fallen leaves

Lite spontan fest igår hos erik. Eller så mycket till fest blev det väl inte, men det var roligt ändå! Idag har jag inte gjort ett skit. Använt nya kameran lite, så man vänjer in sig på den :)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, tror att endera så far jag till fanny och frida och kolla på skräckis, eller så far vi till erik igen, där det antagligen skulle va mer drag än igår ;) Får se vad som händer lite längre fram.

Nu ska jag gå och leta efter katten så jag kan fota na.
hejs


No more Mr. nice guy

Veckan har varit helt okej, typ målade lite o början av den och tog det chill. Jag och jonte firade 2 år i onsdags, så vi lyxade riktigt ordentligt. Vi drog och käkade på o'learys (åh så gott så man kan dö!) och myste. Sen så gick vi och kollade på Prins Caspian på bio. Skitmysigt! Och filmen var jättebra :)
Igår så drog jag och mamma ner och skulle hämta pappsen i sundsvall, så vi passade på att shoppa lite också! ;) såklart. Jag köpte/fick en klänning, blus, kavaj, t-shirt, armband, skor och en ny kompaktkamera. Kameran var en tidig födelsedagspresent. Den är typ skitdålig, men den är tänkt som partykamera så :P (kostade 700 XD).
Sen när jag kom hem insåg jag att min gamla kompaktkamera börjat funka igen :S haha den har inte funkat på ett halvår, men nu när jag fått en ny så jävlar kan den börja funka ;D hehe, men den är fortfarande lite glapp. Men då har jag tre digitalkameror nu. Wei!

Tänkte inte fara på alice cooper egentligen, men johan ville gå så pappa köpte biljetter åt mig och han. Men sen när vi kommer hem med biljetterna ska han tydligen gå med Daniel. Jävla unge.
Så jag for in senare eftersom jag inte kände för att de de två första förbanden. Gick upp och satte mig på sittplats med jonte och hans pappa. Det var en helt okej spelning, både av Thin lizzy och Alice cooper. Men det hade nog varit mycket roligare om man stod framme vid scen men. Mannen jag var med var lite bitter och ville inte det :P hehe.
Och jag måste säga att trummisen i thin lizzy är överskattad. Öa skrev nåt i stil med att bättre trummis än honom kommer aldrig komma till ö-vik. Alltså seriöst. Vi satt och skrattade åt han solo. Men visst :P

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och lyssna på min ljudbok! :) (mia törnblom - självkänsla nu).
hejhej!

don't stop me now

Har varit i skede i helgen, lördag + söndag. Kul att få träffa fanny :) och jonte med förstås!
En riktig myshelg :) och så kanske kanske kanskeee att fanny ska på yran. Vore sjukt kul! Ska ner till henne i början av augusti, och shit vad jag längtar! ;)

Mamma hämtade mig då igår vid åtta-snåret och sen så tänkte jag gå ut och gå en sväng. Hon skulle liks ner till lena och bertil där det var hålligång, så vi gick tillsammans ner :) Och sen när jag kom hem och precis satt mig ned så ringer telefonen. Marre var tydligen också där och ville att jag skulle kika förbi. Körde singstar med massa andra järvedare (jag förlorar jämt) och satt och pratade. Det var trevligt :)

Och idag så har jag målat den där bänken jag pratade om. Den blev jättefin!!!! :D ska måla en till bänk imorgon.


en händig kvinna

Idag känner jag mig duktig!
Jag vaknade kl 11, eller egentligen 7.20 då jonte skulle till jobbet, men somnade efter en timma. Och då gick jag ut på morgonprommis, och lyckades dra med mig mamma till och med! Var ute och gick i en trekvart sådär, och sen gick vi hem och åt makrill-mackor :D gött.
Efter det så fixade jag till en gammal träbänk vi har, skrapade loss lite mossa och sedan tog jag och slipade den med slipmaskin så den blev len och fin! ;) Så nu har den gått från grå/grön-aktig till en fin brunfärg.
Och alldeles nyss så var jag ute och gick i en och en halv timma.
Och så har jag bakat en hallon/blåbär-paj (en "nyttig") som jag tänkte äta nu :)


Imorgon så ska jag till stan och handla färg, så att bänken ska bli dalablå och så tänkte jag måla den om det inte regnar. Och så ska jag slipa altan-räcket :)

puss!


