I find it dull when my heart meets my mind

Det har varit en toppenhelg, med start i torsdags då jag och Maria blev bjudna till Monica på ett litet kräftkalas á la christmas. Kräftor, tjejsnack, tv-spel, strömavbrott och två av mina favvobrudar :D Fredag vankades jobb, sen mys med Martin. Lördag var jag med Martin hela dagen och på kvällen bar det av till Maria för julmys med henne, Monica, Alice och Rosanna. Frossade i massa gott och kollade på den legendariska Sunes julkalender. Var dock tvungen att lämna brudarna tidigt då jag skulle jobba. Igår for jag och mamma ut till Banafjäl för mysigaste julmarknaden. Ett par söta grytlappar och en himla massa julstämning fick jag med mig hem :) Sedan personalmöte på kvällen!


Torsdag




Lördag


Kommentarer
Josie

Svar: mja fast Monica pratade med mig i fredags och jag har helt enkelt inte hunnit prata med dig om det i helgen, har haft fullt upp. Sorry :/ men ja det borde vi verkligen göra. Vi måste styra en dejt snart! :)



Blogg: http://thejosie.blogg.se/
2010-12-14 @ 11:37:56
Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se



Blogg: http://www.grinders.se
2010-12-16 @ 19:48:26




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback