helg

Helgen har varit väldigt bra! Fest hos jonna i fredags + 7dagars på parken. Jag och jonna var porno-twins och hade likadan korsett och kjol. Nice! Var massa härligra brudar där och sedan gick vi till parken sjungandes studentramsor i alla dess slag :) Parken var också väldigt kul, var roligt att dansa där inne och sådär. Sedan träffade jag jocke också, hehe och det blev som vanligt; ingen av oss kunde hålla käften. Bara prat och prat, haha :D Men trevligt varne ;)

Igår var jag bakis och hemma hela dagen, gick inte ens utanför dörren. Mamma och pappa var borta på nån jäkla ö hela natten så jag och johan var ensam hemma och käkade chips, kollade på resident evil och supersugen samt lekte med våra underbara kattungar! :D Måste slänga upp en bild på dem snart, SJUKT SÖTA! En är superfet <3

Idag har jag i alla fall städat mitt rum + köket. OCH RÖSTAT! Börjar bli gammal nu känner jag. Nyss var jag på hemmakväll och tänkte hyra rockstar, men jag hittade den inte :( så det fick bli the rocker istället. Får hoppas den är bra :)





Och imorgon börjar studentveckan. FEST/MYS IMORRN MP3! :D

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback