fullt upp

Haha oj, jag har inte alls hunnit uppdatera någtonting. Har haft ganska mycket för mig :P

I onsdags var jag på kurs i umeå, för oriflame. Säljer det nu :P haha, ganska roligt faktiskt. Kursen hölls på scandic plaza, och var jättebra:) fick både rulle, supergod lunch med efterrätt OCH fika med massa kladdkaka och tårta och grejer.. haha lyx :D Vi fick lära oss om hudvård och hur man blir en bra säljare. Bra saker att veta, även om man inte säljer oriflame :P Sedan kom jag hem vid halv 7 och hade en halvtimme på mig att göra mig iordning, sedan bar det av till Jonna där hon bjöd på supergoda cosmos. Sedan gick vi till olles där Jonna bokat bord och till och med köpt in skumpa. Sötjonna!! :* Det var hon, jag, rosanna, jossan och monica. Och fy fan vad roligt vi hade, bästa kvällen på så grymt länge! Tack brudar! :DD

Tordag jobbade jag hela dagen. Fredag jobbade jag till kl 6 för gallerian stängde ju tidigare :) Sedan sprang jag och isabella till folkan för att se skräckfilm hela kvällen!! Vi hade ett kilo godis och tre påsar popocorn som vi kryddat med sån bio-popcornkrydda :D Hade riktigt rolig och trevlig kväll! Rosanna kom även förbi och kollade med oss :) mys!

Idag har inte varit vaken så länge, och ska nu gå och plasta in min nygaddade pojkvän. MUMS på han.


tandis

Ofta jag klev upp kl 6 imorse. Kan inte fatta hur jag lyckades.. :P Brukar i vanliga fall sova till typ tolv.. hehhehe. Men jag skulle till tandläkarn kl 7.30 så det var bara att stiga upp. Visste inte varför jag skulle dit, men jag skulle visst borra, haha. Hatar att göra det för endera så blir man svintorr i munnen eller så sprutar dom in typ jättemycket vatten på tänderna som man inte kan sväjla för man gapar som en jäkla foldhäst. Men i alla fall så gick det bra, gjorde inte så jätteont ;) Fick en tandborste också. EN ROSA!


Nu ska jag snart ut till Jontis. Kan ju som aldrig vara där, för på helgerna har man fullt upp med annat och på vardagarna måste man fara från honom typ vid 7. Inte så värt om man börjar typ 10. Men nu jävlar har han lov, så då ska jag hälsa på :D

djurens rätt

"Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök? Gör då som 36 000 andra redan gjort och bli medlem i Djurens Rätt!" Det kostar inte många slantar att vara medlem, men det gynnar många. Djurens rätt är helt beroende av donationer, och får inga statliga bidrag.





Stöd djurens rätt - Bli djufadder i Djurens Rätt!


Säljs väldigt fina kläder ute i butikerna nu. Men tänk på att kolla upp vad de är gjorda av. I höst används många material som skadar djuren. Skinn, päls och mocka bla. Ska ni köpa detta så köp fuskpäls och syntet. Vad är din skinnjacka gjord av t ex? Själv har jag en finfin en i syntetiskt material. Lika snyggt som vanligt skinn. Nä. Snyggare :)


helg

Hade en riktigt trevlig kväll med en massa brudar hos Jonna igår. Så roligt att hon är tillbaka i övik. En riktigt fin vän! Vi hade i alla fall jättekul, dansade och spelade massa kort och drack vin. Det var jag, jonna, rosanna, jossan, tessi och monica. Trevligt!! :D

Idag så har jag varit på stan med mamma och jonte, vi gick och fikade på brownies (riktigt bra nu efter deras nyöppning). Det blev kladdkaka, och det var verkligen KLADDkaka. Mummaaaaa :) Sedan har jag och mamma rensat bland allt smink och sånt och städat i badrummet. Gjorde några fina fynd i skåparna.. haha. Bland annat två oöppnade dove lotion. Den där som är lite brun utan sol i, både en för kroppen och en för ansiktet. Värt för en blekfis som mig :)

Sedan har jag legat och kollat på film och ätit pepparkakor :D nyåkers är de bästa.
Nu ska jag sova för jag jobbar imorgon :) pusspuss

For the birds

Den är bara så söt! :D



torsdag

Hade en riktigt mysig kväll hos Anna igår, med lite andra tjejer från klassen. Käkade en massa chirre och popcorn och bara snackade skit. Hur trevligt som helst :)