shopping

Jo, och idag drog vi en roadtrip till sundsvall. Avgång 8.00. Stannade och åt frukost på hornöberget, och tittade ut över höga kusten-bron. Det var väldigt mysigt, men det varade inte länge. När vi börjat bre mackorna kommer en hel buss med tyskar och ställer sig runt vårat bord och ska fota bron och varandra. Och prata tyska. Och heila i smyg. Usch :)

Sen så kom vi fram till ikea där vi köpte fyra jättestora korv-kuddar, till stugan. Och en toaborste XD
Efter det så blev det shopping :D yey. Jag köpte tre body's, en klänning (rosa. wtf!?), ett par färgade jeans, en t-shirt med catwoman-motiv och sockar och örhängen. Och sen när jag skulle kolla mitt saldo på konton, som jag trodde låg på ca 1500, visade sig vara fem lax. Japp, det här var en bra dag.

Och inte nog med det!! Vi åt på o'learys också! Alltså det var så jävla gott att åh, jag vet inte var jag ska he mig. Grilled chicken breast med garlic butter och pommes! haha nam nam.

Och så kom vi hem för ca en timme sedan. Mysig dag!


tack!

Igår så var det visst "familjedag" (-pappa då).
Vi drog ut till Banafjäl och tog oss en macka på bruksgodset, som för övrigt är världens mysigaste fik. Där satt vi i solen några timmar och filosoferade om vad som kommer hända i livet sen, vad man ska göra, vad/vars man ska plugga. Jag har ingen aning. Göteborg lockar dock.


Och sen kom vi in på semestrar vi gjort genom åren, och då kände jag mig väldigt glad över att jag har så bra föräldrar. Det är inte många som fått uppleva det jag och johan gjort. Visst, vi har bara varit utomlands en gång. Eller ja, danmark med då. Men vi har fått se praktiskt taget hela sverige och upplevt en massa saker som jag vet att många inte har. Varje sommar sedan vi var små har det varit camping hit och dit, lite överallt. Tält, husvagn, vandrarhem, stugbyar och hotell. Det är få ställen som vi inte varit på, haha. Väldigt kul att tänka tillbaka på allt man varit med om. Tack mamma och pappa! :)

hellacopters ftw

Har ju varit ute i stugan hela veckan, och det har varit jättemys.
Prommisar med rosanna, vattenpipa & film hos jesper och badmintonspelande hos fredde har kvällarna gått åt till. 
Och på dagarna så har jag försökt att fånga så mycket sol som möjligt.
Blir dock inte så brun XD haha, det suger. Men en riktigt skön vecka har det varit :)


I lördags så tog jag, johan, jonte och rosanna bussen ner till sundsvall. Rosanna förlorade vi efter någon timme sådär, men det var väntat :P Vi gick och skulle köpa biljetter till själva gatufesten, och då kom en kille fram och hade två biljetter som han sålde billigare till mig och jonte för han hade blivit sjuk. Woho, det var jättebra! Johan skulle bara behövt betala 260 eftersom han är liten, men han hade inget leg med sig, så han blev den enda som behövde betala fullt pris. Maha sucker :D

Så gick vi och fikade på barista, världens mysigaste fick. Satt i typ en megasoffa med massa kuddar och filtar. Det var mysigt! Och innan det så åt vi på en skitdålig resturang med mjuk pizza med typ 70 % ost på.

Sen gick vi in och kollade på håkan hellström, men hann inte se klart på han för vi skulle kolla på crashdïet. Vi gick precis när han körde En Midsommarnattsdröm (min fav-låt med han). Men jag kan se han på yran istället :D
Crashdïet var helt okej, men jag hade inte lyssnat på dem så pass mycket att jag kunde texterna :P tyvärr, hehe.

Vi gick tidigt från dom också för att sätta oss längst fram vid staketet, innan hellacopters skulle spela. Skönt att vara längst fram, för då kan man lägga väskan och sånt innanför staketet så man kan ösa mer! :DDDDD Och nog fan blev det ös vill jag lova. Fan, en av dom lyckligaste stunderna i mitt liv, verkligen. När "by the grace of god" spelades höll jag fan på att börja grina för jag var så glad, haha. ÖS ÖS ÖS ÖS ÖS var det! :D




sen hämtade jontes pappa oss, och så körde jonte hem oss, snabbt som tusan vill jag lova ;) haha. Bäst kväll!