love love love

Mina vänner är förjävla underbara. Har lyckats träffat nästan allihop som betyder nåt för mig i helgen. Ni vet ju vilka ni är, och ni är fantastiska. Ville bara säga det :)


tuffa tider

Mycket som hänt på kort tid. Mycket som varit jobbigt.
Men; What doesn't kill you only makes you stronger.

snö

Nu är jag förjävla less på snön! JAG ORKAR INTE SKOTTA MER, OK?
Ska alldeles strax bege mig till bussen, så att jag kan gå till skolan och planera lite inför min eximination i gympa, och sedan bär det av till paradisbadet för vattengympa. Hade eximination i aerobics häromdagen, gick åt helvete tyckte jag, men godkänt fick jag i alla fall ;)


Nä, nu ska jag ta och skotta lite till, innan jag ska till bussen.
Här är två som inte heller är särskilt pepp på snön.
De sitter i fönstret och längtar ut, så dom kan busa.
MEN ICKE! Snöjävel :(

väskan

Köpte den här väskan förra veckan! Älskar den :D


you're the storm

Dålig uppdatering på senaste tiden. Det är för mycket som snurrar runt i skallen just nu,
så jag har inte riktigt någon lust att skriva här.


Nu längtar jag till fredag, då jag får ha roligt med tjejerna ute på hornön hos Rosanna :)
Det kommer bli kanoners!



Hörs!


utgång

Drog ut med Sofia igår, och satan vad roligt vi hade. Vi for på harrys där det var bra med drag, och vi hade skitkul. Kom hem kl 7 imorse :) Helt enkelt en grym kväll! Ikväll är jag trött som fan då jag knappt sovit, så det blir bara till att chilla!




inte okej

Har träningsvärk överallt. Och då menar jag överallt! Jag har träningsvärk under fötterna!!! Kom nyss hem från skolan, där vi hade 3 timmar gympa (mest bara styrka). Jag är död! Men imorgon har vi bara två timmar vattengympa :)

Nu ska jag ta mig en dusch och efter det göra mat ;) Sedan slänger jag mig i soffan och ligger där resten av kvällen. Låter finfint!

Hörs! :D

tisdag

Träningsvärken sitter där den ska, och snart drar jag iväg på gympa med klassen
på friskis och svettis. Och ikväll så kommer min älskling hit :) Mysigt!


Bild som togs på vår 2-årsdag. 
Vi har varit tillsammans i 3½ år nu.
Tiden går fort när man har roligt! :)


nytt från h&m

Har ingen koll på mode och sånt, men tänkte i alla fall visa vad jag tycker är snyggt.
Här är några vårnyheter från hm som jag gillar.
Dock tillåter inte min ekonomi mig att köpa dessa.. men drömma kan man ju alltid :)


snart rik?

Det går bra för min auktion! Köpte mössan för 99, och auktionen går inte ut förns söndag, så en liten vinst blir det nog för mig ;)


otränad

Idag är jag riktigt slö. Är inte så van att träna, så 3 timmar aerobics tog rätt hårt på kroppen, hehe. Men den här kursen känns verkligen skitrolig, även om jag inte är så himla bra på just aerobics. Imorgon är det gympa på friskis och musikanalys som står på schemat. Ska snart kolla på lite scrubs och ta mig en macka! :)


Food inc.



Snart kommer den här filmen till Sverige, dock kommer den bara visas på biografer i Stockholm. Synd! Jag såg den för länge sedan, då den precis kommit ut i USA. Tycker att det är en superviktig film som alla borde se, finns så mycket information som jag känner att vi behöver. Vi måste veta vad vi äter! Visst, detta handlar om USA, men hur mycket påverkas inte vi i Sverige av dem? Så länge alla är medvetna om vad de stoppar i sig, så kan vi förhindra att bli ett lika förtappat land som USA, där kycklingarna inte ens kan stå på sina egna ben för att de växer så fort, och där all mat har blivit ca två tredjedelar mindre näringsrik.

Hoppas att i alla fall några av er väljer att se den :)

träna



Gjorde en grymt god (och kladdig!) kladdkaka idag till efterrätt! Kladdkaka varvat med cheesecake, hehe. Den hette "Choclate chip cheesecake fudge mudcake". Alltså en riktig kaloribomb ;) Men det gör ingenting, för imorgon börjar nya kursen friskvårdsmetodik; Måndag - Aerobics, Tisdag - Gympa, Onsdag - Gympa, Torsdag - Vattengympa. Och så fortsätter det några veckor framöver :D Känns kul! Kommer även att hålla på med styrketräning. Tanken är att vi ska lära oss hålla i alla dessa gruppträningar, samt kunna vara personlig tränare på ett gym.

