underbart

Livet är underbart.

Sitter just nu i jonathans mysiga lusthus, och har nyss varit i mosjön. Där solade vi, åt glass och doppade tårna i det härliga vattnet. Igår hade vi också väldigt mys. Satt här ute, lagade en grym pizza och kollade på aristocats :) Det är livet.



Nu ska vi snart äta lite lunch och sedan kanske gå ner till vattnet eller något. Hoppas ni andra haft en lika bra helg som jag :) Kram!

hamnfesten

Igår var väldigt kul! Börjades hemma hos mig med galna men härliga grabbar, sedan försökte vi gå till stan och hamnfesten. Vissa drog ner tempot lite... så efter 20 minuter hade vi kommit ca 400 meter... men det var värt ändå för vi fick skjurre :) Inne i staden så tappade jag bort alla, men hittade nya härliga människor. Grymt rolig kväll som avslutades vid fyra-tiden i soffan med makaroner, jonathan och halva twilight (minns inte vad den handlade om men...) :D

Idag så är jag bakis. Och har jobbat. Det var jobbigt, men roligt :) Nu sitter jag och ska snart ta en dusch och funderar på om jag ska orka mig in till hamnen ikväll. Vore skönt att bara ta det lugnt också. Får se får se :)


lalalaa

Är alldeles nyss hemkommen från jobbet. Och så har jag varit och handlat lite mat + en piggelin till efterrätt!! :D Får äta ensam idag, då alla är i stugan. Det blir potatissallad med torshallens kycklingklubbor och en riktigt kall öl ute på altanen. Life rules!

Sedan blir det till att invänta lite folk, sen är det ferre :) Ses på hamnfesten.

:)

Har ätit frukost nu, och med den kom humöret tillbaka! :) :P

Hamnfesten ikväll känns kul. Alltid roligt att vara med fanny, då vi ses så sällan. Ska även bli kul att träffa Jonte, vi har båda varit så upptagna på senaste tiden att vi knappt setts. Hoppas att det blir en härlig kväll i alla fall :)



Nu ska jag kolla på pocahontas, i väntan på att tiden ska gå.
KRAM!

fail

Hatar att jag är vaken nu. Fick lov att vakna kl 6 för att följa med hem till Järved, då jag ska jobba vid 12. Crap! Inte kan jag somna om heller, när det är så ljust ute.

Något annat jag hatar är att vi inte hade någon solskyddskräm ute i stugan igår. Tänkte att vafan, jag måste ju sola lite ändå. Ser ut som en kräfta och det gör ONT. Kunde knappt sova. Noob på att sola är jag. Bara ena sidan tog det på också. Seriöst, jag är svindålig på att sola :P


Lyssnar på radion nu, och hör att det är någon brud som gjort en kass cover på Evergrey's låt I'm sorry. SKRIV EN EGEN LÅT FÖR FAN! Ja..... jag har lite aggressioner den här morgonen. Pallar inte vakna tidigt tror jag.

vafan

Less. Trodde att jag hade planer med någon idag, men tydligen inte! Fan vad less jag blir på att folk aldrig kan höra av sig. LESS SOM FAN.


Idag har jag bara varit ute i stugan och haft det skönt i solen! Ska vara där i två veckor till :) blir mys! Är hemma en liten sväng nu och väntar på att mamma ska sluta jobbet så att vi kan fara på kalas. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer :) Har tyvärr inget internet där ute, så det går inte så bra att kontakta mig förutom via mobil.


Funderar på att dra till Hultsfred. Slippa övik ett tag. Men jag har inte bestämt mig än... dock lutar det åt att jag åker. Vore verkligen jättekul :) Får fundera någon dag till!






Är det någon som ska på hamnfesten förresten? :)
kram på er!

?!?

Vem fan gick och satte sig i vår bil natten till midsommarafton och lyssnade på en kasett, gömde en skiva under sätet och lämnade kvar sina kosttillskott? You're sick man!


TINY CATS SLEEPING


cash is king

Jobbade som sagt idag, och det kändes skönt att göra någonting vettigt! Tycker dock att dagen gått oerhört snabbt, trots 8 timmars arbete! Känns som att klockan är 22 nu.. men den är typ ett! Förresten synd att det var bra väder idag, den dagen jag jobbade :( hoppas att vädret håller i sig över helgen, även fast det inte verkar som så just nu :P

Har ingen aning om vad som ska hända imorgon. Har funderat lite fram och tillbaka men kommer inte fram till mycket. Vi får väl se vad som händer helt enkelt. Det ordnar sig alltid :)


Nu sitter jag i min pojkväns übermysiga stickade tröja, och hoppas att han kommer hit snart. hehehehhehe. Vet inte riktigt vars han är, men hoppas han pallrar sig hem snart så jag har någon att sova med ;) Ska som igår, titta på ett avsnitt family guy. Eller två. Eller tre.....





pusshejjjjs

chill

Har blivit värsta slapp nu sedan skolan slutat. I morse vaknade jag 13:10 :S brukar i vanliga fall vakna senast 10... hehe. Har inte gjort särskilt mycket idag. Kollat på family guy och käkat nötter. Och så har jag varit en snäll syster och varit och kollat på Johans fotbollsmatch :) duktig var han!