Nu har jag ganska nyss vaknat.. haha. Jag kan typ inte vakna tidigt, helt sjukt. Försover mig hela tiden när jag har skola också. Haha, not cool! Ikväll så blir det nog att jag far på filmstudion. De visar "De ofrivilliga" ikväll. Vet inte vad det är för film.. får väl se när jag kommer dit :)

På tal om det.. Filmstudio U (U för ungdom) har fredagen den 30e halloween-kväll. Börjar kl 6, och vad jag förstått så kostar det ingenting. De kommer att visa fyra skräckfilmer i alla fall :D Så har ni inget för er då så kom till folkan och kolla på skräck! Det ska i alla fall jag göra :D

pew pew

Har nyss myst och busat med min kära pojkvän, som precis åkte härifrån. Han är bäst :D

Idag har jag även spelat laserdome med brudarna från klassen. Det var grymt roligt!! Jag var inte alls särskilt bra, men det skiter jag i för det var svinkul ändå, hihi. Vill göra det igen snart, men att vara ännu fler. Nu var vi 7 st. Vi var tre på mitt lag och fyra på det andra. Men en av tjejerna på mitt lag failade ganska hårt. Okej svinhårt. Hon höll "pistolen" åt fel håll, så hon sköt på sig själv hela tiden, hahaha :D så... vi förlorade, haha.


Nu så ska jag snart iväg till stan för att mysa med tjejerna hos Anna :)



meningslösa måndag

Idag har jag pms och hatar hela världen. Tjoho.


Men snart ska jag käka och sedan kommer min kusin Maria och hämtar upp mig. Hon säljer oriflame-smink, så vi ska iväg på någon oriflame-träff, där man får fika och kan vinna smink :) Det känns nog bättre då.


söndag ♥

Ah. Söndagar är bäst. Man behöver inte göra ett skit :D
Har ingen läxa eller what so ever. Har städat mitt rum skinande rent, och nyss kollat på senaste avsnittet av vampire diaries, som jag inte haft tid att se förut. Har även flera andra serier som bara väntar :D så idag ska jag bara ligga på sängen, och kolla på de senaste avsnitten av serier jag inte hunnit med. Det blir bland annat south park och the office. Ska bara gå och hämta kolaglassen som ligger i frysen........ :D awesome day.



The vampire diaries


Om någon undrar så brukar jag ladda hem från EZTV, där de senaste avsnitten av praktiskt taget alla serier (från USA) finns. För er som vill ladda ner är det en väldigt bra sida som jag rekommenderar.

Kram!

 

 


reuterdals

Häromdagen efter skolan så gick jag och några andra ur klassen och fikade. Vi gick på det relativt nyöppnade caféet Reuterdals som ligger på samma gata som singer och king square. Det var supermysigt och väldigt billigt. Dessutom har dom bakat allt själv :D åt typ världens godaste cupcake med hur mycket frosting som helst :D väldigt söt var den också! Bara bra.
GÅ DIT Å FIKA VETTJA :D

lördag

Har jobbat idag. Moneymoneymoney! Direkt efter jobbet blev jag upphämtad av mamma och bror, så for vi på matcompaniet och käkade. För mig blev det en pizza. Åt en slice, resten fick följa med hem i en kartong, haha. Vet inte vad det är för fel, bara mådde illa när jag åt, kanske för att pizzan typ inte hade en botten, utan bara ost överallt? Ska snart ta och göra mig iordning, och fara på sliperiet och kolla på när gubben min spelar. Var sjukt länge sen jag var och kollade. Men han spelar ju mest bara i andra städer, och då blir det ju inte så lätt :P hehe. Lycka till ikväll älskling!

På tal om min älskling.. igår bjuppade han mig på bio! Vi såg bröllopsfotografen, och den var bra. Inte awesome kanske, men inte alls dålig :) pölsa från smala sussie var ju huvudrollen ♥ eller ja.. det var många från smala sussie med i filmen, haha till och med samma soundtrack.



Nä, nu ska jag ta mig i kragen och byta om från mina jobbkläder!
Hoppas ni har en bra helg.


kycklingstuds

BÄSTA SPELET! haha


to cool for school

Har nyss vaknat och borde göra iordning mig för att gå till skolan kl 13. Men jag sitter hellre på spotify och lyssnar på industri royal och äter kalkonmackor. Mums! Vill förresten inte gå till skolan heller... har datalektion i statistik = spya. Men den är ju bara 2 timmar så det får väl gå för sig.



Foo fighters nya är förövrigt väldigt braaa!

lördag

Hallådär!

