to go. Efter provet for jag hem och hämtade bror och skjutsade han på träning. Därefter hem och slänga ihop någon mat och sedan sticka iväg på bio med lite kompisar. Prince of persia såg vi, som jag sett fram emot :) Och jag blev inte besviken. I liked it a lot :D Kom hem vid elva - halv tolv. Nyss ett nattligt samtal med rosie och nu sovaaaaaaaaaa ♥

paul gray

Vars tar alla bra musiker vägen? Idag (eller tekniskt sett igår) 24/5 hittades basisten Paul Gray från slipknot död. Troligen en överdos. Damn rockstars..



I walk, I run, I burn out into you

Kanonbra kväll igår! Började hemma hos Mona med henne och Jonna, innan vi gick till Peter som hade sin sommarfest. Hos Peter joynade även våra fina tjejer Monica och Maria :D Jävligt trevligt var det vill jag lova. Roliga dricklekar och nytt men skönt folk. Sedan drogs det vidare till harrys där vi dansade och hade jävligt roligt.


Somnade vid 6-7 efter att ha planerat en promenad hem, men ändå bara hamnat vid villakiosken. Därefter hjälpt mamma och pappa att städa en buss (pappa kör buss alltså). Eller nej, jag hjälpte väl inte till direkt, jag satte mig och mös i ett säte och lät Martin arbeta, haha. Jävligt nice kväll var det hur som helst :D


Idag har jag varit och spelat lite black jack och klarat nästan alla certifieringar :D Känns verkligen skitbra, och jag tycker att det är jätteroligt! Har även köpt 100 festisar idag. DET NI! Capri-Sonne forever.

down and dirty

Idag är jag less och frustrerad och vet inte riktigt var jag ska he mig.
Det är mycket nu. För mycket.


Har haft skola och grupparbeten hela veckan och på kvällarna har jag dealat. Inte så händelerikt. Utom onsdag som var väldigt rolig. Myspicknick med min fina klass och sedan utgång. Hade jätteroligt, trots att det var väldigt lite folk på o'learys. Dock får dom ett plus för att dom har öppet till 2 på onsdagar nu :)


Ikväll ser ut att bli en hemmakväll. Blir nog till att plugga... bläh.

run joey run

Nyss hemkommen! Föreläsningar, grupparbete och dealing hela dagen lång.
Nu ska jag snart kolla på sista avsnittet av one tree hill för säsongen :D yay!


Har tappat bort usb-sladden till kameran så jag har inga bilder att bju på.
Lägger upp två bilder från i onsdags som jag snott av Jonna ♥


can't fight this feeling

Sedan klockan 7 imorse har man varit igång. Pluggade det sista inför tentan kl 9. Sedan stenhårt grupparbete från 10-15. Dealerutbildning 15-17. Glömde att äta gjorde jag också. Trött :(
Kom nyss hem och nu ska laga lite mat!


Bjuder på en nice bild från awkward family photos. Mahahaha.


rainbow in the dark

Ronnie James Dio. Legend. Vila i frid.



I think I'll try defying gravity

Sjukt härligt väder har det varit i helgen! Dock har jag mest bara pluggat. Blä. Men tentan är imorgon så det känns skönt. Sen är det bara två och en halv vecka till sommarlov!

Har bara en tenta kvar efter den imorgon (möjligtvis 2 om jag kuggade den förra) och två feta grupparbeten. Sen utöver skolan har jag dealer-utbildningen. Mycket som tar upp min fritid, har fan ingen tid över till mina vänner. Men snart mina kära ska vi ses :)

walking on a dream

Det är lördagkväll och jag sitter och pluggar. Hurra!
Hittade denna bild från en föreläsning.


she's watching him with those eyes

Jag tror jag dör av värmeslag. Har försökt vara ute idag, men satan vad det är varmt.
Lite färg har jag dock lyckats få :)

I onsdags for jag och mina älsklingstjejer ut till Rosanna på hornön. Vi åt gott, drack vin och badade vildmarksbad heeela kvällen lång. Superroligt hade vi, än om jag tyckte tiden gick lite väl fort :D Torsdag var jag hos Martin, och fredag spenderades på örnexpo med mamsen. Såg Calle... Har alltid hatat honom, men jag fick lite respekt för honom när han körde lite gamla goda låtar, som crossroad blues med flera. Dock förlorade jag den lika snabbt. Calle jävla Kristiansson... ingen kan göra en bra cover av zeppelin. INGEN.  AAH. Blev så jävla förbannad då han körde rock n' roll. Han var så jävla dålig. SÅ JÄVLA DÅLIG.



Här har vi däremot lite bra musik. Jessie's girl av Rick Springfield.


only you can set me free

Har haft en relativt produktiv dag idag. Var ledig men vaknade ändå vid 10 (brukar vakna typ 2 så..) och for in till stan och gjorde bort några ärenden. Sedan har jag pluggat, och varit på kurs för att bli coupier (black jack-dealer). Är nåt så jävulskt svårt att blanda kortleken!! AH! Kan man inte bara göra på det vanliga sättet? :P Nu är jag hemma och har suttit och övat på kortblandning och att skära marker. Ska alldeles strax bege mig till symaskinen och pyssla lite, och sedan plugga lite mer. Bra dag för att vara jag :)

paperweight

Happy to lay here
Just happy to be here
I'm happy to know you
Play me a song, your newest one
Please leave your taste on my tongue


k-kinda busy

Var ute hos Monica i backsjöänget igårkväll, med henne, Jonna och Maria. Blev bjuden på lite grillat och hade väldigt roligt :) I torsdags var jag med Martin och kollade på ca 100 avsnitt av supernatural ;) Fan vad bra det är!!! :D Resten av veckan har jag haft skola och så, inte gjort så mycket. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, vi får se!



Jag och Jonna skulle kolla i kors. Ingenting jag bemästrar tyvärr.
Men se mina utvidgade närborrar. WOW!

Vi körde en dricklek, här är "Dunken"; Alla häller lite av sin alkohol i en skål,
så får den lyckligt utvalda dricka. Mums?

valborg

Död idag. Helt jävla död! Blev jättetrevlig middag igår hos Rosannas äldsta syster Rebecka, med Robin, Ramona, Jimmy, Patrik och så Rosanna förstås. Ägde alla så sjukt hårt på rappa kalja! Haha, det var jättekul. Vid tolv(?)tiden drogs det vidare på fest and so on. Somnade vid halv åtta. Bra kväll? Indeed.


Idag är jag som sagt insane bakis och har inte orkat göra annat än att ligga död på Martins soffa, titta på tv och dricka festis. Kom nyss hem och tänker bara kolla på serier och äta choklad hela kvällen. Låter som en jävligt bra plan tycker jag.