honey, latley

Hemma en snabbis innan jag ska fara och jobba på olles. Satt ute i solen idag och läste harry p. Det blåste ganska mycket, så det blev inte för varmt. Resultat? En nykokt kräfta. Eller bacon. Alldeles röd på framsidan och kritvit på baksidan. Mmm, pretty. Och mina armar ser ut som långa falukorvar. Känns fint när man ska jobba sådär.


Igår kom Rosanna förbi på kaffe, trevligt värre. Sedan var jag hos Martin och grattade honom på födelsedagen och spelade supernintendo. Sedan for vi till Berra där grabbarna var och kollade på film. Bra dag! :)

Men nu äre bråttom. Jobbjobb! Hejs

I feel wonderful tonight

Kom precis hem från jobbet. Ska alldeles strax bege mig ut till stugan, bara packa lite först. Har inget internet i stugan så jag kanske inte skriver här på ett tag.


Jobbade igår också, på lex. Fick dock sluta tidigare för det var inge folk där.. :P stackars lex! For hem till Martin istället och kollade på film. Idag har vi varit royalister och tittat på kronprinsessans bröllop. Fint vare :) 

Nä! Här kan man ju inte sitta. Dags att packa! hejdå

hey up!

Hela helgen var GRYM! Fredag firade jag kusinen som tog studenten, och sedan vidare till jäbo där Johan och Martin hade sin födelsedagsfest. På lördag blev det tjejmiddag och poolparty hos Jennifer. Alltså - grym helg!! :D

Lite bilder från fredag


Coolaste kubb-laget. Tyckte vi i alla fall!


Jocke och Daniel höll i allsången ;)
the man from kingston town

Har inte orkat uppdatera på ett tag nu. Varit sjuk mest hela veckan. Det är jag fortfarande, men ska försöka ignorera det faktumet och jobba ikväll ändå. Jag har i alla fall ingen feber längre :) 


Har inte så mycket att skriva om, då jag mest bara legat i sängen och snorat.. men i måndags fick jag lite nattligt besök av Jonnaponna. Vi kollade på sagan om ringen och käkade nybakta bullar med mjölk. Mys! När vi vaknade på tisdag bar det av in till stan för fika på UH med Rosie :) Och igår så hade jag personalmöte. That's it :P
Haha, söta tjejer ;)

she loves the lovin' things

Är hemma från studentfirandet i stan nu. Har varit med Jonna och kollat på flaken och käkat glass, mycket trevligt! Men nog tycker jag de flesta kunde öst lite mer!? Man tar ju bara studenten en gång liksom :)


Snart så bär det av till Arnäs för att fira kusinen som tagit studenten, och efter det så blir det fest i Järved. Är tokpeppad och tror det kommer bli väldigt roligt :)Aah.. studenten! Önskar man fick göra om det :)


fight fire with fire

Är på sjukt bra humör idag :D Inte så konstigt kanske, då jag ska få spendera hela dagen med Jonna och Rosanna ute på hornön. Mys! Sitter och väntar nu på att de ska hämta upp mig!

Här är en awesome låt som jag hittade för några veckor sedan.
Kan inte få nog av den. Älska scissor sisters!truefaithfully

Kollade på Alice i underlandet igår hos Berra med honom, Martin och Jimmy. Den var helt okej, men jag hade nog förväntat att den skulle vara lite bättre. Och att jobba var jätteroligt! Förutom att ett fyllo spillde ut en hel bricka med öl över bordet. Haha, fyfan :P


Idag har jag sovit hela dagen mest hela dagen, sedan varit och käkat på olles med familjen och kollat på tennisen.

her name is alice

FYFAN VAD BRA DET GICK IGÅR! På provpasset alltså. Helvete :D Om man får in över 10 000 kr i netto så får man en skumpaflarra. Det är alltså ovanligt att man får så mycket. GISSA HUR MYCKET JAG FICK DÅ? :DD jo, över 10 000. På min första kväll!!! Nöjdare tjej går inte att hitta :)Tentan imorse gick bra rusktigt bra även den, och nu har jag sommarlov! FAN VAD SKÖNT! Har spenderat dagen med Martin och supernatural. Ikväll ska jag jobba igen, men innan dess så blir det till att titta film hos Berra!

superman never made any money

En tenta bortgjord idag, och åh, så skönt det känns. Bra gick det också! Efter tentan borde jag väl egentligen begett mig hem till böckerna igen, men jag unnade mig lite shopping och en fika på UH med tio av mina fina klasskamrater. Nu åker alla hem över sommaren. Känns tråkigt.
Är ju så van att träffa dem hela tiden :(Nu längtar jag så inihelvete till ca kl 10 på lördag. För då har jag nämligen sommarlov!!!!!!! OMGGGG! Då har jag äntligen tid för allt och alla. Fan så skönt det ska bli! :D

ghosts

Den här veckan kommer inte vara den bästa. Men när den är över så har jag äntligen sommarlov. Tenta på torsdag, provpass på fredag, ännu en tenta och ett provpass på lördag. Kommer alltså inte göra annat än att plugga den här veckan. Så jävla opepp. Men det är bara att bita i.
"Lover, please do not fall to you knees. It's not like I believe in everlasting love"