Imorgon ska jag jobba, och det känns jätteskönt. Pallar inte att ha lov, blir så himla rastlös. I alla fall när det är dåligt väder, då har man ju som inget att hitta på. Jag längtar efter solen! :)


Nu ska jag käka en macka, kolla på ett till family guy-avsnitt och sedan sova!
PUSS!


mys

Sitter och myser med småkissarna och ska snart kolla på "Balls of fury". Har ingen aning om den är bra eller inte, johan och jonte hyrde den och såg den häromdan. Får väl se vad det är förnåt :P

Fick förresten en laptop av mamma och pappa i lördags. Det är både en student och födelsedagspresent. Det dyraste jag någonsin fått är min iPod. Jag hade svårt att hålla tillbaka tårarna, då det var en så väldigt fin present :P TACK MAMMA OCH PAPPA <3


Jag tror att uppdateringen på bloggen nog kommer bli bättre, nu då jag har en egen dator ;)





(OBS! Bilderna är tagna med väldigt crappy kamera, och så har jag inget ps på den här datorn:P)


balen


Izabelle Nordfjell fotade mig nere i naturreservatet innan balen, fick ca 100 myggbett :P hehe. När jag får bilderna slänger jag upp dem här. Inte så bra bild på mig och Jonas, ska försöka se om jag hittar någon bättre. Jonas är förövrigt en riktig gentleman och helt underbar kavaljer :)



Vacker och rolig kväll var det, som fick mig att inse hur mycket jag kommer sakna klassen :(




Lite random bilder som mamma knäppte under balen.





studenten

BÄSTA VECKAN NÅGONSIN!
Fan vad roligt det har varit att ta studenten, men samtidigt väldigt stressigt. Har gått och blivit förkyld. Torsdagmorgon vaknade jag av att jag hade superont i halsen, och det blev tyvärr inte bättre, så fredag var jag ganska mör. Men jag löd mammas råd; "ta en ren, så blir det bra!". Haha, fast det blev champange och vin istället, men funkade ganska bra. Själva avslutningen var ju rätt tråkig, men FLAKET, herregud! Lätt det roligaste jag någonsin gjort. Hade inte tänkt mig att det skulle vara så himla roligt. Synd bara att de flesta i klassen stod slickade mot kanterna, så att ingen annan kunde stå där, eller att de kunde vara med och parta med oss i mitten, hehe. Men vi hade roligt i alla fall, vi som inte fick plats vid kanterna :P Efter att alla tagit emot släkten så var det klassfest hos mig, och det var roligt :) Sedan bar det av in till stan i taxi, som betalades av klasskassan. Hade gratisbiljett till statt, så jag gick in där typ 10 min. Pallade inge mer för det v ar så tråkigt, hehe. Kanske mest för att halsen gjorde så ont, och att bihålorna svällt upp :P Jag, jonna, emma och rosanna drog på kebabhouse och käkade istället, och det var inte illa det heller. Finfina brudar och gott käk avslutade kvällen, och jag var helnöjd;)







Jag var väldigt lycklig då Jonte äntligen tvättat håret, efter fem veckor.
Och då hade han köpt mina favoritblomor. Tårarna var nära, haha. SÅ FIN!




Jag och min kusin Angelica firades tillsammans hemma hos henne,
med släkt och supergod buffé.




shit

Förlåt att jag är tråkig och inte uppdaterar, men jag har inte haft tid! FULLT UPP!!

Måndag: mys och grill i lomsjön med klassen
Tisdag: vildmarksbad hos rosanna med brudarna
Onsdag: fest med klassen, på skolgården
Torsdag: käka med klassen sedan fixa flaket
Fredag: tar studenten

Kan knappt fatta det. Känns så himla konstigt. Just nu har jag superont i halsen, men hoppas att det kommer att gå över tills imorgon! Är PEPPPPP för imorgon. SÅ SJUKT KUL VI KOMMER HA MP3! Fan vad vi bråkar och inte kan komma överens, men vad jag tycker om er ändå. Ni är awesome och jag kommer sakna att träffa er varje dag.

Nej, inte tid att sitta här längre. Ska kila och duscha, och fixa naglar och lite sånt för imorgon. IMORGON!?!??!?!??!? vafan. Jag kommer grina ihjäl mig. Så jävla känslig! Underbart men helt fruktansvärt. Men mest underbart... :)

studenten?

