sick of it all

Tog en sväng förbi sjukhuset idag. Visade sig att jag har lunginflammation <3 yay...

I don't need to hurry as long as I'm with you

Överlevde fredagen. Slog på charmen och blinkade med mina puppyeyes och lyckades övertala min lärare att få skriva tentan tidigare så jag kunde fara hem. Kom hem halv 6. For hem till Martin och somnade i soffan. Hans mamma kom med maxmat och sen gick vi och la oss och sov. Inget jobb blev det då jag mådde på tok för dåligt. Vaknade vid 8 i lördags. Kollade på disneydags och en film. Sen sov vi igen. Vaknade och kollade på lite serier. Fick feber igen så jag gick hem och sov ännu lite mer. Samma sak idag. Kul helg! Verkligen awesome. 

Kändes extra tråkigt då jag far till Åre nästa söndag och hade gärna hunnit träffa lite vänner innan jag far. Men men, kanske blir tid till det nästa helg. Hoppas! Nu ska jag kolla på film och sen sooova ännu mer och förhoppningsvis kunna gå till skolan imorgon.




:(

Har en grov jävla ångest inför morgondagen. Legat i sängen i två dagar nu och känt mig typ döende. Still do. Och vad står på schemat imorgon då? Skola såklart. Från 8.30 till 17.00. I Umeå. Och det allra bästa är såklart att vi ska ha examination, så jag MÅSTE dit. Far hemifrån 06.30 och kommer hem 19.30. Hur ska jag överleva? Ja e ju sjuuuk.


Och just det.. jag börjar jobbet 21.00. I'm gonna diiiiiee

ohnoes

Life is a bitch!

I tisdags när Jennifer bjöd in till spelkväll satt vi och pratade om att det är många som är sjuk nu osv. Jag säger glatt att "neeejdå, jag har inte varit sjuk, jag har klarat mig undan så bra". När jag kom hem kände jag att fan vad jag har ont i halsen. Pratade sen med Martin som berättade att han låg hemma i feber. Ni kan ju gissa er fram till resten.. :(

if perfect is what you're searching for then just stay the same

Idag var jag grymt trött efter gårdagen, så när väckaren ringde kände jag att det vore skönt att stänga av den och gå och lägga sig igen. Sagt och gjort! Vaknade igen vid tolvtiden och for in till stan för att träffa finaste Rosanna. Vi drog en fika på reuterdals och snackade bort några timmar. Träffade även på några klasskompisar som informerade att jag inte missat något i skolan heller. Bra dag att vara "ledig" på och en bra start på veckan! :)

Nu ska jag dra ett game, sen kolla på en film och förhoppningsvis gå och lägga mig i någorlunda bra tid!


helg

Bra helg, men har varit lite trött & sliten efter veckan som varit. I fredags for jag hem till Rosanna för ett litet mini-lan :D Vi ägde sönder, såklart! I lördags jobbade jag och myste med Martin. Igår for jag till umeå, once again! Hade personalfest på allstar med alla croupierer i norrland. Var riktigt kul, förutom tävlingarna (man tävlar i att deala kort och marker mot de andra städerna). Jag skulle tävla i att dela ut och samla in marker. Var så jääävla nervös. Alla (90-100 pers) stod och kollade på. Skakade som ett löv, hahah usch vad hemskt det var.
Men annars var det en bra dag, gott käk och trevligt sällskap :D



Efter middag och prisutdelning satte sig en av cheferna som dealer bakom spelbordet.
Haha, gissa vart större delen av folket höll till resten av kvällen?

umeå

Nyss hemkommen från Umeå. Har gjort cykelergometertest. Tanken är att vi ska lära oss att bli testledare, och det kommer nog inte vara några problem. Gick riktigt bra och var roligt. Men kallt, kallt som fan. I labbet får det bara vara 17 °C. Min grupp fick vänta jättelänge på att det skulle bli vår tur, så jag tog på mig jackan, snodde Dennis och Jockes tröjor att använda till täcke och lade mig på en bänk och sov. Hittade till och med ett par kuddar :D haha. Tredje dagen i rad som jag somnar på skolan. Kanske borde börja sova på natten istället?


På bussen hem var det några som tog med sig en katt. Varför tar man med sig en katt på en buss? Varför fraktar man en katt så långt? Taskigt. Den jamade panikslaget exakt hela resan. Tyckte så synd om den :((

---

Det känns verkligen att skolan är igång igen. Lektioner verkligen hela dagarna. Idag har vi övat på kroppsscrub och inpackning. Inpackningen vi använde idag var alglera och luktade satan, typ sushi. Och kliade gjorde det. Inget för mig direkt, men att göra den på någon annan var jättekul. Imorgon blir det ansiktskurer. KUUL :D
Aja, nu ska jag och rosie da killer spela LoL! woop woop




Här har jag gjort en inpackning på Lena.

no more

Finally! Äntligen är denna hemska vecka över. Skola varje dag, heeela dagarna. Tentan gjordes bort igår och alldeles nyss slutade seminariet. Känns riktigt skönt. Bara ladda om för nästa vecka. 08.30 - 17.00 nästan varje dag... yay. Haha. Men det blir nog roligt ändå, vi ska börja med behandlingar. Känns spännande!

