Åre


Hej svejs!

Har som bekant flyttat till Åre nu. Kom hit i tisdagskväll efter den läskigaste bilfärden i mitt liv. Full snöstorm, och jag kunde knappt se en meter framför mig. Fick lov att köra 50 km/h hela vägen från Östersund till Åre. Hade 10-15 bilar bakom mig, men ingen körde om. Då är det fan illa! 

Trivs rätt så bra med boendet faktiskt. Delar lägenhet med 6 andra, men har ett eget rum. Lägenheterna är en del av hotellet Continental Inn. Internet ska kosta 300 kr i månaden, men idioterna har inte ens lösenord på nätverket? Haha! Sen är det ingen som kollar ifall man har gymkort eller inte, så det är bara att gå dit och träna/bada. Sjukt väärt :D Allt känns över förväntan, och kommer hittills bra överens med alla.

Idag har jag haft upplärning på jobb nr 2, och det verkar helt okej. Blir samma sak imorgon, och sen har jag mitt första arbetspass på lördag. Känns jobbigt att behöva kliva upp så jävla tidigt när man jobbar på natten... Ja vill soooova!

Haha, förresten! Igår blev jag bjuden på efterfest av Mange Schmidt och hans crew efter jobbet, haha. Tackade vänligt nej, men dom tyckte att jag hade fint hår i alla fall :P

julklapp


God Jul till Mig önskar Jag! :D

torsdag

Sååå glad att Martin är hemma :) Trots att han inte vann i sydkorea är jag ändå jättestolt! Han är så duktig. Idag ska jag försöka slänga ihop lite julgodis och slå in paket. Men först senaste avsnittet av Dexter.



älskling

Martin kommer hem ikväääääll!!! JAAA. Jag som trodde han skulle komma hem imorgonkväll. WIIIEEE. Martiiiiiiiiiiiin ♥ Längtar ihjäl mig :D hihihihoho

dead

Min mobil är helt död, och det var inte ens mitt fel att den gick sönder. Så jävla less att det finns inte!!! Om nån har en gammal skitmobil att låna ut, snälla, snälla hör av er!

lördag


Jag är megaförkyld och min telefon tog ett dopp i öl på jobbet ikväll. Jag tycker så synd om mig själv! Buhu.

fredag


Ja hörrni, whats new? Fick inte vikariatet jag pratade om men har fått jobbat på dagis i sidensjö hela veckan ändå. Och så jobbade jag cherry på onsdag och så nu hela helgen. Lite jobbigt, särskilt med tanke på att jag gått och blivit förkyld, men det kommer vara så himla värt det när löningsdagen är här. 

Idag är det världens jäkla snöoväder, riktigt hemskt att köra i. Och så gick strömmen på dagis efter lunch så det blev hur mörkt som helst. Var tvungen att ringa alla föräldrar och be dom hämta sina barn asap :P

Och annars har veckan inte varit särskilt bra alls, främst för att älskade Jonnas lägenhetshus brann ner till grunden. Helt overkligt! Sen känns det även väldigt tråkigt att Martin åkte ur gruppspelet i WCG idag i sydkorea. Han hade varit så värd att gå vidare, så mycket som han kämpat. Nu längtar jag bara tills han kommer hem! ♥

flyt

Har äntligen lyckats vända dygnet rätt! Klev upp klockan 7 imorse och gjorde frukost och tittade på julkalendern. Tror den faktiskt kan vara riktigt bra i år! Sen blev det jobb på dagis i Hållänget. Var superroligt att få jobba lite! Var på samma avdelning som min lillkusin går på. Hon blev inte bara lite lycklig över att jag var där! Sötnos.

Imorgon ska jag jobba på dagis i Bjästa och sen på Cherry. Jag ska ju som de flesta vet till Åre efter jul och jobba några månader på Cherry. Idag fick jag ett till jobb där, ett städjobb. Jo och så kanske jag har ett tvåveckors vikariat som börjar på måndag. Det går bra nu!!