Ser verkligen fram emot den här veckan!! ÅH VAD KUL!
Kan inte alls över huvud taget fatta att jag tar studenten på fredag.
Whats up with that? Den dagen man aldrig trodde skulle komma
närmar sig med stormsteg. Läskigt, pirrigt och alldeles underbart.








Sitter och spanar på valvakan nu. Way to go PP!


It was awesome!




helg

Helgen har varit väldigt bra! Fest hos jonna i fredags + 7dagars på parken. Jag och jonna var porno-twins och hade likadan korsett och kjol. Nice! Var massa härligra brudar där och sedan gick vi till parken sjungandes studentramsor i alla dess slag :) Parken var också väldigt kul, var roligt att dansa där inne och sådär. Sedan träffade jag jocke också, hehe och det blev som vanligt; ingen av oss kunde hålla käften. Bara prat och prat, haha :D Men trevligt varne ;)

Igår var jag bakis och hemma hela dagen, gick inte ens utanför dörren. Mamma och pappa var borta på nån jäkla ö hela natten så jag och johan var ensam hemma och käkade chips, kollade på resident evil och supersugen samt lekte med våra underbara kattungar! :D Måste slänga upp en bild på dem snart, SJUKT SÖTA! En är superfet <3

Idag har jag i alla fall städat mitt rum + köket. OCH RÖSTAT! Börjar bli gammal nu känner jag. Nyss var jag på hemmakväll och tänkte hyra rockstar, men jag hittade den inte :( så det fick bli the rocker istället. Får hoppas den är bra :)





Och imorgon börjar studentveckan. FEST/MYS IMORRN MP3! :D

rastlös

Shit vad jag har tråkigt. Klockan är bara 12 och jag är redan rastlös, jippie. Vad ska jag hitta på hela dagen? Funderade på att fara in till stan och sola. Men jag hatar att sola (i alla fall i solarium), tror alltid att jag ska typ bli instängd eller nåt, haha. Har ett annat ärende att göra på stan också.. får se om jag orkar dra mig dit sen då.

Skulle ju egentligen vara klassfest hos Jonna ikväll, men hon fick inte för sina grannar. TYPISKT! :P Hade ju varit roligt. Men man kommer ju vara med klassen typ non-stop nästa vecka, så inge större skada skedd ;D Får se hur det blir ikväll då. Vad som än händer tror jag att det kommer bli roligt :)


mösspåtagning

Idag var det som sagt mösspåtagning i cafeterian :) Kändes som typ en tredjedel av treorna var där dock.. knappt det :P Men det var roligt den lilla tiden det varade. Efter det så satte Mp3 igång med att planera inför nästa vecka. Det tog väl ca 1½ timme. Det är inte lätt när det är många röster som ska höras. Men vi kom fram till mycket bra saker tycker jag. Och imorgon börjas det! FEST :D haha

HATAR mössan. Hahahhah man är så jävla ful i den, får typ världens högsta huvud!
Men.. alla ser ju likadan ut så vad gör det? :D


fotboll

Som sagt, fotboll idag. Media mot samhälls :) Spelade inte då jag mådde illa, gör fortfarande det. Men hur kul som helst var det i alla fall! Kul när alla har sån sammanhållning :P brukar oftast inte vara så. Då brännboll nästa då :D Fast då blir det bara media <3 :D









Efter fotbollen drog vi några stycken på villakiosken och köpte glass :) MUMS!




Imorgon: mösspåtagning!
Fredag: klassfest och sedan 7-dagars med porr-tema!

Awesome? AWESOME!

NÖJD

MVG i projektarbete satt ganska skönt om jag ska vara ärlig :D:D:D:D





Funderar på att ta mig en promenad med min kära vän Herr iPod nu :)

feels good

Igår var dagen som kom direkt från helvetet! Försovde mig och missade någonting viktigt, sedan till skolan och direkt därifrån till jobbet, 15-20. Efter det bar det av hem till datorn där jag satt till klockan halv fyra med psykologi. Jag hade knappt ätit något på hela dagen heller (y), tjoho. Sedan varvade jag ner framför south park med mina älskade små kissar, som bara myser! Somnade 05.00. Vaknade 07.30. Är jag död idag? Som fan. Har dock lyckats sova sedan jag kom hem från skolan. Känns så underbart att betygen sätts idag, och jag kan inte göra någonting mer för att påverka dem!!!! AWSOME DUDES <3

Imorgon tror jag dock kommer bli en bra dag. Media VS. Samhälls i fotboll på skyttis. Bring it on! Hela vår klass har köpt vita t-shirts som vi pimpat tills imorgon. Klart man måste ha lagtröjor! :D

Nedan kan ni se framsidan på min finfina tröja samt en liten giraff på baksidan som stina ritat. Snyggligt