awesome-o

Hade en sjukt bra kväll igår. Blev bjuden på asgod thaiwok och sedan chokladpudding till efterätt. Mumma! Var rätt slöa och satt och kikade på hockeyn, som gick väldigt bra. Sedan fick vi tillbaka energin och drog in till harrys i monicas minibil :D Dansade och hade allmänt kul!
Idag mår jag precis som jag förtjänar, och tänker inte lyfta ett finger på resten av kvällen!


 


bakis, men så jävla värt

Jag är så jävla glad! Hade sjukt roligt igår, minns fan inte mycket, bara att vi hade roligt som satan. Började här hemma med Jonna, Jossan och Rosanna. For in på harrys och träffade ännu fler av mina helt underbara och fantastiska vänner. Fan vad ni är awesome. AH! Love you guys.

Nu sitter jag och väntar på att rosanna ska hämta upp mig så vi kan fara till Jossan och få i oss lite mat. Sedan far vi nog in på krogen ser det ut som.

Tuta och kör? TUT-TUT!


funny stuff

För att få upp mitt humör så sitter jag och kollar runt på texts from last night. Askul sida!


"So he stopped for a second, looked up at me and said in a really creepy voice, 'I can has cheesburger?' and then went back to eating me out."HAHA! Kan se det framför mig, hahaha så jävla fail!
Något annat som glädjer mig är att jag har en grym helg att se fram emot.
Fest imorgon, och tjejmiddag på lördag. PEPP!


pms

Hormoner åt alla jävla håll.
Glad ena sekunden, gråter den andra och den tredje vill man bara slå nån.
AAAAAAAAAAH. Jag hatar pms så jävla mycket. DÖ!


I don't regret any days I spent,
Nights we shared, or letters that I sent.


sin with a grin

Har haft 5 timmar gympa idag. FEM! Varenda muskel värker sådär härligt, och jag tycker att jag är värd en semla och nyaste avsnittet av one tree hill!


make a difference


the burning red

Hade en bra alla hjärtans dag. Nybakta semlor, mysigt sällskap och en bra film. Helt perfekt!

Imorgon har jag eximination i gympa. Längtar efter att få skiten bortgjord! Nästa vecka börjar en ny kurs; stresshantering och kundpsykologi. Känns lite kul faktiskt att få komma tillbaka till skolbänken, haha. Har ju bara haft massor av träning, så det ska bli uppfriskande.


Längtar redan till helgen. Det blir hockey (japp, hockey!) och födelsedagsfirande.

friday

Äntligen fredag! Ikväll blir det lite festligheter, som jag ser fram emot.
Har haft en bra vecka, med mycket gympa, en tripp till Umeå och härliga vänner :)Har fan inte mycket vettigt att skriva, haha. Nä nu ska jag börja tagga igång!
Hörs!


you're a devil meaning well

Hej!
Har inte varit så peppad på att skriva här som sagt, och så har jag varit väldigt upptagen. Har haft mycket skola och varit med vänner. I onsdags hade jag trevligt med jonna, rosanna och jossan på olles, i torsdags så drog alnegänget till hornön och hälsade på rosanna. Superkul :) Igår blev det utgång med Sofia och Vickan. Även Jonna joynade oss väl nere på harrys :D
Hade en asrolig kväll!!

Ikväll så hälsar jag på hos Jennifer för att se melodifestivalen och mysa, och imorgon så ska jag träffa Stinis kaninis! Long time no see :)


Och så har jag tusen skolarbeten att göra också.
Men det är skönt att vara ganska så upptagen :)