Har inte mycket att berätta om dagarna som gått då dom endast ägnats åt skolarbete. Fick dock en ledig kväll att tillbringa med älskling. Ikväll blir det i alla fall jobb. Imorgon ska jag sova :D


forget tomorrow, live today?

Skjuuuuuut mig. Sitter på skolan och försöker plugga. Nyss varit på uni. biblioteket och kopierat en hel jävla bok.
Nästan 200 sidor. Om affärsutveckling. Plus att jag har en till bok att läsa. Och så ska jag plugga på kalkyleringar.
Tenta på torsdag. Så seriöst.. skjut mig nu.


This is my sad face, hahah

this is hardcore and i'm indestructible

Längtar tills den här veckan är över. Plugg & massage tills jag dör.

fail på IKEA

Såhär går det till när vi är på ikea. Kan inte hitta bilen, köra vagnar i snöslasket, inte ha plats i bagaget. Haha!


you don't really wanna mess with me tonight

Hemma efter en awesome roadtrip till birsta och IKEA. Köpte lite småsaker till den dagen jag flyttar samt lite kläder. Och skor. Underbara skor! Grym dag var det i alla fall, trots att det imorse verkade som att vi knappt skulle kunna komma iväg på grund av snön. Men så fort vi lämnat Ö-vik var vägarna körbara och till och med solen lyste :) 


Kunde fasen inte somna när jag kom hem från jobbet igår, så jag lyckades få ca en timmes sömn. Jag är så trött att jag kan dö. Men icke! Här ska pluggas hela natten lång. Skulle visst ha möte om grupparbete imorrn.. har såklart inte ens börjat med det jag skulle gjort.


I follow your steps but something goes wrong

Den här helgen blev en jobbhelg. Jobb på harrys igår, och lyckades sno till mig ett till pass så jag jobbar där ikväll igen. Följer Rosannas initiativ och tar en vit månad. Så ska man inte festa kan man väl lika gärna jobba, right? ;)


Men imorgon blir det IKEA med brudarna! ROADTRIP!


here's a sweet little lullaby to keep the monsters gone

Hoffmaestro.. OMG! Deras senaste platta hörde jag för första gången ikväll. Har hört talas om att den ska vara grym.. men shit alltså. Loving it! Här är två låtar från albumet att mysa till såhär i natten. Sjukt härliga!

På tuben fanns inga studioversioner, så ni får en länk till spotify och ett grymt liveframträdande.
LYSSNA! Det kommer vara värt det :)




HOFFMAESTRO – Lullaby



lolcats

HAHAH JAG DÖR! KOLLA VAD LITEN ULLIS SÅG UT!!!!!


don't talk about moonshine, don't talk about white wine

Ojoj vilken panik jag fick när jag vaknade! Blev väckt av att det ringde, tittade på klockan - 13.17. "HEEEELVETE" var min första tanke. Var Rosanna som ringde och undrade var jag höll hus någonstans. Skulle fika med henne och Jossan i stan kl 13, haha. Så typiskt mig att försova mig!! Men som tur var löste det sig och de kom hit istället och jag bjöd på fika och vi spelade skip-bo. Riktigt mysigt! ♥ ♥

När tjejerna for hem så for jag till Martin. Vi bestämde oss för att laga middag till hans familj så vi körde igång ett litet matexperiment som slutade i vääärldens godaste sallad. Skojar inte! Dock är receptet såklart superduperhemligt ;)

erase me

Älskar låten, älskar videon, älskar Kid Cudi!


on top of the world it's beautiful but there's no place to fall

Hade en helt okej nyår, trots jobbet. Gomiddag hos Berra med Rosanna, Ramona, Patrik, Jimmy, Ricky och Martin. Efter maten blev det lite tv-spel och sällskapsspel. Sen var jag ju då tvungen att lämna dem för jobbet. Var rätt lam kväll, många fulla, äckliga gubbar. Men när jag äntligen slutat jobbet halv tre var jag redo för fest, haha. For hem till Berra igen där det blev tv-spelsturnering och vin. 

Idag har jag bara varit hos Martin och tagit det lugnt. Kom hem vid elva och har spelat super mario tills nu. Awesome! Nu är det i alla fall sova som gäller, och imorgon bär det av till nötis för att fira söta Jossan som fyllde år i torsdags.



Martin drog en powernap efter maten.. :P



Världens snyggaste tjej!



Myspojkar på efterfest!



När vi kom hem tyckte Martin och Ricky att det vore en bra idé att stå på händer. 
Kan säga att jag skrattade till jag fick ont i magen! :D