vinkväll


Vilken rolig och spontan kväll det blev igår! Massor med ost och kex, vin och skratt tillsammans med Rosanna och Maria. Hur skön kväll som helst. Tack tjejer :) 

Snart blir det jobb. O'learys ikväll!

-


Fick jobba på dagis igår också. Hip hooray for cash! Efter jobbet bjöd Martin på gomiddag på asia thai palace. Så sinnesjukt gott. Sedan tittade vi på Naruto. Rätt bra! 

Idag har det inte hänt allt för mycket. Försöker söka lite jobb men det går så segt, haha. Nu ska jag snart bege mig till Rosanna en sväng i alla fall. Spela tvspel och snacka skit typ? Sweet.

dagis

Min dag blev inte alls så som jag förväntat mig när jag gick och lade mig igår. Fick väldigt spontant vikariera på Sidensjös förskola från 09 till 16. Aldrig gjort det förut, men gick kanonbra ändå. Sedan direkt till UH för personalmöte och nu har jag precis kommit hem. 

Fett nöjd efter att ha tjänat lite cash idag lutar jag mig tillbaka i soffan och kollar serier resten av kvällen!


perv!Hahaha, bläää! Kolla peddogubben

sometimes I get a good feeling


Åhh, vet aldrig vad jag ska blogga om.. :P Men ni kan få läsa lite om min helg i alla fall. Den var kung! I fredags blev det en prommis runt höglandsjöarna, sen pacman-party hos Rosanna och på kvällen mys med Jennifer, Daniel och Jocke. Såg tucker and dale vs. evil och snakes on a plane(hahah). I lördags drack jag och Jennifer vin, lyssnade på good feeling och gjorde armhävningar innan vi drog oss ner till harrys. Svinkul!

Söndag mådde jag för bra för att vara sant och jag & Martin åt scones och kollade klart första säsongen av Twin peaks. Grym serie! Idag har jag och Rosanna gått runt höglandssjöarna, igen. Ikväll blir det pacman-party med Jennifer och Rosanna, igen. Awesomeness!