torsdag

Personalfest igår med bygget! Det var så roligt och en sån upplevelse. Vet inte ens var jag ska börja. Får nog berätta om det en annan dag, kanske när jag kommit hem och kan visa lite bilder också.


Ikväll spelar hoffmaestro på bygget och jag är taggad till tusen!
PUSS

måndag

Det mest spännande som hänt idag var våra nya husdjur. Två lämlar. En tjock och en liten. Haha. Det var några som fångade dom, så dom har fått vara i en bur i köket idag. Såg dock inte till dom nu när jag var och käkade, så jag hoppas någon släppt ut dom. Stackarna! Sjukt söta var dom iaf :)

Ikväll hade vi tänkt festa med de andra här på staff, men systemet är ju stängt idag :P Så det blir film & chips-kväll istället. Inte helt fel det heller. 



För er som inte vet hur en lämmel ser ut :D

söndag

Igår drog vi en sväng på stan. Köpte en tröja (likadan som jag har på bilden fast turkos :P). Sen satte vi oss på en resturang och drog en pizza och löste sudoku. Jag hatar sudoku för att jag är dålig på det, så nu ska jag bemästra det hade jag tänkt. Det går väl sådär..

På kvällen kollade jag bara serier och pratade bort några timmar med Rosanna ♥



Köket på staff. Såhär ser det ut varje dag..
Skulle aldrig palla bo såhär en hel säsong, haha.
Fina tulpaner i alla fall ;)

lördag

Igår var kanoners! Gick ju och käkade innan jobbet, åt världens godaste pestopasta och bara njöt i solen. Sedan gick vi och kikade på Jon Olsson Invitational där vi fick se helt sjuka jumps. Askul! Och så gick jobbet kalasbra. Drog in nästan 10000 i ren vinst (!!!!).


 

JOI & VAC FINALS IN ÅRE from Jon Olsson Video Blog on Vimeo.

I slutet av videon ser man efterfesten på Bygget (där jag jobbar).
Mitt spelbord är precis till höger om ingången där dom kommer in med skumpabadkaret.
Nästan så man hamna på film ;D

 


sommarvärme

Underbart väder även idag! Tog en morgon-powerwalk med stavarna i bara linne och korta träningsbrallor. Höll på att svettas ihjäl. Sommar!! Som belöning för ansträngningen blev det en glass i solen :D

Jobbade på dippan igår (wallmans salonger), var riktigt kul med show när man jobbade :) Idag ska vi nog på afterski och käka innan jobbet. Kul!

Har inga bilder då jag glömmer ta med kameran hela tiden :P Men här är en bild på en hello kitty jag fick av Martin härom dagen. Världens sötaste :D



andra dagen i åre

Världens härligaste väder idag! Promenerade upp till backen och satte oss och solade. Ashärligt! Jobbet igår gick kanonbra (hade dessutom Petter som underhållning!) och allt är awesome! Förutom kollegorna.. hahaha. Shit vilka bimbos! Haha, aja, inget att bry sig om :)

Nu laddar vi upp för jobbet ikväll. Jobbar till halv 4. Woho!



Tog bilder med mobilen, men såklart har jag glömt sladden hemma :P

Åre

På torsdag far jag till Åre (igen). Ska jobba för cherry som sagt. Jag åker inte ensam den här gången, utan med min kollega och klasskompis Maria. Samma tjej som jag var på praktiken med. Blir nog himla kul. Det enda jag inte längtar efter är den gnekiga våningssängen på vandrarhemmet. Hatar den!!

I alla fall, kommer hem 1 maj igen, när säsongen slutat :)


a king with no crown, king with no crown

Ingen superspännande helg direkt. Jobb både fredag och lördag på O'learys. Gick riktigt bra båda dagarna och kändes grymt kul att jobba. I lördags var vi ut i stugan också. Nästan all snö är borta från gräsmattan! Satt på inglasade altanen och löste korsord, drack kaffe och åt asgod sallad. Härlig dag. Sen har jag inte gjort så mycket mer, förutom att pussa på martin.



if you don't stand for something, you'll fall for anything

Var förresten på bio med Rosanna och Maria igår ♥♥
Vi såg Suckerpunch, som jag tyckte var sjukt awesome.
Snygga effekter (och tjejer!!!!), jävligt bra soundtrack och en annorlunda story!


- - -

Vilken lång dag det varit! Skola från 9 till 5 och sedan behandlingar på Marrestumpan kl 6. Lite stressigt men ändå riktigt bra dag. Sjukt fint väder vare. Jag och grabbarna satte oss i hamnen medans vi planerade inför vårt cirkelfys/total training-pass. Härligt! Sjukt nice att få hänga med Marris också :)

Men nu är det sängen som gäller. Var någon (läs: Martin) som tyckte det var en bra idé att ligga uppe till klockan fyra på natten och kolla på SoA. Trött tjej!


i'm on the right track baby

Såhär såg jag ut på Saras födelsedagsfest förra helgen (som för övrigt var AWESOME).
Lady gagaaaa! Västen har jag gjort själv, blev rätt nöjd faktiskt. Sen hade jag en svart body + skinnleggings.
Tänkte egentligen ha fishnets, men jag vågade inte för det skulle vara pojkar på festen, haha :D

0

no yo ga

Skulle ha yoga hela dagen idag. Föreläsning på morgonen och sen pass på eftermiddagen. Gick såklart dit på föreläsningen, men herreminje, vilken jobbig föreläsare. Hon pratade till oss som om vi gick på dagis. Exempel: "Många tycker ju att yoga och sånt är jättekonstiga ord som bara låter BLIBLUBLULUBLIBUP HIPPEDIBLIPPEDIBUP". Sen tittade hon på klassen och väntade sig att alla skulle skratta. Tack och bock sa jag och gick!



Nån som är på dåligt humör idag kanske?

be mine?

Jag håller på att dööööö! Aldrig någonsin har jag velat ha en keps. Men nu... omg!!
Jag vill ha den här kepsen SÅHÄÄÄÄÄR gärna, men såklart finns den bara i Japan.
FFFUUUUU!

Min favoritkaraktär från serien One Piece: Dr. Tony Tony Chopper.
(Ja, det är en ren. Men han åt "the human-human fruit" så nu är han hälften människa kan man säga
och det är han som är doktorn i the straw hat pirates besättning.)

they'll never slow my plans up

Livet känns så enkelt just nu. Roligt men utmanande. Jag är sjukt nöjd med min tillvaro.

just dance

Ikväll är det maskerad hos Sara som nyss fyllt år! Kommer bli awesome. Håller på att pyssla det sista nu på min egengjorda kostym:) Är typ pank, så man tager vad man haver. Blir nog kung iaf!

Igår käkade jag middag med klassen på merry can och for sedan hem till Rosanna för mys med henne och Maria. Kollade på trassel och käkade fett och socker i massor. Pefekt kväll med andra ord :D




& lägg ned skitsnacket nu. Lågstadiefasoner för fan.