Tänkte berätta lite om helgen :) Vaknade halv 7 i lördags, och for in till busstationen med hela familjen. Pappa körde ju bussen som sagt, och så följde resten av familjen med. Mysigt med lite familjedag :) Fikade på ett fint litet café som heter Mekka, ligger mellan centrum och busstationen. Mumsiga frömackor hade dom! Sedan gjorde vi stan, och jag for hem ca 2000 kr fattigare men två jeans, en jacka och massa ljus rikare. Hehe. Köpte två par cheap mondays, båda gråa, men olika gråfärg :P och ett av paren hade skinndetaljer på sidorna, snyggt! Och så blev det en vinterjacka! Liknande en skepparjacka. Sedan köpte jag ett ljusfat på lagerhaus och en massa rosa ljus. Tänkte lägga upp en bild.. men orkar inte nu :D hehe

När jag kom hem var det bara att byta om snabbt som rackarn, sedan bli hämtad av rosie för att fara på fest med vår kära vän Jonna som var i stan över helgen. Det var riktigt trevligt :D



Jonna, Jossan och jag. Ser ut som ett lik bredvid dem, hahah!
Men jag skyller lite på blixten :P
(bild lånad från jonnas facebook)

bio

Nu drar jag på bio med Jonathan och hans familj!
Flickan som lekte med elden blir det.


the vampire diaries

Har börjat fastna lite för the vampire diaries nu. Det var från början böcker, och nu har det blivit en tv-serie av dem. Den handlar om en tjej, och två vampyrbröder. Serien har bara gått 5 avsnitt så länge, så allt för mycket har inte hänt. Tycker att den är väldigt bra hittills i alla fall, och jag kan rekomendera den :)
Typisk ungdomsserie ungfär, fast med vampyrer. SNYGGA vampyrer!




vad är det för fel?

Lyckades äntligen få en tid på sjukhuset idag.
Dom kan visst inte förstå vad som är fel på mig.
Något prat om reumatism var det... :/

Ska i alla fall få röntgas, och få hjälp med övningar för lederna och tjosan hejsan.
Men just nu ska jag bara knapra massa piller. MASSA piller. blä

Detta har att göra med handen jag opererade för drygt ett år sedan, om ni minns? Hade vätska i senskidan. Men operationen misslyckades och jag har ont. Och drygast av allt är att jag inte har någon kraft i handen. Kan inte ens klippa mina egna naglar :) ja, det suger.

Men nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, det är säkert inte så farligt.

Imorgon så åker jag till Umeå och shoppar med bror min, kanske mamma också :) Pappa kör ju bussen upp dit så.. man måste ju passa på! Och sedan kommer Jonna :D då blir det nog partyparty. hihi ser fram emot morgondagen kan jag säga :D


dööö

Hatar lovefilm.se.
Lätt den sämsta kundtjänsten! FUCK YOU :)

De tvingar mig betala fast jag egentligen har ett presenkort? vafan liksom
fuck you bitches

statistik <3

Idag hade jag en fyra timmar lång föreläsning.
Den handlade om statistik. Jag dog.
Har 7 statistikföreläsningar till de kommande fem veckorna.
FY FAN :)

Nä men spa-programmet är rätt chill ändå. Skola idag och imorgon, sen nästa gång torsdag om en vecka. Och så fortsätter det på det viset några veckor till. Skönt? Japp! Men drygt med dessa föreläsningar... åh!





Har börjat kolla på en tv-serie nu som heter Vampire diaries. Den är ungefär som en mix av twlight och true blood :P Helt okej hittills :)

Annars så kollade jag på fahrenheit 9/11 igår. Blir lika förbannad varje gång :P USA är nog ett land jag aldrig skulle kunna tänka mig att bo i. Helt sjuk/skum politik, och ingen fri sjukvård. Blir man riktigt sjuk och inte försäkringen täcker det så har man ju fan skulder hela livet! Nä, sverige är bra fint än då ;)


helgen

Hehe har inte orkat uppdatera i helgen :P Kvällen på olles var i alla fall väldigt bra. Och på tjejkvällen köpte jag en skitsnygg spetsklänning och lite foundation och sånt från make up store :)

I torsdags jobbade jag på blåbär, med isabella. Grymt roligt hade vi, som vanligt :D
Sedan gick jag lite tidigare för att hinna gå på Gina. Köpte en flanellskjorta och ett superfint armband med lite berlocker och sånt ;) Och i fredags gjorde jag typ inte ett skit! :D käkade ost och kex och kollade på corpse bride, med mig själv :P hehe, grymt skönt fakstiskt. Att bara vara själv ibland :)

Igår var det släktmiddag för pappa och min farbror som fyllt år.. och nu sitter jag här och har nyss städat rummet. Och idag så ska jag inte göra ett skit :D its gonna be awesome