Kanske att jag kommer bli fit..? Haha, det hade varit nåt!

söndag

Hade en trevlig kväll här hemma med Rosanna igår då vi satt och snackade och kollade igenom massa bilder från den gamla goda tiden ;) Roligt!


Idag har jag lagt upp en auktion på tradera. En mössa som jag inte alls passar i! Lade upp den för knappt en kvart sedan och har redan fått ett bud :) tjoho!

almost famous

Skulle egentligen ut igårkväll, men var trött, så jag sket i det. Istället drog jag hem till Jonte istället och käkade gotta och spelade Brütal legend ♥


Idag såg vi Untitled - the bootleg cut av Almost Famous. Jag trodde inte jag kunde älska den filmen ännu MER, men nog fan gör jag det. Den var så sjukt jäkla bra, med massor av nya och förlängda scener. Underbar! Jag avgudar verkligen den filmen :D har ni inte sett den, så borde ni tammefasen ta och göra det, särskilt om ni gillar rock, för den har nämligen helt otroligt soundtrack. Musikbudgeten för filmen låg på 3,5 miljoner dollar.. de flesta filmer har en budget under 1,5 miljoner dollar. Så den är pretty fucking awesome :D


baka




Bakade cupcakes nyss! :) ljusrosa med strössel + riven vit choklad som topping. Mums! Det blev lite smet över, så jag gjorde två vanliga muffins också, som jag öste blåbär i (det är massor, men dom sjönk, därför syns dom inte). Nu ska jag provsmaka, och titta på lite serier :)

förbannad

Nästa år ska man tydligen döda 60 vargar. Detta är bara så patetiskt att man bara vill dö. Jag skäms så jävla mycket för att vara människa ibland. Regringen vill alltså ha ihjäl 60 fina och friska djur. Vilka fan tror dom att dom är? Vad i helvete har dom för rätt att bestämma vilka som ska leva och dö? Det är så JÄVLA PATETISKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÄNNISKOR SKA INTE BESTÄMMA ÖVER SÅNT, DET GÖR NATUREN SJÄLV!


längtar



Tror att den kommer vara grym!

vitlök

"För smärtlindring krävs det 2-4 g torkat vitlökspulver om dagen eller två stora färska klyftor. Tar du denna mängd tre gånger om dagen har du även möjlighet att lindra infektioner i luftvägarna."
- Netdoktor.se
 

Igår åt jag 17 st marinerade vitlöksklyftor (HAHA).
Today I feel awesome!

det är över nu

Jag är nog ganska bra på att underskatta min egen förmåga. Tentan idag gick som en dans. Visst, jag fick nog inte full poäng på alla frågor, men det hade jag aldrig förväntat mig heller. Men jag var klar först av alla, och hade svarat på exakt alla frågor, och det kändes superbra.
Så ett godkänt blir det nog :D

Nu ska jag fira att jag äntligen gjort bort den med en kopp rooibos och några avsnitt av scrubs!


tentamen

Tenta imorgon då. Första salstentan. Känns sjukt läskigt, och jag känner mig inte alls förberedd. Sitter just nu och googlar muskler...

Här ser vi adduktor magnus, som utspringer från ilium och fäster på femur... Vilka jävla ord alltså, och jag måste kunna typ tusen stycken! Rena grekiskan. Haha!



WISH ME LUCK!

fobi



OMG! Jag är inte ensam, haha. Detta verkade funka helt awesome.. så, i födelsedagspresent vill jag ha en hypnos! :D Haha, jag är helt seriös! Fy fan vad skönt det vore om man kunde bada igen, eller sitta på bryggan och fiska... Jag jobbar dock på att bli av med fobin. Gick förbi fiskdisken på kvantum härom dagen och TITTADE till och med på fiskarna som låg där. Shit pommes dudes! (dock ville jag gråta och springa därifrån, men jag tittade ju i alla fall!)


plugg

Jag hatar min hosta. Den går fan aldrig över. Idag så hade jag ingen nyckel när jag kom hem från stan, så jag var tvungen att gå till mammas jobb och tillbaka och hämta den. Det är inte jättelång, men fy fan vad jobbigt det var, haha. Mina lungor dog typ. När jag kom hem var jag tvungen att lägga mig ner och försöka ta pyttesmå andetag så att det inte skulle göra så ont. Det sög. Kan jag få bli frisk snälla?

