made out of solid metal



Om jag ångrar nåt så fruktansvärt att jag inte ska på KISS? Ja. Grinade som en bäbis igår.
Dumt som fan att jag inte for. Varför far man inte och ser sitt favoritband liksom?
Känner mig som världens sämsta fan just nu.
Jag hoppas gubbarna blir giriga och drar en turné till.


image44

It takes a fool to remain sane

Idag  så har jag varit på stan med pappsen, vi köpte mors-dags-presenter. Riktigt bra sådana :) Och så gic vi på waynes och drack bär-smoothies, skitgott!! :D
Sen for vi hem och chillade, jag städade rummet osv. Sen for hela familjen på max och käkade och sen så for jag och övningskörd en sväng. Men det var lite nervöst då hela familjen var med :/ fast det gick bra ändå.

Och så har jag syndat. Jag har köpt flaskvatten. Jag skäms. Men jag tyckte att flaskan var så fin! Och jag tänker ha den som vattenflaska, så jag kommer ju fylla på den. Det är ju miljövänligt. Vi säger så! :)

Nu så är jontis här och han, jag och johan spelar mario kart och äter popcorn! Härligt, härligt.


owh my godness

Idag är jag sanslöst less
på folk som är elaka mot mina vänner
på folk som inte ringer när dom sagt att dom ska det
på folk som har dubbelmoral
på tony hawk's underground 2 som jag failar på
på att alla snygga bikinis bara går till C-kupa (aaarrgh!)
och på folk som är allmänt irriterande!!!


MEN: jag är hos jonte och det känns lite bättre då. Och så hade jag arbetsintervju igår, och det känns som att det gick bra. Plus att allt skolarbete är klart, så jag har praktiskt taget sommarlov nu. Och så ska jag klippa mig till veckan.


Man måste faktiskt få klaga lite ibland...... men jag påpekade bra saker också. Ju.
Ja. Okej. Nu ska jag fortsätta spela tony hawk. Hejdå!

Skola 24/7

Har inte uppdaterat på länge, sry. Men jag har haft fullt upp med skola, har inte ens suttit vid datorn hemma sen förra helgen (det är stort för mig :P)
Den här helgen som varit nu har varit helt okej, tv-spelande hos maria i fredags och överraskningsfest för jennie i lördags. Och så igår var jag, jonte, anton och helena på bio och såg "himlens hjärtan", lite grann långdragen film, men djup och lite tankeställande. Värd att se :)

Och imorrn har jag sovmorgon, och på torsdag! Det känns kung :D
Nu orkar jag inte skriva mer, har ett pyttelitet sommarjobb nu i alla fall - en helg. Förmodligen samma helg som åsele (faaaaen!!). Men vad gör man inte liksom.

puss.

jädrans sommarjobb :)

Just ja. När jag kom hem och stod och letade efter nycklarna så ringde min mobil. Kollade på numret och tänkte; hm det här numret ser ut att vara från öa. Och då var det Mats Kjellsson, chef på allehanda media. Waaah, panicface! Han intervjuade mig i alla fall, på telefon, om ett sommarjobb. Det var lite scary, särskilt eftersom jag var så oförberedd, men jag håller tummarna :)

Kitty-cat

image43

Skoluppgift :) sötkatten!

Hej värmeslag!

Idag har det varit jäkla varmt, höll på att dö först för jag hade så mycket kläder på mig (jeans). Jag är så jävla värmekänslig :( det suger. Men sen när jag kom hem (slutade tidigt) så tog jag på mig shorts  och linne, så jag överlevde till slut :)

Nyss så tog jag en prommis ner till torshallen och inhandlade mango och popcorn! MUMS!
Är ensam hemma, då får man unna sig tycker jag :) se på tv ska jag också göra.
Även fast jag borde göra läxa. Äh :D


You'll find it there, in the space between heartbeats

Idag så har jag mest varit irriterad på folk och en allmän suris, tycker jag. Försökte tona ner det, men vettefan hur jag lyckades ;) men ibland är det bara så.

Sen jag kom hem har jag gjort jättegoda amerikanska pannkakor med blåbär i, med en skitgod mango-sallad till. GÖTT! Efter det så har jag redigerat färdigt och skickat iväg alla bilder till öa samt gjort klart tala & presentera-uppgiften. Eller ja, det ska ju till en multimedia-presentation också, men den kirras i skolan senare. Känns skönt att ha det bortgjort i alla fall.

Imorrn så blir det till att plugga svenska, historia (och kanske text om jag hinner) och framkalla bilder.
Är inte så pepp.
Och nu insåg jag att jag måste ta med bilder till skolan imorrn till min hemsida (som går jävligt trögt btw). FAN. Jag som bara vill gå och duscha och sen sova.

