skolaaa


Fick dessa superfina blommor av Jonathan idag förresten. Jag lämnade honom på någon musikaffär på Birsta medans jag var och kollade på kläder med mera, som han hatar att göra. När vi senare möts för att gå och fika får jag dessa :) SÖTIS!



Nyss har jag varit på COOP. I utbyte mot att johan ställde upp på min fotouppgift så skulle jag skjutsa honom att köpa BJ. Bra deal då han bjuppade mig på valfri glass. Blåbärs-sorbet blev det. awsome :)

Nu ska jag fundera ut min nästa fotouppgift jag måste göra klart inatt. Hm. Sedan har jag en psykologiuppgift att ta tag i. Blä. Ska egentligen lämna in ett hemprov imorgon. En fördel vore ju då om man faktiskt hade provet HEMMA. Failarn n1 over here. Får väl göra det på skolan imorgon :P

Sundsvall

Har haft en helt underbar helg med älsklingen i sundsvall. Asmysigt med roadtrip! Jonte hade bränt ut en roadtrip-skiva och vi hade mackor med salamiost och jordgubbsfestis. Kan det bli bättre? :) Stannade vid höga kustenbron och fikade och solade i det helt undebara vädret innan vi fortsatte mot sundsvall. Väl där så checkade vi in på hotellet och gick sedan ut på stan och kikade lite. Sedan blev det en lunch på bästa barista-cafét. Varsin smoothie och en bulgursallad med kyckling.. Mm-m! Sen shopping och promenad i solen med mera. Kvällen spenderade vi på hotellet med varandra, chips, festis och robinson (FEL VANN"!!!!!!!). Idag så åt vi först megagod frulle, som avslutades med våfflor. Sedan blev det birsta, där jag hittade den där jäkla studentklänningen :P hehe, äntligen! :D

Supermysig helg! Älskar dig J!


Fika i solen :)



Jonte skaffade sig en tatuering i fredags (OBS! mycket mycket snyggare på nära håll)



Såhär varmt var det i bilen!



Kanske det allra bästa!! :D



.... Delade en morotskaka på waynes/birsta innan hemfärden.
Passade på att dra några av våra finaste poser :)

dumma fanskap

Jag är förresten jävligt irriterad på en viss person.
Jag hatar dig och fan i helvete vad jag är glad att jag snart slipper dig.

hej hopp

Fan vad dålig jag är på att blogga nu för tiden. hehe, känns som man inte har så mycket att skriva.

Är i alla fall ledig från skolan idag och på fredag, men nu sitter jag här ändå och gör bort mina tusen restuppgifter :P Ska nog dra ner på stan om ett tag, och sedan ska jag hem och fota till lite fotouppgifter.

Igår så var jag med rosanna. Vi gjorde i stort sett ingenting. Bara drack kaffe och pratade till klockan ett, haha :D Hon är bra den tjejen.

Sedan så ska jag kanske till sundsvall men min kära pojkvän till helgen. Bo gratis på hotell brukar ju vara ganska najs :) Ska försöka leta en studentklänning där nere :P Köpte förresten en balväska igår, en röd kuvertväska med avtagbar axelkedja för en hunka. Awsome :) Nu måste jag bara köpa balbiljetten och så ska vi kirra en slips till jonkeboy. Sen så äre klarrt! :)

jobb

Idag har jag jobbat i stort sett hela dagen. 12.00-20.00.
Ganska tråkigt, men pengar är roligt! Nu har jag ingen aning vad jag ska hitta på, kanske mysa ner mig med en filt, se på en film och käka godis? Frestande!

Förresten så bor det en fransman i vårt hus nu. Han är kass på engelska, och vi är kassa på franska, så det funkar inte så bra :P Hehe.  Men han ska bara ara här i 10 dagar så. Han är superblyg och supersöt.


Pappa till fransmannen: Do you have a big backyard?
Fransmannen rycker på axlarna: 8000 squaremetres...
Haha, vadå herrgård?

fest

Igår så blev det lite spontan fest som började på jonnas balkong med gott vin och härliga brudar! Sedan gick vi till o'learys, tydligen i rätt ögonblick. När vi kom dit var det bara att gå in, men efter en liten stund var det världens kö, och de stängde till och med insläppet ett tag. Alltså var det grymt mycket folk :P Det var roligt att träffa lite människor, men jag tycker det blev på tok för mycket folk, så någon gång vid ett så blev det pizza på kebab city (DYYYRT). Men hur som helst så hade jag en grymt rolig kväll!

Haha, partyparty!





Såhär dagen efter så har jag mått toppen, inge bakis för fem öre. For på Örnexpo med jonte en sväng, köpte ingenting, utan bara svor över alla människor som var där. Nu så borde jag göra lite läxa, men jag tror bestämt att comedy central väntar. Och förresten, kattungarna har öppnat ögonen! SÅ SÖTAAAAA!


...

Just nu är jag så jävla frustrerad så jag vet inte vad. Fy fan säger jag bara.


mjauuu



Här ligger trötta kitty i korgen med hennes små metal-tussar. Dom syns inte så bra, men jag lägger upp en annan bild när de blivit lite större. Just nu ser de bara ut som små råttor. Världens sötaste råttor.

J



Jag älskar dig pussgurka!

mjau

Min katt lever! Två av hennes fyra ungar med.
LÄTTNAD!

kitty <3

har varit uppe hela natten med katten, som höll på att föda kissar. Men hon failade och kunde inte få ut dom, det låg en kirremirre och blockade vägen. Så nu alldeles nyss så har vi varit hos veterinären, och tagit röntgenbilder och så. Hon år lov att opereras, för även om hon får smärtstillande så är hon för utmattad för att trycka ut dom. Stackars kisse :(:(:(:(:(

det är inge roligt. nu ska jag försöka sova lite, och sedan bara vänta på att dom ska ringa från djursjukhuset. BLÄ vad jag är orolig. KISSE <3


jumpsuit

Var förresten på stan lite idag med sofia, och jag köpte två st jumpsuits! :D haha. Blommiga och shorts-längd! Kommer vara superhärliga att ha i sommar på stranden etc. Och det bästa? 98 :- NITTIOÅTTA KRONOR. How awsome is that?


what up

Nu var det lite länge sedan jag skrev känner jag. Har inte haft tid, har inte hunnit ens röra datorn i helgen.

Men hur som helst, så var sista april så grymt jäkla roligt! Jag, jonna och tessi hemma hos rosanna, med middag i solen och härligt vildmarksbad. Hade jättekul! Men sen så fick vi för oss att vi skulle dra in till stan (FAIL), men det hade varit roligare att stanna kvar där vi var.


Lördag så jobbade jag, och sen hämtade jonte upp mig, och så for vi iväg för att käka middag. Vi for först till matkompaniet där vi bokat bord. Fick världens sämsta bord som var rangligt och helt omysigt placerat. Vi frågade om vi kunde få byta, man kan ju inte käka på ett bord som åker fram och tillbaka hela tiden. Men det fick vi inte. Så bye bye sa vi och for på o'learys istället. SÅ GOTT!


Sen så har jag sett madagaskar 2 (inte superkul, men den hade sina ögonblick) jobbat lite till, varit på bio, och gjort klart flera uppgifter. Och idag var jag på möte på öa med sofia och tommy, och jag och sofia kommer att få göra ett grymt roligt repotage till en sommarbilaga, för "riktiga tidningen" eller vad man säger. Vi jobbar ju egentligen på ung, så det ska bli superkul!