still in love with judas
Har blivit en riktig hurtbulle och tränar mest varje dag. Känns sjukt bra! Ikväll drog Jennifer med mig och Rosanna på afropowerdance. Var riktigt kul, men kommer nog ha en fruktansvärd träningsvärk imorgon.
Lätt värt!

På tal om imorgon så tänker jag och Martin åka upp till Umeå och hälsa på Fanny/Johan/andra kompisar.
Blir nog kanonroligt :)hangover from hellJag vill döööööö! Aldrig varit såhär bakis. Minns inte sista halvtimmen på harrys. Hur kom jag ut? Vilka var jag med? Hur kom jag hem? Minns bara att jag kräktes och däckade. KUL!

Men innan det så var det sjukt roligt i alla fall! Tack för en grym kväll brudar.

 


leeedig!

Har kommit till min vetskap att den finns folk som fortfarande läser den här bloggen. Så för deras skull tänkte jag uppdatera lite.

Den här helgen är min första hellediga helg sedan jag vet inte när. Trodde det var i maj senast, men nu när jag tittade tillbaka i bloggarkivet såg jag att jag tydligen bara hade en ledig helgdag då. Så måste varit, typ, april? Sjukt! Känns i alla fall grymt kul.

Igår blev det en powerwalk med Jennifer och Rosanna, sedan hjälpte jag Jonna hämta sitt nya, fina köksbord. På kvällen blev det MYSKVÄLL :D Mario kart, jägarna, hello kitty-läsk och ost & kex. Perfekt! Just nu sitter jag och äter frukostgröten, dunkar skrillex och taggar inför ikväll! Det blir fest och alla är laddade till tusen.
Gonna be legendary :D