you need a shotgun blast, a kick in the ass

Är på bättre humör nu! Men har nått så förbannat tråkigt. Har kollat på film (Lawn dogs; AWESOME) och senaste south park. What to do now? Borde egentligen städa, mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Men jag är lat som få, så det blir nog inte av :D



en för alla men ingen för nån

Kom nyss hem från tenta på skolan. Inte en chans i helvetet att jag klarar den. FAN OCKSÅ! Pung röv balle. Nu är jag less! Jaja, bara börja plugga för omtenta då.


Nu ska jag vara bitter, äta mat och se på film.

summertime girls

Igår var kanon! Först en sväng på stan med Jonna, sedan for vi och handlade mat till kvällen. Vid sextiden kom Rosanna och Jossan. Grillade kött/kyckling som vi åt tillsammans med potatissallad, majs, sallad och vitlöksbröd! Mums! Sedan kom även Maria och joynade oss :) Chokladpudding blev det till efterrätt också! Hade superroligt :D Vid elvatiden drog vi till Harrys och dansade och träffade folk. Slutade kvällen med att leta efter en katt vid mamma mia som Daniel ville ta hand om, haha :D Tyvärr hittade vi den inte!



Idag är jag megabakis och har bara varit med Martin och kollat på serier, bl a My Little Pony, hahah :D Nu är det snart middag med familjen som gäller! hejs!



call me young gun

Imorgon kommer brudarna hit, så ska vi dricka och inviga grillen för säsongen.
Blir ett litet avsked till vår kära Jossan som snart flyttar till åre :) Kommer bli jättekul!



monster

Igår var pms-dagen nummer 1. Fyfan! Men som tur är var min bästa vän lika pmsig som jag. Vi drog en runda på burger king tills de stängde, brummade bil, garvade åt en grov svart, däckade till slut framför tvn och var höga på hormoner tillsammans. Beautiful! Haha.


Idag hatar jag mig själv lite grann, då jag vaknade 14.23. Hur lyckas man ens med det? Vafan? Kasta bort hela dagen. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. HUNGRIG! PMS! AH! Hinner nog inte till filmstudion ikväll om maten inte blir klar snart. HEJDÅ

än finns det hopp



Denna gången ska det gå, aldrig mera ska jag trampas på.
Nästa gång då ska jag få det jag är värd och det jag väntat på.



living on the edge of peace

Helgen har varit bra. Och nykter :) Var med Isabella i fredags, och sedan for vi på en fest där vi lekte lite lekar och så. Kul att träffa henne, vi har inte umgåtts på ett tag nu. Så det var roligt :) Igår fick jag besök av rosanna. Vi käkade chirre och kollade på backstreet boys, spice girls och aqua på tuben. Nostalgi :D


Måste bara visa denna video. SÅ JÄVLA FUL!! Hahahaha! Love it!
Undra om dom var seriösa när dom gjorde den!? :D


the sun floods your room as you drown

Började skolan "tidigt" imorse, halv nio. Vi hade näringslära och räknade en massa matte. Ganska lurigt men ändå roligt. Efter jag slutat skolan kl 11 for jag till Rosanna och där har jag spenderat hela dagen. Mysigt när det är så himla fint väder ute. Jättevarmt och soligt har vi haft det. Bara snackat, tagit en prommis och lagat asgod kyckling-gryta :) Värt!



Men nu är det Glee som gäller :)



sweet talk

Somnar med ett leende på läpparna inatt. Det känns bra.

either way, let's start again

Har haft den tråkigaste skoldagen någonsin tror jag. Fattade verkligen ingenting och bara massa molekyler hit och dit. Blä! Nu ska jag slänga på någon bra film tror jag.



sötis

I söndags hittade jag denna lapp i brevlådan. Tack snälla och mystiska miljövän!




"Släng inte skräp i naturen då mår inte djuren och naturen bra. Om du har ätit eller druckit ta bort efter dig. Du kan gjärna ta en påse och plocka upp skräp. Istellet för att åka bil så cykla eller gå istellet. Försök göra värden bätre. Sluta med att röka om du gör det."

river of breaklights

Jävla skit man lyckas sätta sig själv i. Fan också!

being nice is only hard when others aren't

Rosanna kom och hämtade upp mig vid 7-tiden igår. Sedan bar det av till Jonnas vän Per för trevlig förfest. Därefter for vi till Sara som ställde till med 20års-kalas på kåren. Kvällen slutade som vanligt på harrys. Hade en supertrevlig och rolig kväll och fick träffa många vänner! Allt var toppen, förutom douchebagen som kallade mig för hora med mord i blicken, för att han trodde jag råkade spilla öl på hans tröja (vilket jag inte gjorde). Stanna hemma för fan!

all this independent strength

Kanske man ska sova? Har ju faktiskt skola imorgon. Men efter skolan så blir det party hardy med min fina Jonna. Tror vi kommer ha väldigt roligt :)

lady so divine

Rosanna är allt för bra hon!
Vad skulle jag ta mig till utan henne? :)



sweet and low

Nyss hemkommen från O'learys. Kände att fan, jag orkar inte sitta själv hemma ikväll, så jag drog till min vän Annie som fyller år idag. Där befann sig en hel drös med brudar från klassen, och vi hade väldigt trevligt. Bl a gjorde vi en väldigt fin kungakrona till Annie. Den blev asfin! Sen drog vi på olles - och satan vilken kö. Har aldrig varit med om att den varit så lång. Dock var det mest bara nyblivna 18-åringar där. Men men, hade trevligt ändå :)

twenty years

Nyss varit på bio med brorsan. Anchorman såg vi, på Folkan. Den var lika bra som vanligt! Idag har jag haft föreläsning om alkohol. Visste ni att det inte är en naturlig effekt av alkohol att få minnesluckor? Får man det bör man seriöst se över sin alkoholkonsumtion. Tydligen. Haha, fail!






Do you want to see it? The place where I am free
'Cause in my mind i've been there and there's no one here but me

just think happy thoughts

Lyxmiddag på olles med Marre och Jennifer igår, sedan bad i Jennifers utomhusjacuzzi. Jävligt skönt vill jag lova. Kvällen avslutades med te och ostkrokar framför tvn. Mys!



the fool who's chasing down the candy cane

I fredags slog vi klackarna i taket. Supergod mat, dans och tequila hos Jennifer. Sedan in till harrys, där jag och rosanna tröttnade och gick vidare till LEX och hade roligt. Kvällen slutade med att jag spelade league of legends till kl 5. Jag sög :D

Igår fick vi ännu en gång jättegod middag, och sedan hemmafest hos Sara. Dock var vi så bakis och trasiga från fredagen att vi inte orkade hålla igång som vi brukar göra, så vi drog hem vid elvatiden. Haha, inte likt mig. Men igår var jag helt död!

Ikväll så käkar vi på O'learys :D


Bilder från fredagen (jag och rosanna lyckades dock inte fastna på någon bild).


her ghost in the fog

Har gjort mig iordning och ska alldeles strax kila ner till Jennifer för gomiddag med fina tjejer. Sen drar vi ut på krogen och dansar :D



stillborn

Har haft en trevlig kväll tillsammans med Jocke. Promenad, kortspel och te. Chill!


Jocke var happyface i sandviken 06 :)

it was the heat of the moment

Har en riktigt bra helg att se fram emot! Imorgon blir det middag hos Jennifer och sedan krogen. På lördag blir det middag och fest för att fira Sara som fyllde år i måndags.
Kommer bli en jätterolig och bra helg!