tjejkväll

Nyss stan med Rosanna, det var tjejkväll.
Gina tricot öppande. Tjejer skrek. Vi skämdes.


Snart drar vi på olles :)

no-lifer

Jag har inget liv!! Borde egentligen sova, men jag pallar typ inte. Fattar inte varför :P
Ett bevis på hur mycket no-lifer jag är: Ritade denna då jag väntade på att internet skulle börja fungera igen (det lägger av lite då och då) så att jag skulle kunna spela mafia wars.


Tycker dock att jag är jävligt duktig. (det är en katt som säger mjau..)
Nämen.. nu ska jag sova. Ska bara skaffa lite mer XP på mafia wars...


NO LIFE ♥


family guy

Best episode ever. Första avsnittet på åttonde sesongen som sändes igår i USA :D


snorungar

ÅÅH jag hatar barn!
Nyss var det några snorungar som var och plingade på hos min senila granne och sen sprang i väg. Stackars! Men då gick jag ut och gav dom en jäkla utskällning. Haha, dom sa ingenting utan bara gick iväg. Där fick ni bitches. I hate you

skjut mig?


städat

Idag har jag varit riktigt duktig! Tog mig till jysk och köpte nya påslakan och örngott, samt ett överkast :D så nu är min säng ordentligt bäddad för första gången på.. några år. brukar inte palla överkast, men tyckte det vore fint! hehe. Sedan när jag kom hem så städade jag hela jäkla rummet. Länge sedan det var såhär fint. Tog även ner lite posters från väggarna, så det skulle se lite snyggare ut. AC/DC och Kiss är dock kvar. Och min indianposter. Vet inte varför jag har den :P bara gillar den. Typ en indiantjej och en vit buffel, hehe.
Tog även fram lite ljuslyktor för extra myseffekt, haha

Bra va? Hm, borde jag börjat med hemtentan istället? Ähhh... vi tar det imorrn. Hoppas jag :)


usch

Är besviken. Fy fan.


not cool

Jag hatar den här tiden på månaden.
Jag hatar att vara tjej. Ibland.
Jag får alltid så ont att jag knappt kan stå och blir hur deprimerad som helst. Fy fan.
Tur att det bara varar några dagar. Skulle dock helst slippa...




Nog om det. Såg nyss en dokumentär jag fått hem från Lovefilm.se. American Teen hette den. Jag är fortfarande helt tagen. Den var sjukt grym, och man kände igen alla "karaktärer". Den var hur bra som helst och man vara nära till tårar flera gånger. SÅ BRA. Se den!!!!!! Seriöst. SE DEN.




förkyld

I helgen har jag mest bara hostat och snuvat. Åh vad jag hatar att vara förkyld. Hoppas det går över snart bara, vill träna men det går ju inte nu.. Har i alla fall hunnit vara hos jonte en sväng, det var mysigt och roligt, synd bara att jag mådde så dåligt på kvällen. Idag tog vi en promenad hemma hos honom, det var länge sen. Det är så himla fint där borta :) Mysiga små sommarstugor och härliga bryggor att sitta och kramas på! Aaah, skede är rätt bra ändå.


Den här veckan har jag mycket att se fram emot. Särskilt med posten :P Kommer få ett paket från HM med kläder, en halsduk från gina och så jonathans present förhoppningsvis. Och så kommer antagligen mitt studiebidrag (ÄNTLIGEN). På fredag fyller Sofia år, så då blir det utgång. Lördagen är ännu osäker, men vi ser vad som händer. Synd dock att jag jobbar både lördag söndag. Jobbigt om man blir bakis, hehe. Och imorgon har jag också planer, men de är lite hemliga än så länge :) ni får veta mer senare, hähä.

Kram!

livet leker

Kom nyss hem från Sofia. Blev en mysig tjejkväll ute på hennes altan med kräftor och soppa :) Sedan bjöds det även på dooleys och godis. Är man nöjd eller? Mmm, mumsigt var det och hur trevligt som helst. Skönt att bara snacka en massa strunt och ta det lugnt. Blev en väldigt skön kväll.

Idag så kom ju födelsedagsbarnet Jonte på besök en liten stund :) Skönt att få träffa honom lite. Båda två är så upptagna att vi inte hinner ses så mycket. Men det är lite skönt att längta efter varandra också :) Jag hade i alla fall gjort en banan/chokladtårta som blev mycket uppskattad. Bananer, grädde, nutella och marabou choklad.
Awesome cake á la Anna! (den är godare än den ser ut.. :D)



ÄLSKLIIIING! Min present hade ju inte kommit som sagt, men han fick i alla fall en badmössa som såg ut som en tuppkam :P haha. Köpte den i somras till honom, tyckte den passade då han inte har kvar sin riktiga tuppis.


grattis jonte <3

Faaan. Jag har blivit jätteförkyld under natten. Halsen har svullit upp, näsan rinner och jag hostar som en galning. PALLA :) Nej fy.

Igår så bjöds det på middag med hela Alnegänget hos Sara. Supergod mat och ännu bättre sällskap. Som väntat en jätterolig kväll! Det var roligt att få träffa allihopa igen. Vi ses ju inte så ofta, så det var jättekul!



Idag så fyller älskling år! Hans present har dock inte hunnit komma, vilket känns lite skämmigt men.. hehe. Jag ska göra en supergod tårta åt honom i alla fall. Hinner bara träffa honom någon timme då han ska iväg på spelning i Umeå. Men imorgon så får jag komma på middag hos honom :) blir mysigt!