Idag, förutom att vara förkyld, så har jag suttit på biblioteket med några från klassen och pluggat inför tentan på tordag. Jag kommer nog kugga, men det är ju värt ett försök i alla fall. Ska in imorgon igen och se om man kanske kan förstå någonting, haha. Fysiologi är inte min grej! Har även beställt lite bilder ikväll, från året som gått :) Alltid roligt att ha!

Avslutar kvällen med en bild på min söta misse som ligger och myser :)

i love it

Igår var jag utanför dörren för första gången på en vecka, och det blev en liten tripp in till stan. Köpte en helt underbar jacka som jag trånat efter men inte haft råd med, för den har kostat 500 kronor. Men nu kostade den bara 99!! Jag blev överlycklig. Och så hade jag sådan tur att det fanns EN kvar i min storlek, wihi!




Tänkte visa en ring jag gjort som jag är sjukt nöjd med. Köpte en vanlig platt ring på pagoni och satte fast ett trasigt örhänge och voila!



varg

Det är väldigt stor diskussion nu om vargen, och ännu mer blir det. Igår lyckades vargarna på Skånes djurpark rymma ut ur sin inhängnad och in till deras grannar kronhjortarna, och dödade en av dem. Alla vargar (15 st) dödades. Har man inte hört talas om bedövningspilar? Det får vargarna att sussa i några timmar och ger tid till att laga/förbättra inhängnaden. Djur hör inte hemma i bur, och det bevisas ju här. Och vilka idioter sätter hjortar i närheten av vargar!? Kom igen!


Vargjakten är även den helt dum i huvet. Klarar man inte att leva nära ett vargrevir, så flytta för fan. Vad har vi för rätt att kontrollera hur många vargar det ska finnas? Det finns uppskattningsvis 250 vargar och 9 000 000 människor... Men det är ju vargarna som är för många ja... 
Och varför finns denna extrema oberättigade rädsla för vargar? I Sverige har ingen människa dödast av varg sedan tidigt 1800-tal! Jag menar.. t ex så finns det ca 3000 björnar som dessutom är farligare för oss än vargen. Helt patetiskt! Vi är inga världspoliser som ska kontollera hur många det finns av varje art, det sköter naturen själv och har alltid gjort.


whip it

Jag är sjuk, ok? Jag har inte mycket annat för mig än att kolla på film!!! ;)
SÅ JÄVLA BRA RULLE FY FAN. Drew Barrymore som ressigerat, och den handlar om en töntig tjej som bestämmer sig för att börja med roller derby. It's awesome :D



zombieland

Kollade på filmen Zombieland idag och ville bara säga att den var skitbra :D Haha, beror på vad man har för humor förstås, men jag tyckte att den var grym! Handlar (såklart) om att alla har gått och blivit zombies, utom de personer man följer i filmen. Riktigt kul film om zombieslakt ;D


SÅ JÄVLA SJUK

Jag har knappt gått utanför dörren på en vecka nu!!!!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA RASTLÖS! Jag är alltså fortfarande sjuk, blir fan bara värre, har ont överallt och hostar konstant. Sjukt irriterande, jag vill bli frisk och träffa alla mina brudar istället :( För att pigga upp mig själv lite så nät-shoppade jag lite idag :)

Hehe, denim ftw!?


nåt att tänka på

Pälssäljande butiken MaxMara fick en liten julkalpp..


nyår

Är förkyld som ett svin just nu.. men nyår var fan kul! Började hemma hos Sanna, med henne Sofia och Elina. Käkade asgod trerätters-middag, och hade grymt roligt :D Sedan skulle vi få skjuts till en fest, men hamnade i diket istället, kom till en fest där det var tjejslagsmål för fulla muggar, nerblodat golv och inslagna, TOMMA presenter under granen (wierd!??!??!). Sönderslagna rutor, psycho bitches, kyla, mer fest och awesome brudar. Haha, hade grymt kul! Repris nästa år? :D

Är inte van att ha kamera på fest, så jag glömmer helt enkelt bort att ta bilder. Några från kvällens början bjuder jag på i alla fall.




Sparade ju det bästa till sist. HAHA