Jaja, ska ta tag i det nu.
Slänger upp min bild till romantiken, tänkt att den ska vara lite inspererad av exotismen.
Heleeeeeeena :)

image42

I'm gonna let my freak flag fly, high up in the air for everyone to see

Aaaah har inte orkat/haft tid att uppdatera. Men nu så :)
I lördags var det i alla fall riktigt kul på kanotcentralen då vi firade Maria. Mesta dels trevligt folk och ja, skönt väder. Men sedan mot slutet så blev det kaos då folk betedde sig väldigt eh, oanständigt? Men det är väl sånt som händer antar jag. Gillade dock inte den ariska, sleka och otrevliga killen. Blä!!

Sedan i söndags hade jag väl inte mycket för mig, jonte var här och vi myste och hade det kul som vanligt :)
Igår så var det en rätt lam dag i skolan, jag insåg att jag inte lämnat in fotouppgiften som vi skulle redovisa, pinsamt värre, höhö. Men den ska jag ta tag i att redigera alldeles snart tänkte jag.
Efter skolan så jobbade jag, fotade jag en slagverksgrupp. Ska fota dem senare också, ett helt bildspel ska jag göra (=caaaaash).
Sen idag har varit en rätt så kackig dag, mått rätt allmänt dåligt. Men man har väl såna dagar ibland. Kanske berodde på det tråkiga vädret.
Jobbade i alla fall med Sofia :) Det är alltid lika kul. Intervjuade två jäkligt trevliga människor som ska ta studenten nu till sommaren (en månad kvar!!!). Sen kom jag hem och så var hela famljen skittrötta och orkade inte laga mat. Så vi for på max, där jag köpte ett greenmål, såklart :D så jäkla gott! Sen så for vi på skokanonen och letade shoes till mig och bror, men vi var för kräsna så vi köpte inga. Gick dock på öb och köpte salubrin! :)
Sen väntade vi en liten stund tills de stängde, så övningskörde jag där på parkeringen och vägen till öb typ en timme. Övade mycket dragläge, i början gick det skitbra. Men sen på slutet tänkte jag för mycket på vad jag gjorde så då gick det inte lika bra :)

Nej nu ska jag redigera en jäkla massa bilder.
kisses,

it's easy once you know how it's done

Igår så for jag ner till Lolle för att hänga lite med gamla alne-gänget. Sjukt roligt som vanligt. Spårade ur rätt rejält då visor om kiss, bajs och sex blev till. Haha. Alltid lika kul att vara med dem. Tack för kvällen! :)

Idag så for jag till örnexpo med mamma och johan och kollade på när the firm (och nån annan grupp) dansade. Dom var skitbra i alla fall. Och sen var det ju takida, unplugged. Tyckte dom var ganska bra, jag gillar sångarens röst, den är skön. Sen så for vi på stan och köpte presenter åt min kära kusin maria som fyller år på söndag. Och imorrn så är det ös, för då blir det 18-årsfest för henne :) wey!


Och så övningskörde jag en gång till idag, det var skitkul. Gick dock inte så bra med dragläget, men vafan, man kan ju inte vara bäst på allt. Men jag körde till och med på trean, och startade i en mini-backe, hehe. Och så körde jag på vägen, från bilprovningen till volvo. Mötte en lastbil, fick panik och dog. Haha, nej inte riktigt, men det var lite läskigt. Andra gången, och jag är lika nöjd :)

Nu är jontis här och vi har käkat krustader med salami-ost och kollat på extra! extra! funny stuff.


Som offerlamm i fållan till slakt, till förnedring i scenljusets prakt

Igår var skitkul! Även fast det inte verkade som att det skulle bli det, eftersom vissa är typ... konstiga som fan. haha.
Men vi åt och drack gott, och spelade "med andra ord" som var riktigt kul. Och så satt vi och snacka och myste och hade allmänt jäkla kul.
Nä brudar, det var riktigt mysigt. Vi får göra om det snart ;)
Sen så for jag, helena och rosanna in till danne i gullänget, vi fick skjuts av jennies mamma, tack tack. Där var vi de enda tjejerna, men det var ju inte fy skam det heller. Nej förresten, dannes mamma var ju också närvarande. Så himla söt mamma!! :D Efter det så drog vi in till stan och öste vidare, träffade maria och kevin och drog på max och käkade ett klassiskt green-mål.
Kul kväll, som fan. tack för det


Och idag har jag övningskört för första gången (äntligen). DET GICK SKITBRA! Jag hittade dragläget på en gång och körde runt och svängde lite hit och dit, och kunde till och med lägga i tvåan. Fan va nöjd jag är, haha!