asroligt

Modevisningen gick bra tror jag. Hade hur som helst väldigt roligt :D Känner mig lite modig som vågade gå där i bara underkläderna. Superkul!


Nu kommer Martin snart hit, så vi ska kolla på älskade supernatural!! Awesome :)

α Ω

Sitter på skolan just nu, och har lunch. Strax blir det föreläsning om transfetter. Efter det bär det av direkt till Nola för genrep. Tror att det blir roligt ikväll :)

the wheel in the sky keeps on turnin'

Jag visste inte att det fanns så förbannat mycket att veta om kolhydrater. Varför ska jag veta hur dom är uppbyggda? Varför ska jag veta vilka som kristalliserar sig under nedkylning? Känns så meningslöst att lära sig om sån här skit, men förhoppningsvis är det väl bra att veta.


Förutom att genomlida föreläsningar idag så har jag hunnit prova ut kläder som jag ska ha på modevisningen imorgon. Jag är förresten relativt skräckslagen över tanken att gå halvnaken inför några hundra pers.. men visst! Haha, man får inte vara feg inte!






Jag tror att det går bra nu! 

ojdå

HAHA! På onsdag ska jag gå modell på IC fashionshow. För Fin Inunder, hahaha. Nervös!!!!

make me believe it

Min söndag blev väldigt lugn, for och hämtade upp två fulla och trötta grabbar mitt på dagen. Följde med den ena hem och ja, sov bort hela dagen ungefär, haha. Mysigt!
Idag har jag också lyckats sova jävligt länge, men man gör ju ändå inget när man är ledig (i alla fall inte jag) så det spelar ingen roll :D Imorgon är det dock skola som står på schemat.

you know it takes two

Rolig kväll igår! Började här hemma med Jonna och Rosanna. Även Monica joynade oss efter ett tag :) Vi drog på förfest och sedan LEX för att se Whiskey Hearts. Skulle egentligen till Harrys sen, men det blev så att jag stannade kvar. Hade väldigt roligt, men var helt shitfaced, haha. Inte ofta det blir så för mig, men igår så jävlar, hahah!

Idag är jag något så fruktansvärt bakis! Har inte orkat röra mig på hela dagen, och jag tänker nog inte göra det sen heller. Blir till att kolla på film hela kvällen tror jag :) Skönt!


meet me halfway

Har hunnit med föreläsning och shopping på stan, och strax drar vi och möter upp Rosanna för att käka thai. Sedan kör vi igång :D

myspys

Hade grymt trevligt igår! Familjegeni, popcorn&chips, the wedding singer och animal planet. Perfekt myskväll, haha. Fick lov att vakna tidigt imorse då Rosanna skulle på jobbet, så nu sitter jag och Jonna och väntar på att vår våffelsmet ska bli klar.
Då blir det mysfrulle framför en bra rulle. Haha!

shut up and smile

Imorgon börjar en ny kurs; Mat för hälsa. Känns kul.
Det är sista kursen innan jag for sommarlov den 3 juni!

Ser fram emot en kanonhelg, med start imorgon. Då blir det mys med mina favvobrudar Rosanna och Jonna. Vi ska ha lite pyjamasparty ute på hornön, haha. Käka gotta och spela spel och snacka en massa strunt. På fredag kör vi fest :D



I've got your back, you've got mine
Like Johnny Cash said "I walk the line"
And you can always count on me for one last beer


fria inte dennis

Såg precis uppdrag gransking som handlade om den här Dennis och de två våldtäkterna som skedde i bjästa som han dömts för, och hur illa flickorna blivit behandlade både av vänner, lärare, rektor och kyrkan. Det är så jävla tragiskt hur det kan gå så långt, och att skolan inte ens tar ställning när han blivit dömd. Vad skickar det för signaler till eleverna? Det blir ju mer som att de tar Dennis parti känns det som.


Jävligt hemskt i alla fall, har läst om detta på internet förut, och inte trott ett ord av det hans bror och mamma (och flera andra) skrivit på bloggar och andra forum. Men ca 4000 personer tror (öppet) på det. Har de hört talas om källkritik? Jag skulle antagligen göra exakt samma sak för min bror. Jag menar; ENS EGEN BROR. Klart man försöker övertyga alla om att han är oskyldig. Men han har ju erkänt den ena våldtäkten, och berättat exakt samma historia som offret. AH!
Blir galen på att så många tror att han är oskyldig. WTF!?!??!

i'm smiling next to you in silent lucidity

Tentan bortgjord! Gick väl helt okej, men vissa frågor var insane svåra, men som tur var så kunde typ ingen annan dom heller :) Nu är bara frågan, vad fresen ska man göra idag då? Blir så rastlös av att bara vara hemma. Ikväll kanske det bli klassfest dock, om jag känner att jag orkar, vi har trots allt skola imorgon.