Nä, nu ska jag ta en dusch och fundera ut om jag är pigg nog att gå till skolan eller inte.
HEJDÅÅÅ


sjuk?

Känner mig lite krasslig idag, vaknade med ont i halsen, och nu har det blivit värre, och så är jag slö som bara den. Skulle egentligen träna idag, men tror inte jag pallar.

Hade föreläsning på skolan idag av hon som är studievägledare för Umeå centrum för Idrottsvetenskap, där jag alltså studerar. Fick snyggt-shirt, och en tandborste ;) haha. VÄRT

 




Köpte världens sötaste små läppglans idag. Var bara tvungen,
hahaha så himla söta!!! 20:- på Cubus! Värt på fest :)


bara bra

Är förjävla nöjd med mig själv idag.






Jag och Johanna gick på friskis och svettis och köpte oss varsitt träningkort + tränade ikväll  :) Det var riktigt roligt och skönt. Sen när jag promenerat hem kollade jag och johan på sista avsnittet av true blood. SÅ JÄVLA SPÄNNANDE JAG DÖÖÖÖR. Längtar tills nästa sesong. Tror dock att dom inte börjat spela in den än :(( sucks.

Nu ska jag försöka göra en header kanske. Har gjort några st men blir aldrig nöjd :P



Hejdå!

bra helg

Har visst inte uppdaterat på ett tag :P
I veckan har jag inte gjort så mycket. Mest varit skola. Varit och fikat med Lolle, vilket var trevligt och länge sedan sist. Har även kollat in Järveds fritidsgård, som var väldigt mysig! :)
I fredags blev det en lugn kväll, jag och jonte fick vara chaufför åt föräldrarna + deras kompisar. Lördag jobbade jag, och sedan drog jag, jonte och ek ut till rosanna för att bada vildmarksbad. Sedan kom Sara och Jonte :) Riktigt trevligt var det. Grillade fläskfilé och friterade pommes i grillkåtan på kvällen :) asnice!

Idag så ska jag städa, och sen ska mamma har tupperwareparty :P Det kommer finnas ost och kex = I will be there :D


Nä, innan jag ska städa ska jag spela lite wii. Hejdå :D

00

Helgen har varit rätt lugn, utom fredag då det var inspark på olles. Det var riktigt roligt :)
I lördags åkte jag ut till Rosanna som fyllde hela 19 år ;) Tog oss en kall öl, käkade godis och kollade på film. Patirk 1,5 såg vi. Jag tyckte den var riktigt bra! Hon fick en spexig usb-koppvärmare/kylare av mig vilket jag tycker hon behöver när hon sitter och redigerar bilder och dricker kaffe :D hehe. Igår så gjorde jag typ inget annat än att plugga :P tråkigt!

Idag har jag haft föreläsning och grejer, och sedan tog jag en fika med Sofia :) trevligt!




Och nu är jag bitter för att true blood inte sändes igår, utan först nästa vecka.
Så spännande ju! Men men, den som väntar på nåt gott... :)


Nu ska jag åka och hämta mina föräldrar som är på buggkurs, samt bror som spelar fotboll. tjenis


plugg

Idag har jag mest bara pluggat! ÄVEN fast jag varit ledig. Blä. Förstår typ ingenting, och så är det svintråkigt. Naturläkekonst hit och medecin dit. Men men, det måste göras. Ikväll är det sittning. Insparksfesten alltså. Den kommer att äga rum på mitt favoritställe; Olles! Godatse maten :D tjoho! Är tokpeppad. Innan dess så blir det förfest med brudarna.


I onsdags var jag också på olles, efter förfest med samma brudar ;D Det var jättekul, synd bara att det inte var så mycket ö-viksfolk ute. Nästan dött :P Men mycket studenter var det i alla fall. KUL!

Igår var det egentligen femkamp, men jag var lite för trött och sliten för att fara på det, så det blev en lugn kväll hemma med Jonte istället :) Somnade typ 10? Sjukt tidigt! Annars är det minst 1-2 som gäller, hehe.




Nej. Nu ska jag plugga vidare. Ha det bra!

i love my life

mitt liv är så jävla awesome!

 

  • awesome vänner
  • awesome pojkvän
  • awesome utbildning
  • awesome framtid
  • awesome happenings

just awesome

Skoldagen har varit bra, men satan vad svårt det ska vara att få tag på kurslitteraturen :S


På kvällen var det volleyboll/kubb. Jag var awesome på kubb, välte ner flera stycken :D Det har typ aldrig hänt förut så jag var jävligt nöjd med insatsen ;) Efter det gick vi till kårhuset och käkade körven. Nice!



Imorgon är det utgång som gäller. Och på torsdag är det typ femkamp, men jag tror jag kommer skippa den och ladda inför fredagen istället. Det är då det gäller :D Nu ska jag kolla på office och sedan sovaaaa :)

PUSS

skolan

Första dagen gick bara bra. Var lite nervös över att jag inte skulle ha någon att vara med eller så :P Men det gick bättre äån jag tänkt :) Hade lite föreläsning och sådär. Sen på kvällen samlades vi typ 9 tjejer hos Johanna från hedemora. Hehe, det roligaste är att typ alla har olika dialekter. Sjukt kul :D Sen så drog vi till kårhuset där det var fest med ölhävartävlingar med mera. Riktigt kul vare! Bästa? Öl och cider 20:- i baren! awsome!

Idag börjar vi kl 13 med grupparbete, och på kvällen är det typ volleyboll eller nåt.
vi hörs :))