proudest moment

Just nu är jag nog den stoltaste flickvännen någonsin! Martin vann precis WCG Nationals i League of Legends på Dreamhack. Det betyder att hans lag nu är svenska landslaget i LoL och senare i år ska de fara till Korea och möjligtvis bli bäst i världen. Min nörd till pojkvän är amazing!!!!! Jag är så glad för hans skull :D


Helgen var kanon och spenderades med underbara vänner. Studentfirande, fest, jobb, filmkväll och allmänt mys! Nu taggar jag för nästa helg som kommer att spenderas i kramfors med Jonna och Maria. 

Men ikväll är det dags för jobb, hoppas på mycket folk!

värme

Håller seriöst på att dö av värmeslag. Nästan 30 grader inomhus och det är fan midnatt. Usch! Bäst att hinka lite vatten innan jag går och lägger mig. Imorgon är ju en stor dag. Lillebror tar studenten och världens bästa Jonna kommer till övik. Har inte träffat henne på snart ett år. Det ska bli så himla kuuuul!!! 



underbar dag



Ännu en kanondag! Drog ut till stugan med bästaste tjejerna och låg ute och stekte på bryggan. Med oss hade vi även favorit-smörgåstårtan från Lundbergs och en massa jordgubbar. Grymt härligt var det. Och bruna blev vi! 

Sen har jag knådat fina Antons onda rygg så han ska vara fit for fight inför studenten! Nu återstår lite städning och matlagning och sedan är vi klara för morgondagen, då även lillebror tar studenten. Kan inte förstå att han blivit så gammal!!

on the road to love




Haft en kanonhelg! Utgång med Rosanna i fredags. Svinkul hade vi hemma hos henne (som ni kan se på bilden), men krogen var inte så skoj som man tänkt sig. I lördags var jag i stugan hela dagen och på kvällen jobbade jag. Söndagen spenderades i stugan igen, med älskling och familjen. Riktig mysdag!

Igår var det kanonväder och jag fick finbesök i stugan av Maria. Låg ute och stekte i solen (känns idag vill jag lova, aj aj!) nästan hela dagen. Sen for vi och käkade thai och slutligen hem till Rosanna för att kolla film och äta chips. Riktigt härlig dag med bästa tjejerna! 

Idag har jag gjort en massa ärenden och bakat kakor till brorsans student. Och kollat game of thrones med Martin. Bästa serien någonsin!!

we're gonna drink until we die



Gammal bild!

Sitter hos Rosanna och har dragit i mig några cider. Känns riktigt kul med utgång ikväll, eftersom jag inte kunde gå ut i onsdags. Vars vi ska vet vi inte än. Hoppas bara att vår älskling Maria taggar till och joynar oss ikväll. Tidigare idag har vi varit på örnexpo tillsammans med Patrik. Köpte chokladbollar och langos :P


Hoppas alla får en fin helg! Puss

don't dream it's over

Vilken bra dag det blev igår! Började med champagnefrukost, sedan till skolan för att få våra intyg och äta tårta. Vi kollade även på ett jättefint bildspel som Annie gjort, med bilder från dom här två åren vi haft :) Sedan käkade vi lunch och satte oss i hamnen och drack och myste ända fram mot kvällen. Sen blev det middag på Harrys. Supergott!

Sen förfest hos Anna, men jag blev tvungen att gå nästan på en gång eftersom jag skulle jobba på Harrys. Och jäklar vilken kväll det blev det, asmycket folk. Fullsatt, på en onsdag!(!!!) Alltid kul att jobba när det är mycket folk, går så fort då. Sen gick jag till en efterfest där bland annat Martin och lillebror var. Var riktigt chill. Fick dock inte tag på nån taxi sen så vi fick lov att promenera hem. Döden! Som tur var hade Rosanna glömt sina tygskor på efterfesten jag var på (visste inte ens att hon varit där, haha) så jag kunde gå hem i dem istället för mina 14cm-klackar. Tack rosie! ♥ :D