Lejonkungen får underhålla mig nu. Best. Movie. Ever.

come armageddon, come

Har nyss kommit hem från tupperwareparty hos min moster, haha. Man fick ju fika och socialisera sig med kusinen, så det var värt. Mamma köpte jättefina kannor till mig. En saftkanna och en mjölk-kanna. Svarta med röda lock!! Asfina :D

Idag har jag vartit i skolan, hade föreläsning om taiji, qigong och yoga. Sedan gjorde vi lite medicinsk yoga (stillsam yoga, typ meditation). Det var awesome! Superavslappnande, men ganska så jobbigt att sitta i meditationsställning så länge när man är ovan. Kan lätt tänka mig att instruera i något sådant på ett SPA i framtiden.


Morgondagen viger jag åt pluggandet då jag har tenta på onsdag.
Nu - Family guy!

new moon

Såg nyss new moon. Kan inte annat än bli förbannad. DÖ FULA EDWARD, DÖ! Alltså, jag förstår inte, han är ju bara apdryg. Varför inte välja Jacob? Han är biff, charmig, alltid varm och snygg som fan. Edward är inte biff nånstans, dryg, iskall och ful. MEN FINE! Fuck you Bella, fuck you.


Nä. Nu ska jag kolla på nån bra disneyfilm istället. Skönheten och odjuret blir det nog :)
Goodnight!

black dress with the tights underneath

Nä! Nu ska jag strax promenera ner till min söta vän Jennifer och dricka lite vin, sen ska vi ut och dansa! Räknar med att den här kvällen kommer bli kanon :)



Bilder från 05/06


sands of time

Ett av mina favoritspel har blivit film, Prince of Persia; the sands of time! Och vem spelar huvudrollen? Ingen mindre än Jake Gyllenhaal! Kommer till sverige den 19 maj. Tror att den kan bli grym! Spelet är i alla fall awesome :D


catch the pearl and ride the dragons wings

Vilket jäkla härligt väder det har varit idag, och inte nog med det så hade vi ingen lektion imorse då läraren sjukat ner sig. Bästa sättet att spendera dagen var såklart att ta ett besök till Rosanna ute på hornön. Drack kaffe i solen, och tog oss en skön promenad på isen. Våfflor bjuppade hon på också. En kanondag har det varit :)



Ny tröja, lite Alice i underlandet!

wide awake you face the day

Här sitter jag kvart i två på söndagnatt och ordbajsar. Har en examinerande inlämningsuppgift till imorgon och det går inte så bra, haha. Ska upp kl 7 imorgon, vi får se hur pigg jag är då.


alive

Har haft en bra vecka. Mycket föreläsningar och mycket utgångar. Drog på lex med Sofia i onsdags där det var rockbar. Inte mycket att hurra för där, så vi drog till olles istället där jag hade jävligt roligt, men det är svårt att ha tråkigt när man har så roliga vänner :) I fredags drog jag också ut lite spontant med grabbarna grus. Igår kollade jag på melodifestivalen med mina fina Jonna och Jossan. Fel låt vann kan jag konstatera, men roligt hade vi ändå. Drog en snabb sväng till grottan och sen till harrys. Älskar våra cpdamp på dansgolvet :D Alltid så jävla kul!



Bilden snodde jag från Jossan :*


living dreams, loving dreams

Vad skönt det har varit att ta en helt lugn helg. Satt bara hemma i soffan med familjen och kollade på melodifestivalen i lördags och gick och la mig innan kl 1! Väldigt skönt :) Helgen avslutades igårkväll med ett parti monopol hos martin med honom, berra och ludde. Gick asdåligt, men roligt ändå. Som sagt, jävligt chill helg!

Ikväll ska jag nog bara kolla på supernatural. Asbra serie! Handlar om två (snygga) bröder som jagar onda andar och sånt. Spännande värre!


utflykt

Kom precis hem från stugan. Vi drog en liten familjeutflykt ut till hornön för att bara fika och få oss lite sol. Väldigt skönt var det. Dock fick vi plumsa i väldigt mycket snö för att komma dit, men det var det värt.


härlig fredag

Kom ganska nyss hem från rosanna. Har haft en jävligt skön fredagskväll med henne och carro. Åt popcorn och kollade på luftslottet som sprängdes, som för övrigt var väldigt bra. Sen har vi suttit och kollat på en massa bilder och filmer från förr. Haha, så jävla fula :D Tittade på våran awesome film "Supertele 2000" som vi gjorde för ca 4 år sedan. Hahaha den var sjukt bra! Kanske ni får se den någon dag!?


Nu ska jag nog krypa till kojs.


it's a beautiful day

Dagen började väldigt tidigt för mig idag, klev upp 7.30 och körde iväg ullis till veterinären för att hon skulle kastreras och id-märkas. Lite jobbigt att åka bil tyckte hon. Och att vara nerdrogad är väl aldrig någon hit. Men det verkar ha gått bra, hon ligger här bredvid och myser nu.

Vid lunch kom min kära Rosanna och hälsade på. Vi tog oss en kopp kaffe, pratade och tog oss en promenad i det härliga vädret. Väldigt trevligt hade vi, tiden bara flög iväg! På kvällen kom jocke på besök, vi kollade på en asdåligt film (2012 - de den inte! så jävla usa) och snackade en jävla massa. Awesome day :)


Jag och rosanna för ca 1,5 år sen.



Mr. Handsome på studenten.